• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık ezdirmeyeceğim kendimi

Kızlar süpersiniz, ezdirmeyin kendinizi... Ben fazla ezdirmişim, durumumu fark edince kaynana ve görümceden kurtulmak için adamı boşayıp şehri terk ettim...

Ya böyle yaparak eline ne geciyor ki bu insanların .. Yazık diyorum kızmakta sinirlenmekte yerden gök'e kadar haklısın arkadasım .. İste susmayacaksın sustukca üzerine gelir böyleleri ders almazlar hatta konusmadıgını herseyi sineye cektigini gördükce daha cok ileri giderler ..

herkesle aramızı bozuyo esimin teyzesiyle iyiydk aslnda ama kimseyle gecnmemi istemz kendsi
belliki cenesi dusuk bir kadin anlattiginiz gibiyse ortada hicbir durum yok hemi gelmez diyor sizde tamam deyip odaya gidiyorsunuz bacisi gelincede ortaligi velveleye veriyor masallah sabirlisiniz ben olsam elim ayagim titrer hemi böyle deyip hemide iftira atiyorsun der patlardim ne biliyim hanimefendiliginizi bozmamissiniz

bir an kaygananmi hatirladim
aslina yaptiklari aklimdan hic cikmiyo ama...
neden konustuklari anda iceri dalmadin?
girseydin "anne ne dyosun neden yalan soyluyosun " deseydin
orda kucuk duserdi
zaten bizler sustukca bu cadilar guc aliyo..
bunu ben yapardim iste haksizliga hic tahammul edemem yuzlestiririrdim ha daha kotu olabilirdide bilemem susmaniz cozmustur

belliki cenesi dusuk bir kadin anlattiginiz gibiyse ortada hicbir durum yok hemi gelmez diyor sizde tamam deyip odaya gidiyorsunuz bacisi gelincede ortaligi velveleye veriyor masallah sabirlisiniz ben olsam elim ayagim titrer hemi böyle deyip hemide iftira atiyorsun der patlardim ne biliyim hanimefendiliginizi bozmamissiniz
ah keske o an tepki gösterseydim hanımefendilikten falan anlamıyorlar ki:1no2:

Back
X