• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık gerçekten çok yoruldum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onnf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
33
daha öncede bu sayfada sorunlarımdan bahsetmiştim. konudan bahsetmek istiyorum benim bu erkek arkadaşım denen adamla uzağız o benim yaşadığım şehirde çalışıyor bende başka bir şehirde okuyorum.sadece pazar gunleri çalışmıyor onunla benim uzaklık mesafem 3 saat geçen hafta brn ailemin yanına gittim o benimle görüşmek istedi.bu haftada ben onun gelmesini bkledim.biz aynı yerde okuyoduk hergun gorusurduk bnde haliyle alıştım onunla sık sık görüşmeye. bu ne yapmaya çalışıyor şimdi. nasıl davranıyım akıllanması için hiç geleyim edeyim diye düşünmüyor hep bi bahane. aayrıldım sırf bu yuzden bana bi çözüm söyleyin

daha öncede bu sayfada sorunlarımdan bahsetmiştim. konudan bahsetmek istiyorum benim bu erkek arkadaşım denen adamla uzağız o benim yaşadığım şehirde çalışıyor bende başka bir şehirde okuyorum.sadece pazar gunleri çalışmıyor onunla benim uzaklık mesafem 3 saat geçen hafta brn ailemin yanına gittim o benimle görüşmek istedi.bu haftada ben onun gelmesini bkledim.biz aynı yerde okuyoduk hergun gorusurduk bnde haliyle alıştım onunla sık sık görüşmeye. bu ne yapmaya çalışıyor şimdi. nasıl davranıyım akıllanması için hiç geleyim edeyim diye düşünmüyor hep bi bahane. aayrıldım sırf bu yuzden bana bi çözüm söyleyin
ayrıca mesaj arama konusunda çok ilgili

Bu yuzden ayrilinir mi yahu
Calisiyomus tatilde sadece 1gun napsin bu cocuk allasen

anladıysam arap olayım
geçen hafta görüşmek istedi, sen görüşmedin ailenin yanına gittin
bu hafta görüşmek istemedi
ne yapmaya çalışıyor bu çocuk
akıllanması için ne yapayım
ayrıldım
mesaj ilgisi iyi
bu mudur?

buysa yaş kaç Allah aşkına:kızgın::kızgın::kızgın:

anladıysam arap olayım
geçen hafta görüşmek istedi, sen görüşmedin ailenin yanına gittin
bu hafta görüşmek istemedi
ne yapmaya çalışıyor bu çocuk
akıllanması için ne yapayım
ayrıldım
mesaj ilgisi iyi
bu mudur?

buysa yaş kaç Allah aşkına:kızgın::kızgın::kızgın:
ailemin yasadıgı şehirde çalışıyor ben eve gittiğimde görüştük diyorum. bu haftada beni görmeye gelmesini bekledim gelmedi nesini anlamadın

ailemin yasadıgı şehirde çalışıyor ben eve gittiğimde görüştük diyorum. bu haftada beni görmeye gelmesini bekledim gelmedi nesini anlamadın

nesini anlamadığımı yazmayayım
ama şunu yazayım
üslup yıkılıyo
Allah çocuğa sabır versin

döneceğini biliyorum asıl sorun onun akıllanmasını sağlamak soruyu iyi okuyun
Müneccim ... yemiş olabilirsin ama ben yemediğim için dönüp dönmeyeceğini haliyle bilemiyorum.
Soruyu düzgün okuyun şeklinde atar yapacağınıza,konuyu doğru düzgün yazmayı deneseniz.

döneceğini biliyorum asıl sorun onun akıllanmasını sağlamak soruyu iyi okuyun

Orda dur iste. Konusmana ceki duzen ver oyle devam edelim

Ben anlamadim.. gorusulmek istenmis.. O istememis, sen istemis.. O istemeyince sen ayrilmis.. biraz daha net olursan yardimci oluruz..

Gelmeyin ailenizin yanına gelseniz de söylemeyin ayağına gitmeyin dayanamayıp onun gelmesini bekleyin.Sıkıntı çekmeden ayağına gelen bir kadının değeri olmuyor erkek için kıymet anlanıyorlar kıymet bilmesi için peşinde koşturman ayağına gitmemen gerekir.

Gelmeyin ailenizin yanına gelseniz de söylemeyin ayağına gitmeyin dayanamayıp onun gelmesini bekleyin.Sıkıntı çekmeden ayağına gelen bir kadının değeri olmuyor erkek için kıymet anlanıyorlar kıymet bilmesi için peşinde koşturman ayağına gitmemen gerekir.
Ama napayım bir şekilde öğreniyor bende o boyle yaptıkça kabıma sığamıyorum. Neden boyle davranyor

Adamın haftada 1 gün tatili varmış, senden baska işi gücü olamaz mı? Bencillik etmişsin.

Ben anlamadim.. gorusulmek istenmis.. O istememis, sen istemis.. O istemeyince sen ayrilmis.. biraz daha net olursan yardimci oluruz..
Biz erkek arkadaşımla ayrı sehirledeyiz ben baska bir şehirde okuyorum o da benim ailemin yaşadığı şehirde çalışıyor. Bende gecen hafta ailemin yanına gittim e tabi haliyle görüştük onunla. Şimdiyse ben onun benim okudugum şehire gelmesini istedim o da gelmedi. Ben bu duruma col bozuldum .Eskiden hergun gorusurduk aynı üniversitede okuyoduk gecen sene mezun oldu kendisi

Ama napayım bir şekilde öğreniyor bende o boyle yaptıkça kabıma sığamıyorum. Neden boyle davranyor
Hal ve hareketlerinden anlarsın aslında özlemesine fırsat ver üzerine düşüp kendin ayağına gidersen herşey düzelecekken berbat olur senin için bişeyler yapacakken sen yaptığın için o görevi sana devreder ve hep senin gelmeni senin aramanı bekler aZcık ona yükle bu sorumlulukları o gelsin o görüşmek istesin sen bişey deme isteyene kadar.

Hal ve hareketlerinden anlarsın aslında özlemesine fırsat ver üzerine düşüp kendin ayağına gidersen herşey düzelecekken berbat olur senin için bişeyler yapacakken sen yaptığın için o görevi sana devreder ve hep senin gelmeni senin aramanı bekler aZcık ona yükle bu sorumlulukları o gelsin o görüşmek istesin sen bişey deme isteyene kadar.
Cok sinirlerim bozuk ya .surekli basa sarıyoruz ben ona buluştuğumuzda bu konuyu actım benimle gorusmuyosun etmiyosun diye ben sana supriz yapacaktım sen bana ters tepki verdin dışarı çıktın bende vazgectim dedi .Ben inandırıcı bulmadım tabi. Bu bahane uretti konunun ustu kapandı .Simdi yine aynı hareketi yaptı .Onun ayağıma gelmesini sağlamak icin başka nasıl davranış sergilemeliyim surunmesi lazım

Back
X