Artık gücüm kalmadı.Kaldıramıyorum...

Trabzonlu60

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
667
343
628
Trabzon
daha önceki konularımdan bilenler olur biraz kıskanç bir yapım var.eşim askere gitmeden okulundaki bayanlar sivil hayatında sürekli aradığı için kıskançlıklar yapmıştım.ama eşim askerdeyken hatayı kendimde bulmuştum.dün gece eşimin arattığı isimlere baktım.okulundaki bi bayanın ismini aratıp profiline bakmış.o kadar üzüldüm ki hala kendimde değilim.acaba kadınların hisleri kuvvetlidir derlerya zamnında hissetmişmiydim acaba .o zamanlar diyorduki ordaki hiçbir kadın umrumda değil madem umrunda değil neden facede arattın .bunu sorduğumda dediği cevap her zamanki gibi üste çıkmak oldu.2 hafta önce teyzemin oğlu beni facede eklemişti ben de doğal olarak kabul etmiştim.şimdi bana bunu öne sürüyor neymiş ben eklemişim de bana inat olsun diye kızın profiline girmiş bakmış.tamamen yalan hadi dese ki ekledim dese sana inat olsun diye anlarımda.kızın profiline girmiş bakmış çıkmış.eşim bu face işlerinden hiç anlamaz yani hani kim kimi aratmış görünüryo ya benim anlayabileyeceğimi tahmin etmez.kızlar sizce bi erkek durup dururken neden girip bakar okulundaki bekar bir bayanın profiline neyi merak eder.madem teyzemin oğlunu eklediğimde kızdın neden bana o zaman söylemedin dedim.ben bu kızı sorana kadar hiç bişey demedi bana.işin özü o kızın profiline girip baktığımı benim anlayacağımı tahmin edemezdi.sonuç ne oldu her zamanki gibi üste çıktı ben hiç değişmemişim felan bağırdı bana ve yüzüme kapattı.ben de kartımı kırdım çöpe attım.o kadar kötüyüm ki.en çok zoruma giden normalde eşim gerçekten umursamazdır kolay kolay kimsenin profiline girip bakmaz.işte biraz da bu yüzden sinir oldum sen bu kızı ne kadar önemsedin de girip profiline baktın.sizce ne yapayım.lütfen çok kıskançsın demeyin napayım böyleyim kıskanç olduğumu biliyor.başka bi kıza girse baksa bu kadar kızmam biz bu kız için bir yıl kavga ettik.bu kız için konular açtım.acaba ilgisi mi var acaba hoşlanıyor mu

al iste aldatma potansiyeli olan bir koca daha!!!sen haklisin arkadasim.ne demek sana inat baktim?sinsi sinsi is ceviriyorlar yakalaninca da basitlesiyorlar.profiline bakacak kadar neyi onemsiyor acaba bu kadinda?ben senin yerinde olsam pesini birakmam,kendim uste cikarim.ozur dileyip seni kazanmaya calisacagina bir de kendini hakli cikarmaya calisiyor.piskinlige bak!!!

bence çok üstüne gitme sonuçta şuanda seninle evli ve senin eşin
sırf meraktan bile bakabilir bizde yapmıyomuyuz aynı şeyi çoğu zaman,türkler meraklı insanlardır hiç sevmediği birininde profilini açıp bakar bide kendi kendimize yorum yaparız

Bence yangına körükle gitmeye gerek yok,, bende işyerimdeki bir erkek arkadaşımın facede profiline baktım,, hiçbir art niyetim yoktu, sadece meraktan bakmıştım, birdaha da aklıma gelipte bakmadım... eski erkek arkadaşıma da baktım faceden, özlediğim için mi aklımda kaldığı için mi asla.... hepimiz bazen böyle şeyler yaparız,, bence büyütüp hiç kendinizi üzmeyin,,, eşinize de hiç söylemeyin bence...

bimiyorum şuan çok kötüyüm zaman ne gösteercek bakacağız.bir de eşim şuan askerden dönünce o kadınla aynı okulda çalışacak ve ben başka şehirde olacağım. o zaman daha çok kıskanacağım.şimdilik ne yapacağım bilmiyorum zaten normalde de kıskanıyordum.şimdi onunla aynı okulda çalışacaklar ben de başka şehirdeyim en acı

daha dün akşam konuştuk birbirimize ola hasretimizi daha yeni mektubunu almıştım.ne kadar özlemiştim teskeresini almaya sadece 1 ay kalmıştı.ne kadar mutluydum o gelecek dıye ne hazırlıklar yapmıştım her şey bitti.şuan boşanmayı bile düşünüyorum.biliyorum bunun için boşanılmaz ama kendime güvenemiyorum gerçekten ben eşimin bişeyini şimdiye kadar görmediğim halde çok kıskanç bi insandım şuanda gördüm bedenim işyerinde ama aklım burda değil ruhum burda değil.bir de üste çıktı saçma sapan şeyler söyledi.bence o kızdan hoşlanıyıor hissetmiştim zaten zamanında hiçbişeyini görmemiştim ama hissetmiştim.aslında şimdiye kadar baktığını görmedim sadece dün bakmış off bilmiyorum o kadın okulda müdür ayrıca.nasıl kaldıracağım Allahım ne zor bi sınav yardım et Rabbim

İkinizde garipsiniz bence

Teyzenin oğlunu eklemiş olmanda ne sakınca var? Sana kızmış ta inadına başka kızı aratmışmış..
Sende o benim teyzemin oğlu tabi eklerim demek yerine neden kızdığını bana söylemedin diyorsun..
Ne yani açıkça dese, reelde görüştüğün akrabanı öz teyzenin oğlunu faceinden silecek miydin :44:

Bir de okuldan bir kız arkadaşını aratmış diye niye dünyan başına yıkılıyo ki ?
Her gün mü aratmış sanki, birden çok kişiyi mi aratmış ne var yani ..
Merak edip baktığı erkek arkadaşı da vardır, yıllar sonra neler yapıyor diye merak etmiştir 1 kere bakmışsa..

Kendi kendinize hayatı zehir ediyorsunuz

Son düzenleme:
Bu kadar olayı büyütüp '' boşanma '' kelimesini otaya koymaya gerek yok bence...
Merak edip bakmıştır....Sonuçta insan hiç hoşlanmadığı ve hata çok gıcık kaptığı kişilerin profiline bile bakabiliyor demi..???

sorunun kaynağını kendin de biliyorsun ve de yazmışsın ;

"lütfen kıskanç demeyin. biliyorum kıskanç olduğumu"

--

teyze oğlun senin akraban kanın canın değil mi ? eşin onu mu kıskanmış :44::44::44: tuhaf..

ayrıca siz bu face bakmalarını ciddi takıntı haline getirmişsiniz. gayet normal bakabilir merak edip. bu ilgi duyduğu ya da hoşlandığı anlamına gelmez.

canım anlamadığım eşim dönünce onunla aynı okulda çalışçak demişsin ben ise başka şehirde olucam demişsin onu açarmısın biraz neden ayrı şehirlerde olacaksınız ki????

canımm çok kıskançlıkla hiç alakası yok öyle düşünme bikere. bende seninle aynı bir çok şey yaşadım. Fakat senin gibi boşanıcam diye hiç düşünmedim. tavrını koyacaksın restini çekeceksin. ben bunları yapamadım canım çok yandı kendime ettim hep şimdiki aklım olsa çok farklı olurdu herşey. bikere boşanmayı aklından çıkar. sana bi olay anlatayım. eşimin daha önceden görüştüğü bi kız akrabasının uzaktan yakını. ve bizim karşılaşmamız yüksek olasılıktı. 2 gün öncede bi hasta ziyaretinde oda vardı. Eşime halini hatrını sordu eşimle sohbet etmeye başladı. ben orda ters bi tepki yapsam huzursuzluk diz boyu kızın kendini bişey sanmasıda cabası bende kasine gayet rahat hatta kızla ben sohbet ettim. yani onu o ortamda soyutlamayı başardım. kendi kendine yanımızdan uzaklaştı. tabi senin durumundan biraz farklı fakat sunu demeye çalışıyorum sen yine tedbiri elden bırakma çokta üsteleme ONUN AKLINDA OLMAYAN ŞEYLERİ SEN SOKMA AKLINA YAPMAYACAGI VARSADA SEN ÜSTELEYİPTE ONU ONA İTME canımmm benden sana tavsiye...

asıl sorun aslında neden baktı neden yani bana cevap veremiyor.merak ettim diyemiyor.ve kendini aslında kimseyi umursamıyormuş gibi gösteriyor ama umursuyor.bu kız yüzünden biz 1 yıl boyunca çok kavga ettik.bu kızdan negatif elektrik alıyorum.zamanında evliliğimizi çok huzursuz etti.sadece neden baktığını merak edıyorum.neydi merak ettiği neyi merak etmiş.eşim askere gidince ben yalnız kaldığım için ailemin yanına tayin istemştm.onun da tayin dönemi sadece yazın askere gttiği için tayin istemedi.ağustosa kadar başka şehirde çalışacak.o kızla aynı okulda ve aynı zamanda kzı müdürü

ya ben seni çok iyi anlıyorum... inan okadar çok şey yazıp sildim ki şimdi ben sana ne desem boş gelicek çünkü eşinn tavrını bakışlarını hareketlerini hisseden görensin... peki senin onun yanına gitmen için yapabilecegin bişey varmı??

benim onun yanına gitme durumum anlamsız olur çünkü yeni geldim.hem de orası ikimizin ailesine de çok uzak valla bilmiyorum şimdilik akışına bıraktım ne olur bakıp görecez.sindiremeyeceğim bi kesin ha bunun için evlilik yıkılmaz der ya devam ederim.tabi eşimin beni ikna etmesi laazım baktım etmiyor ben de bırakırım ki zaten hattımı kırdım tekrar çıkarmayı da düşünmüyorum gittiği yere kadar gider

OFF canım yaa şu erkekleri anlamıyorum inan....

İşyerını degıstırme,tayın ısteme sansı yok mu esının ?Öyle bırsey yapsanız..?Bir kere facebooktan
bakmıs,bırsey yapmamıs..Ben de sen gıbı cok kıskancım ,senı anlıyorum;ama ,ortada bır sorun yok.
Üste cıktıgı konu ve acıklaması cok cok sacma,ama yıne de iş degıstırsın ve kurtul bu kafandakılerden.
Gercı heryerde bır suru kadın var ,asılabılır esıne ;neler neler var artık hayatta.O yuzden de bence
kıskanclıgını törpülemeye calıs ve gızlıce kontrole devam da et.

cnm face bırcok aıleyı mahvedıor resmen ama cok takılma hepımız bakıoruz meraktan konusmaya calısmaıms bsey yapmamıs sonucta

cnm face bırcok aıleyı mahvedıor resmen ama cok takılma hepımız bakıoruz meraktan konusmaya calısmaıms bsey yapmamıs sonucta

sabaha göre biraz daha sakinleştim.hattımı kırmıştım arıyor mu bilmiyorum zaten hem bana kzıdı telefonu da yüzüme kapadı hiç değişememişim hala aynıymışım öyle dedi ve kapadı ben de sinirlendim kırdım hattı bir süre çıkarmayı düşünmüyorum.ama telefon da lazım işte bakalım.zaman ne gösterecek.

sakinleşmen en doğrusu canımm. öfkeyle hareket etme sakın. dediğim gibi biraz zamana bırak bakalım ne olacak...

Duru ,

ben sana hak verdim .

evet belki sadece meraktan bakti ama siz 1 yil boyunca bu kiz icin kavga etmissiniz,
buna ragmen bakkiyorsa orda bir durmak gerek ...

esin senin ogrenebilecegini hesaba katmamis ,
bir de ustune inat icin baktim diyor .

garip bir erkek profili
ben olsam ben de senin gibi davranirdim .
hatasini anlayip ozur dileyene kadar taviz verme
ve hep tetikte ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…