• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık ezdirmeyeceğim kendimi

Ruh hastası bu kadın. Alsınlar oğullarını bakalım ne kadar tahammül edecekler. Ayy benimde oğlum olacak böyle kayınvalide mi olucam acaba? Çok sinir bozucu...

oglunu kimse onun kadar sevemezmiş falan sen el kızısın sesini cıkarma otur oturdugn yerde dedi el kızıysam gelmeyn evime dedim sıkıldm artık sürekli sorn cıkarmanzdan dedm

bu ne ya çocuk gibi, ben daha fazla seviyorum falan, sanki kadının üstüne kuma gelmişin hakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

iyi yapmışın ağzına sağlık, aman o ağlamasın bu üzülmesin, gelin üzülsün, nasılsa gelin dış kapının mandali zihniyeti var herhalde

bu ne ya çocuk gibi, ben daha fazla seviyorum falan, sanki kadının üstüne kuma gelmişin hakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

iyi yapmışın ağzına sağlık, aman o ağlamasın bu üzülmesin, gelin üzülsün, nasılsa gelin dış kapının mandali zihniyeti var herhalde
oooh iyi oldu valla birazda olsa rahatladm delikafadulden

ohh iyi demişsin o 3 tane büyütmüş ama devir onun zamanındaki devir değil herşey daha zor.otur oturduğun yereymiş lafa bak.kırsındizini otursun onun bunun lafını yapmasın.sinir oluyorum şöyle arkadan laf söz yapanı.

Ohhh ağzına sağlık, çok iyi olmuş.

Beni bile bazen çizgimden çıkarabiliyor bu kayınvalideler heguclubacismile

Oğlunun evine gelirken sana mı soracakmış!..Çok komik.:roflol: Sen de bir ev al para kazanıp,o zaman gelinin evi olunca n'apacak bakalım.:roflol:

kadn hemen herkese söylemş onu aradıgımı eşimi arayp duruyorlar cok saygısızlık yapmısım kayınvaldeme kaşımı kırmayacakmışım annecim dicekmişim kayınpederm öyle demiş annecimi bırak anne demem bundan sonra oooff yeter ya sempatiksalakcinni

kadn hemen herkese söylemş onu aradıgımı eşimi arayp duruyorlar cok saygısızlık yapmısım kayınvaldeme kaşımı kırmayacakmışım annecim dicekmişim kayınpederm öyle demiş annecimi bırak anne demem bundan sonra oooff yeter ya sempatiksalakcinni

Zeynep varya o sımdı ne hırslanmıstır sana bulsa bı kasık suda bogucak hatta sana haddını bıldırıcek mooddadır..Anlayamıyorum idrak edemiyorum benim bildiğim bır annenın tek derdı cocugunun mutlulugudur.Genel gecer kurallar olan ''ahlak,saygı,toplum kuralları vs vs''gıbı seylere uyuyosa senın cocugun kocaman adam olmus zaten bırak dımı gelınınınde neresını opecegını sasırman lazım oglunun b... lu donlarını yıkıyor onune yemegını koyuyor dıye...Saygısızlık işte akıl yasta dııl basta kardesım bunu bılır bunu soylerım

Zeynep varya o sımdı ne hırslanmıstır sana bulsa bı kasık suda bogucak hatta sana haddını bıldırıcek mooddadır..Anlayamıyorum idrak edemiyorum benim bildiğim bır annenın tek derdı cocugunun mutlulugudur.Genel gecer kurallar olan ''ahlak,saygı,toplum kuralları vs vs''gıbı seylere uyuyosa senın cocugun kocaman adam olmus zaten bırak dımı gelınınınde neresını opecegını sasırman lazım oglunun b... lu donlarını yıkıyor onune yemegını koyuyor dıye...Saygısızlık işte akıl yasta dııl bbana dedikiasta kardesım bunu bılır bunu soylerım[/QUO bana dediki ben sadece sizin mutlulugnz için ugrasıyorm ben de ozaman ortalıgı karıstırmayn dedim zaten sen cok numara yapıosn oglumuda köle gibi kullanıosun dedi oram agrıyo buram agrıyo deyp istedgmi yaptırıyormuşm benim hamileligm cok sornlu gecmişti hastanelerde yattım hep esim de cok yardımcı oldu bana onu kastediyo esime diyormus ki sen bişeyn farkında deglsn seni parmagnda oynatmasına izin verme diye ama sorarsan mutlulugumuzu ister sadece cok sinsi kadn kaynanam :oklava:

hepsi sinsi canım hangisi oyun yapmadan gelinini yürekten sever?

ben buna katılmıyorum.genel konuşmamak lazım,okadar muhterem ve fedakar insanlar varki.saygı duyulacak.siz kaynana (anne) görmemişsiniz.ozaman şu mana çıkar bu sözden,tüm kaynanalar kötüde bir biz gelinler iyiyiz.neden onlar kötü biz iyiyiz? üstün tarafımız nedirki? zamanında o kaynanada gelindi ve zaman gelir sende kaynana olursun,ozaman bu sinsi oyuncu benzetmen senin içinde geçerli olur.gelin kaynana farketmez kardeşim bu kesinlikle kişilik meselesi,insan bu,iyiside var kötüsüde.

dün kaynvaldem bizde kalmaya geldi ben ona daha önce yasadklarmzdan dolayı ne kadar kızgn olsam da hic saygıda kusur etmedm. eşimin teyzeside geleckti ama saat kacta belli degl bende saat bir gibi kızımn uykusu geldi kaynvaldemde teyzenler daha gelmz deynce kızımı yatak odasına götürüp uyuttm.
tam o sırada teyzesi gelmiş kayınvaldem açtı kapıyı bende cocugu uyutp yatak odasndan cıktım salona girecktm ki baktım benim hakkımda konusuyorlar . kayınvaldem diyorki siz geliyosnz diye uyuttu cocugu ben uytma dedim ama uyutuyo işte dedi teyzede ben böyle seylere cok kızarm beni saymayanı bende saymam dedi . kayınvaldem de diyo ki ben oglumla konuscam bunu daha baska şeyler de söyledi tam anlayamadm sasırp kaldm .. neyse salona girdm acaba yanlış mı anladm diye düsünüyorm ama tteyzn yüzüme bakmıo benm ne kaynvaldm ne teyzesi ne görmcem konusuyo benimle kendi arlarnda konusuyolar cok bozldm ben ama bişey demedm
bu sabah kaynvaldem eşimi aradi beni şikayet ediyo.dün ben kapıyı acmamısım saygısızlık yapmsm hep cocukla ilgileniyomusm da teyzesi de bu yüzdn gelmeyeckmş bidaha bize .... ay sinir oldm esimde kızdı onlara bıkmadınız bizimle ugrasmaktan dedi gelmeyen gelmesn falan dedi ama bıktım bende artık 4 senedir hic sesimi cıkarmadm yeter artk dedim arayıp sorcm bakalm ne istio diye ama telefonu kapalı bi acsa sorcam ama :oklava: ne deselr sesm cıkmıo onlar da eziyolar daha cok beni
cocuguna bakıyosun aaa delimi ne alsanaalsanasmile
bundan cıkardıgı sonuc bumuymuş...
hasta ruhlu bence...

Allah böyle insanlara kendi versin cezasını.
Bence duruşunuzdan vazgeçmeyin.
Herkesi alttan alıp gönlünü yapıyoruzda noluyor.
Kimse bizi umursamıyor kimse bize göre kendine çeki düzen vermyor.
Eşinizide tebrik ederim.
Alttan almayın bence.

Allah böyle insanlara kendi versin cezasını.
Bence duruşunuzdan vazgeçmeyin.
Herkesi alttan alıp gönlünü yapıyoruzda noluyor.
Kimse bizi umursamıyor kimse bize göre kendine çeki düzen vermyor.
Eşinizide tebrik ederim.
Alttan almayın bence.
evet ya bugüne kadar hep alttan aldım belki anlarlar benm nası biri oldugumu diye ama yok kimsenin anladıgı bidahada görüsmem kendisiyle

Karektersız kaynana, ıkıyuzlu kaynana....
Kayınvalıde demek anne demek, ama boyle kaynanalar sadece fesat ruhlu, gelını cekemıyor, oglunu elınden aldı dusunuyor, sen agzınla kus tutsan o bunu ne hıkmetse bır turlu goremıyor, goremedıgı ıcınde kafasındakı gelın profılıne benzetemıyor ve bu yuzden camur yapıyor... Sadece vıcdansızlık dıye dusunuyorum, malesef ınsanlar nefıslerıne hakım olamayıp boyle karektersızlıkler yapabılıyorlar, allah yardımcın olsun canım.
Bak ne guzel esın senden yana, senı tutmus , yalnız bırakmamıs, bıde tam tersı bır kocan olaydı ne olurdu halın?? Sen bosver onu bunu, kocanla mutlu ol, dıleyen gelır , dıleyen gelmez kapına...... Cokta tın de gec!

Back
X