Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belliki cenesi dusuk bir kadin anlattiginiz gibiyse ortada hicbir durum yok hemi gelmez diyor sizde tamam deyip odaya gidiyorsunuz bacisi gelincede ortaligi velveleye veriyor masallah sabirlisiniz ben olsam elim ayagim titrer hemi böyle deyip hemide iftira atiyorsun der patlardim ne biliyim hanimefendiliginizi bozmamissinizherkesle aramızı bozuyo esimin teyzesiyle iyiydk aslnda ama kimseyle gecnmemi istemz kendsi
bunu ben yapardim iste haksizliga hic tahammul edemem yuzlestiririrdim ha daha kotu olabilirdide bilemem susmaniz cozmusturbir an kaygananmi hatirladim
aslina yaptiklari aklimdan hic cikmiyo ama...
neden konustuklari anda iceri dalmadin?
girseydin "anne ne dyosun neden yalan soyluyosun " deseydin
orda kucuk duserdi
zaten bizler sustukca bu cadilar guc aliyo..
ah keske o an tepki gösterseydim hanımefendilikten falan anlamıyorlar ki:1no2:belliki cenesi dusuk bir kadin anlattiginiz gibiyse ortada hicbir durum yok hemi gelmez diyor sizde tamam deyip odaya gidiyorsunuz bacisi gelincede ortaligi velveleye veriyor masallah sabirlisiniz ben olsam elim ayagim titrer hemi böyle deyip hemide iftira atiyorsun der patlardim ne biliyim hanimefendiliginizi bozmamissiniz