• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Gitarımız da Var :)

evde yiyecek yok adam calısmana izin verniyor bide gitar alıyor sanırım gitarı kırardım izin vermesine bakmayıp iş arardım

Böyle sorumsuz kocayı olduğu gibi bırakır anamın evime dönerim adam olana kadar da barışmam.... Ayranı yok içmeye derler böylesine... İnsanlar ay sonu fatura kesilince aman gecikme faizi olmasın diye koştur koştur ödeme yapıyor.
Ergenliğinden çıkamamış bir eş'e sahipsiniz ...
+1

Erkeklerin bu malligi beni deli ediyor bizmde dugun var agustosta esimin arac kredisi var baya skısık durumda bende sallamiyorum acikcasi banami guvenip aldi arabayi diye (ikimizin degil onun benim kendi aracim var)... gecen ay gidip 2000tllik avuc ici kadar fotograf makinasi almis deli oldum neyse dedim cunku ilk hatasi ama bidaha yaparsa kiricam aldigi seyi benim maasima guvenip yaptigini dusunmye basliyorum bazen iyice cildiriyorum

Eşiniz ile bu sorunlari halletmeden cocuk dusunmeyin derim erteleyin yani.. Cocuk buyuk sorumluluk bez, mama, şu bu derken bir suru masrafi olacak. Siz buzdolabi boş diyorsunuz..

Para yokken taksitle bişeyler almanın tıpta yeri var. Zira bende bu durumdaydım norolog bunun hastalık olduğunu citlatinca bir sonraki seansa da gitmedim hastalık madem diyip kendimi frenledim.

Teyzemin kizi 7 yillik evliliginin bitirmesinin sebeblerinden biri de esinin ayni anlattiginiz esinize benzer biri oldugundandi.Adam dedigin gibi birsürü sey alir daha taksitleri bitmeden atar baska bisey alirdi.paketleri uzerindeyken kullanmadan yillarca duran esyalar da cabasi.kuzenim ben tukendim artik hic birsey edinemedim edineniyorum dedi benim maasimda mahfolum gidiyor dedi ve anlasmali olarak boşandilar.tek sansi cocugu olmamasiydi...
Allah yardimcin olsun boşan diyemem ama cocuk hemen yapma..o gitari al kır at vak birdaha yapabiliyor mu

@morsever25

Bu konuyu oku

İşte Ada'm böyle saçabiliyor

Biz sana da örnek ver diye bunun için söylüyoruz

Konu sahibinin Eşiminki normal değil ama sen hala tek harcaması olan sigara dışında bir gariplik sunmadın

Babam da böyle aynısı,35 senedir annem düzeltemedi,sizin de pek düzeltebileceğinizi düşünmüyorum.
Bu adamdan çocuk yapma fikrini tekrar düşünün derim.

4. Sayfayı okudum. Haklısınız siz susup kendinizden ödün verdikçe beyefendi daha da bi arsızca alışverişe sarıyor demekki. Asla susmayın ya ne demek dolapta zeytin peynir kalmadı, alacak para yok? Gitarın zamanı mı ben olsam koyarım kapıya o gitarı, git bunun yerine yenecek bişeyler getir derim. Nerden aldıysa geri versin böyle saçmalık olmaz. Çocuk olunca neyle besleyeceksiniz suya şeker mi katacaksınız? Maddi olarak düze çıkmadan çocuk filan yapmayın çalışır bakarım demekle olmuyor çocuk küçükken çok zor emiyor olcak en basitinden, nası çalışcaksınız iş filan zor bulursunuz.
ayrıca birsürü de masrafı olacak beziydi vs. Anneler daha iyi bilir.
Ve bence siz çalışın. Kusura bakmasın eşiniz de eve peynir zeytin alamayan adam karımı çalıştırmak istemiyorum deme hakkına sahip değil.

Back
X