• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık evli olduklarını gizleme gereği bile duymuyorlar

Önce ki evliydi demedim evlenip boşanmış dedim Bu benim suçum değil

Pardon o zaman, zira evlenip boşanmış olan bence sorun degil...
Ama evli olana bahane bulmayın rica ediyorum.
İnanmayın da...
çok klasik yalanlar bunlar. Geriye dönük konulara biraz bakın, hep aynı şeyler yazıyor.
Sizin suçunuz yok, inandırmış olabilir, ama artık inanmamayı seçmek sizin elinizde.

:)) güldüm valla... klasik evli erkek yalanlarını sıralamış adam size, nasıl kendinizi özel hissettiniz?
Mutsuz evliliğe 2 çocuk mu yapmış? Biri de yenş doğmuş üstelik...
Ben söyleyeyim, hamilelik, lohusalık, yenidoğan bebek derken kadının ilgisi azalınca, fırsattan istifade kendine meşgale aramış.
Canım benim ya :) mutsuzmuş da mutluluk arıyormuş... sen de yedin?
Kadının ilgisi kısmını artırıyorum.
Cinsel ilişkiye sık giremeyince Abaza gibi dolanıyor diyorum.

daha önce konu açmıştım üniversitemde benim hocam olan biriyle 28 yaşında konuşmaya başlamıştık baya samimi olmaya başlamıştık sürekli mesajlaşıyorduk o hastanede gece nöbete falan kalıyordu o zamanlar sürekli telefonda konuşuyorduk o evdeyken bile sürekli mesajlaşıyorduk sürekli zamanı gelince anlatıcagı olduğunu söylüyordu bende eski fotolarında yüzügünü görmüştüm ama telefonda sormak istemedim bugun buluştuk dedimki anlatacağını biliyorum saklama artık falan dedim daha önce evlenip boşandın demi dedim hayır dedi ben çok mutlu oldum sonra bana dediki evlendim ama boşanmadım. Amcasının kızıyla evliymiş 2 çocukları varmış biri daha yeni doğmuş bana diyormuş mutsuz bi evliliğim var ayrılacaktım ama amcama bi söz verdim falan dedi bende dedim ki sen çocuklarınla ilgilenmen gereken vakitte benimle konuşup benimle mi buluşuyorsun dedim sonra ona git dedim en son kalktı gitti. Hala aklım almıyor benimle ne planlar yapmıştı ya karısıyla gitmesi gereken her yere benimle gitmek istiyordu. Allahım ben kime ne yaptım acaba daha önceki konuştum kişide evlenip boşanmış çıkmıştı
Klasik eşini aldatan erkek yalanları,zorla evlendim,mutsuzum,eşim beni sevmiyor,eşim benimle ilgilenmiyor,eşim kavgacı bilmem ne liste uzar gider.

Mutsuz olan birisi çocuk yapar mı sizce hadi 1. oldu 2.çocuğuda yapmış adam.

Hem pastam dursun hem karnım doysun sözünü uyguluyor adam şuan.

Karsinizdaki kisi size acik konusmus ki ilerde ben soylemistim olucak ve size nedense duygusallik ilerleyincesizi baglayinca gercekleri soylemis.

Fakat burada esini de cok sevdigi deger verdigi soylenemez aldatmis sizi de boyle bir duruma sokmus.

Adam aldatiyor da kadinlar da aldatiyor esleri ona ragmen evlilige devam ediyor duzen diyorlar ya artik kimin ne yaptigi belli degil.

Erkeklerin bazilari hatta cogu evde isimi yapan olsun diyerek evleniyor bazilari acligindan onursuzluktan bazilari da sevgisiz yapilan evlilikten dolayi disari sariyor boyle kizlarin canini acitiyor.

Bu arada bunu kadinlar da yapabiliyor sevgisiz evlilik yapinca esini aldatiyor..

hımmm seni çok seviyo,çocukları karısıyla yapmış ama mutluluğu sende bulmuş.aman yapış ki kahrından ölmesin adamcağız.istemediği karısının evine aidati bırakmak için iki kere gitmişde o bebeler öle olmuş.yoksa annesiyle yaşıyo sakın aklına başka bişe gelmesin mazallah.ha bide evlilik kurumu da neymiş bizim sadece aşka saygımız var.çok saygı duyuyorum şu an sana afferin.

Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
Mutsuz bir evlilikte nasıl yeni doğmuş bir bebek oluyor. Kendinizi kandırmayın madem mutsuz boşansın gelsin o zaman. Hee amcasına söz vermiş babaanneminde bıyıkları olsa dedem olurdu.

Yüzüğü gördüğünüz halde görüşmeyi beklemeniz enteresan.Nedense bu evli erkeklerde hep mutsuz oluyor ama birkaç tane de çocuk yapıyorlar. Boşanmayı hiçbir zaman düşünmüyorlar sadece değişiklik istiyorlar daha öncede başınıza gelmiş bence artık daha dikkatli olun ve araştırın mutluluğu bendr buldu beni sevdi diye de kendinizi kandırmayın ortada daha yeni olan bir bebek var yahu kazara olmuştur kesin başka erkek mi.kalmadı o kadar görüşmüsünüz saklamış en baştan anlatsaydı

Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
Kendinizi kandirmak ya da bizleri kandirmak çabanızı takdir ediyorum.

Mutsuz evlilik masalı her çapkın erkeğin favorisidir.

Bir de amca kızıymış peh peh peh !

Mutsuz evlilikte 2 çocuk,1i de yeni doğmuş nasıl bir mutsuzluk ki bu çocuk yapmaya engel olmamış.

Ben itham falan etmedim sadece bilmiyorum aklıma çok şey geliyor
İtham ediyorsunuz .. bilmiyorum deyip o da öyledir demek kadının günahını almaktır ..

Velev ki o da öyleyse bile bu durum kocasını ilgilendirir ama kocasıyla sizin yaşadığınıza sebep değildir

Söylemiş olması güzel ama , yok işte mutsuz bir evlilik bilmem ne palavralarına inanma...

Geçici bir hevessin onun için...
Kendine uygun birini bul...
Not: bu bir bekar yorumudur:işsiz: :işsiz:

:KK19:

Evli olduğum için benim yorumumu beğenmedi...
Ayni yorumu bekar birinden duymak hoşuna gidecek mi bakalım...

İstemeden bağlanmıştım her dakika konuşuyorduk ve şuan çok yalnızım evet doğrusunu yaptım ama yine tek üzülen benim belkide onlar şuan sarılarak uyuyor

Bence de su an sarilarak uyuyorlardir

Evliligi mutlu mu mutsuz mu bilemeyiz
Ama bosanamayacagina gore ( amcama soz verdim demis) senle gonul eglendirmis oluyor kisaca.

Yani neticeye bakmak lazim
Adam evli
Bosanmiycak
Unut

Back
X