Artık ezdirmeyeceğim kendimi

zynpkvsr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
194
0
46
Diğer
dün kaynvaldem bizde kalmaya geldi ben ona daha önce yasadklarmzdan dolayı ne kadar kızgn olsam da hic saygıda kusur etmedm. eşimin teyzeside geleckti ama saat kacta belli degl bende saat bir gibi kızımn uykusu geldi kaynvaldemde teyzenler daha gelmz deynce kızımı yatak odasına götürüp uyuttm.
tam o sırada teyzesi gelmiş kayınvaldem açtı kapıyı bende cocugu uyutp yatak odasndan cıktım salona girecktm ki baktım benim hakkımda konusuyorlar . kayınvaldem diyorki siz geliyosnz diye uyuttu cocugu ben uytma dedim ama uyutuyo işte dedi teyzede ben böyle seylere cok kızarm beni saymayanı bende saymam dedi . kayınvaldem de diyo ki ben oglumla konuscam bunu daha baska şeyler de söyledi tam anlayamadm sasırp kaldm .. neyse salona girdm acaba yanlış mı anladm diye düsünüyorm ama tteyzn yüzüme bakmıo benm ne kaynvaldm ne teyzesi ne görmcem konusuyo benimle kendi arlarnda konusuyolar cok bozldm ben ama bişey demedm
bu sabah kaynvaldem eşimi aradi beni şikayet ediyo.dün ben kapıyı acmamısım saygısızlık yapmsm hep cocukla ilgileniyomusm da teyzesi de bu yüzdn gelmeyeckmş bidaha bize .... ay sinir oldm esimde kızdı onlara bıkmadınız bizimle ugrasmaktan dedi gelmeyen gelmesn falan dedi ama bıktım bende artık 4 senedir hic sesimi cıkarmadm yeter artk dedim arayıp sorcm bakalm ne istio diye ama telefonu kapalı bi acsa sorcam ama :oklava: ne deselr sesm cıkmıo onlar da eziyolar daha cok beni

kayınvaliden hasta kisilikli demekki gerci kayınvalidelerin cogu boyle nasıl bir kıskanclıksa anlamıyorum..bence sen kayınvalidenle cok fazla muattap olma herseyi yapan o ya baksana herkesi dolduruyo kadın

kayınvaliden hasta kisilikli demekki gerci kayınvalidelerin cogu boyle nasıl bir kıskanclıksa anlamıyorum..bence sen kayınvalidenle cok fazla muattap olma herseyi yapan o ya baksana herkesi dolduruyo kadın

herkesle aramızı bozuyo esimin teyzesiyle iyiydk aslnda ama kimseyle gecnmemi istemz kendsi

bencedekıskanç oluyor bu kayınvalidele. eşin cevabını vrmiş sen yüz göz olup iyice haklıyken haksız olma eşin sana hak verip dinliyorsa bırak o seni savunsun en güzelii..benim eşim hayatta laf etmezdi annesine mesela.

sinir olmamak elde değil valla!!!
gelmezse gelmesin canım siz çok meraklısınız sanki teyzesine
eşinizin de onları bilmesi iyi olmuş bence bundan sonra sizde ona göre muamele yaparsınız

allh böle kıskancları ıslah etsın
benmkıde cok kıskanc
kaynanamın apartmanında akrabam oturuyor oraya cıkıorum surat asıor yada
kendıde pesıme takılıor kuruk gıbıkaydirigubbakcemile3

bencedekıskanç oluyor bu kayınvalidele. eşin cevabını vrmiş sen yüz göz olup iyice haklıyken haksız olma eşin sana hak verip dinliyorsa bırak o seni savunsun en güzelii..benim eşim hayatta laf etmezdi annesine mesela.

ya bugune kadar hep arkamdan konstu da ben bişey demedm bu sefer araypta ne derdi var bana söylesn demek istiyorm
:oklava:

muhattap olma bence bırak allh sustursun bölelerını
sen hanımefendılıgını koru dıcem ama
herkesın sabrı bır yere kadar ıste :(

muhattap olma bence bırak allh sustursun bölelerını
sen hanımefendılıgını koru dıcem ama
herkesın sabrı bır yere kadar ıste :(

ses cıkarmaynca zannediyor ondan korkuyormm ama şimdi ben ona bişey deyipte kavgga edersek falan ben bidaha konusmam asla onunla
esimin annesi sonucta ama gerci esimde konşmk stemiyo pek
kötükedihüso

canım keşke salona girince kusura bakmayın konuştuklarınızı duydum
anne sen dememiş miydin bana teyzenler daha gelmez sen çocuğu uyut diye sorardım
bakalım ne diyecekti

hiç takma kafana
eşinle iyiysen huzurluysan gerisi boş

canım keşke salona girince kusura bakmayın konuştuklarınızı duydum
anne sen dememiş miydin bana teyzenler daha gelmez sen çocuğu uyut diye sorardım
bakalım ne diyecekti

hiç takma kafana
eşinle iyiysen huzurluysan gerisi boş
ya cok sasırdm teyzesinin öyle konusmasına hic bisey diemedm

yeter artk dedim arayıp sorcm bakalm ne istio diye ama telefonu kapalı bi acsa sorcam ama :oklava: ne deselr sesm cıkmıo onlar da eziyolar daha cok beni

Eşin kaygananın ağzının payını vermiş zaten sen bir daha arama bence,gerek yok sinirini bi daha oynatmaya..Bu durumlarda ariyim iki çift laf söylim içimde kalmasın dersin ama o konuşmadan sonra canın her türlü daha fazla sıkılır.Hiç gerek yok..boshayallersmile

ses cıkarmaynca zannediyor ondan korkuyormm ama şimdi ben ona bişey deyipte kavgga edersek falan ben bidaha konusmam asla onunla
esimin annesi sonucta ama gerci esimde konşmk stemiyo pek
kötükedihüso

Zeynep bu kadın kocanın annesi kocan şimdi olayın sıcağıyla annaesine uzak görünebilir ama yok bayramdır yok kandildir yok anneler günüdür yok cocugunun sunnetıdırbi gün bi şekilde sen onlara gitmesende birinin dugununde bıle karsı karsıya gelebılırsınız bence arayıp olayı dahada bı kabartma bırak..Kocan dangoçun teki olsa sana düşerdi haddini bildirmek ama bak adam aslan gibi arkanda.

dünden beri bi kaynvaldem bi kaynpederm arıyo eslmi karın seni parmagnda oynatıyo diyolar cok saygısızlık yapmısım onlara ama esim görmüyormus susturcakmıs beni ya nasıl sinir oluyorm bana neler yaptılarda sesiml cıkarmadm hic bi saygısızlık yapmadım hizmet ettim ama yaranamadık

bir an kaygananmi hatirladim
aslina yaptiklari aklimdan hic cikmiyo ama...
neden konustuklari anda iceri dalmadin?
girseydin "anne ne dyosun neden yalan soyluyosun " deseydin
orda kucuk duserdi
zaten bizler sustukca bu cadilar guc aliyo..

dünden beri bi kaynvaldem bi kaynpederm arıyo eslmi karın seni parmagnda oynatıyo diyolar cok saygısızlık yapmısım onlara ama esim görmüyormus susturcakmıs beni ya nasıl sinir oluyorm bana neler yaptılarda sesiml cıkarmadm hic bi saygısızlık yapmadım hizmet ettim ama yaranamadık

bunlara iylik yaramaz
kotuyle kotu olacan
annem hep derdi "kizim tatli dil yilani deliginden cikarir" diye
ama bunlar yilan kadar olmuyorlar
ne desen anlamazlar
milattan once kalmis vahsi canavar (kayganam)
:oklava:

canım keske o anda ıcerı gırnce teyzene soyleseydın coocugun uyuma saatı gelmıstı onu uyutuyodum falan dıye ertesı gunude kayınvalıdenı arayıp boyle boyle nıye soyledın dıye sorsaydın canım eger sesını cıkarmazsan bu boyle gıder.

teyzede ayrı manyak
bi çocuğun uyku saati bellidir, o saatte uyutulur, misafir gelecek diye çocuğu uykusundan etmekte neyin nesi
o esnada basiretin bağlanmışmı derler, öyle olmuş herhalde
hemen dalıp anne sen demedinmi teyzen daha gelmez çocuğu uyut diye deseydin, yalanı ortaya çıkınca kardeşine rezil olsaydı
ay gerçi bu tip insanları aslında hiç evine sokmıcan ya...

takma boşver,ne kadar takarsan okadar aziz etmiş olursun onları.değişik kişilikler,alışık olmadığım için tuhaf geliyor bana böyle tipler,ben teyzesinin bir daha gelmicem lafına takıldım:)) gelmezse gelmesin çok lazım değil,bırak gelmesin en azından huzurun yerinde olur,zaten öyle kapı açmadığına falan takılan insanlarsa fazla takmamak gerekir,çok basit şeylerle uğraşıp dedikodu yapıyorlar,dünyaları miniminnacıkk.benim eşiminde meraklı bir teyzesi var ne zaman bu taraflara gelse kendi akrabalarının arasında ortalık karışır,kapı falan dinleme huyuda var,tek nefesle 150 cümle kurabiliyor:) hemen ilgiyi alakayı kesip mesafeyi koydum,hem evime doluşacaklar hem bana kendi evimde tirip atacaklar yooh yaa

canım çok şanslısın ki eşin senin yanında olmuş ve onlara gerekeni söylemiş.. seni böyle bir konuyla muhatap ile etmemiş. sen ağırlığını koru bence, sanada bu yakışır. hatta hiç bilmiyormus gibi yap anlamazlığa vur.. eşin sana hiç yansıtmamış gibi.. eşinizin tavrını çok beğendim :nazar

Back
X