Artık gözümü çıkarmayı düşünüyorum

merhaba benim oğlum da 4 yaşinda bazen gözlerini tikmiş gibi kirpiyor. Bir sorunumuz yok gibi sürek li değil dönem dönem oluyor bizim cok üzuluyorum kalici kalir diye
Oğlum girişken konuşkan bir cocuk bir sorunu olsa kafasina bir şey taksada anlatir bana sizinki tamamen geçdimi nasil bir yol izlediniz.
Terapi ilaç her hangi bir sey kulandiniz mi

Denedim hicbir işe yaramadı uyuşma basınç ve yanma hepsi birarada oluyor. Beyin kulak çene mr ı hepsine baktılar ama yok. Okadar sinir bozucu bir rahatsızlık ki.
Basınçtan kastınız dağa çıkarken yada uçaktayken hissettiğimiz şey mi?

Stres kaynaklı da olabilir geçen yıl benim de başıma geldi 2 3 gün sonra kendiliğinden geçti. Geçmiş olsun.

Evet evet o uçakda olan basıncı düşünün sürekli o halde sağ kulağım.
Yaşadığınız yeri mi değiştirdiniz? Şehir olarak?
Bir kulak enfeksiyonundan sonra mı bu şikayet başladı?
Kulak zarınıza hiç darbe aldınız mı?
Çocukken kulağınızla ilgili bir operasyon geçirdiniz mi?
Rakımı yüksek bir yerde mi yaşıyorsunuz?

benim de kulak problemim var da tecrübeliyim bu konuda malesef o yüzden bu kadar soru sordum

KPSS ye çalıştığımda başıma gelmişti. 1 ay kadar sürdü. Ben de doktora gittim, strestendir demişti Bir ay sonra kendiliğinden geçti

Ne demek alakanız için çok tşkr ederim. Aksine saydıklarınızın hiçbirini yaşamadım. Birbuçuk yıldır pandemiden dolayı homeofice çalışıyorum geçen yıl bu zamanlar başladı hâlâ devam ediyor. Genelde bu sorun östaki borusundan kaynaklı olurmuş fakat defalarca kamerayla burundan kontrol edildi hiçbirşey çıkmıyor. Kulak kepçesinin hemen üst kısmı.

Terapi ilaç kullanmadım sadece bir hafta boyunca onu biraz şımarttım,çok sınır koymadım kızacaksamda kızmadım..oyun oynadık ara ara..değişik yerlere gittik,kuzen buluşması falan derken zamanla azaldı.cocukta oluşan tikler önemli.tikler mutlaka başedemedikleri duygudan ötürü ortaya çıkabiliyor.bir ay boyunca akran zorbalığı yaşadığı arkadaşından uzak tuttum ve mecburen aynı bahceyi paylaşıyoruz elimden geldiğince uzak tutuyorum

Ben nasil bula bilirim sorununu bizimki dönem dönem oluyor. Mesela ben oğlum canin sikkin mi bi sorun varmi diye sordumda yok annecim der yada o gun bi olay yaşamisa anlatir. Bizimkinin arkadaşlarida kuzenleri parka filen gittimizde de hemen kendine bi arkadaş edinir. Anlamadim sorun nedir .

Bıara bende de oluyordu. Aralıksız değildi. Ama gun ıcınde defalarca. Benımde cok sınırlerım bozuldu o donemde. Aylarca surdu diyebilirim. Bayagı kafaya takmıştım. Sonra kendılıgınden gecmıstı. Cok gecmiş olsun sizede.

Konunuzla Alakasi olmadan girdim konuya kusura bakmadiniz umarim.
Sorununuz biran önce düzelir InşAllah

Anladım. Bendeki teşhis yapısal bir problem olmasıydı. Bende kendimi bildim bileli var, sayesinde uçak fobim oluştu. Östaki borusunun uzunluğu ve milimetrik yamukluğu sebepti benimkinde, ben kulak zarımdan operasyon bile geçirdim ama yapılabilecek birşey yok doğuştan dendi. Sizde yeni başladığı için doktorun bana sorduğu ihtimallerden biri varmı diye merak ettim. Keşke yardımcı olabilseydim hakikaten çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun, berbat birşey.

Oğlunuz kaç yaşında?

Yeteri kadar uyuduğunuzu düşünüyorsanız bir kan tahlili yaptırın ve magnezyumunuza baktırın .Uykusuzluk ve magnezyum eksikliği ıkı ana neden

Gün boyu ekrana bakıyorsunuz sanırım ,ondan olmasın ?

Bende sinire bagli oldu 15 gun falan kendiliginden gecti ama bir tanıdığımın basina geldi üzmek istemiyorum cok ozur dilerim geciremediler. Botoks yaptilar azalması için. Ilerleyen zamanlarda gecti. Bu süreç 2 sene gibi

Merhabalar, evet 4,5 ay kadar önce boşandım ve epey zorlu bir yolculuktu yaşadığım evlilik, onun mu acısı çıkıyor bilmiyorum ama iş/maddi yaşamım da epey stresli...
Bende 2sene önce çektim 1ay boyunca sürekli segiyordu ki benim boyun ağrı kaynaklı idi magnezyum ilacı içtiğim gün büyük bir azalma oldu 3gun içinde bitti şükür bence mineral la alakalı olabilir
Magnezyumu hemen deneyeceğim yarın. Sabah olsa da eczaneye gitsem
Kahve içerim sık sık ama içtiklerimize de kahve denmez ki üçü bir arada falan, onlarda fazla kafein var mıdır ki?
Bende sinire bagli oldu 15 gun falan kendiliginden gecti ama bir tanıdığımın basina geldi üzmek istemiyorum cok ozur dilerim geciremediler. Botoks yaptilar azalması için. Ilerleyen zamanlarda gecti. Bu süreç 2 sene gibi
Ben de son çare botoks yaptıracağım eğer sonuç alamazsam. Bıktım artık gerçekten uyanıp güne başlamak istemiyorum o hale getirdi beni

Annemde de aynı sorun vardı. Ameliyatlık olduğunu ama ameliyatın da riskli olduğunu söylediler. Annem de pek riske girmek istemedi iyi ki de girmemiş. Şu an kendiliğinden geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…