- 10 Eylül 2014
- 405
- 285
- 53
- 35
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Merhaba arkadaşlar,
Sizde rastladınız mı bilmiyorum ama hurriyet.com da bir haber var.Üvey anne 2 küçük çocuğa şiddet uyguluyor ve cinsel istirmar da bulunuyor diye..Görüntüleri izleyeyim dedim yüreğim kaldırmadı..
Şuan dokunsalar ağlayacak durumdayım..46 yıl hapis cezasına çarptırılmış ama yetmez bence aynı işkenceleri o kadının da görmesi gerek..
Nasıl bir dünya oldu burası insanların içinde hiç mi merhamet kalmadı..Dünyanın sonu mu geliyor acaba
Çocuklarımızı emanet edemeyecek miyiz kimseye
Çok kötüyüm kızlar
Merak etmeyin elbet bulacak cezasını yaptığı yanına kalmaz.
Cehennem için şükrediyor insan...
Zaten 3. sayfa haberlerini okumayın; psikolojinizi bozmaktan başka bişeye yaramaz.
Ben de öyle.Çocuklar ,yaşlılar,hayvanlar.Kısacası aciz olan herkes.off daha neler var neler en çokta şu hayvanlara yapılan eziyetler canımı sıkıyor !!!!
Rabbime havale ettim bende..
Çocukların babası kamera yerleştirip öğrenmiş bunları yaptığını..
Nasıl elinde kalmadı o kadın acaba
Çocuğum olmadığı halde içim cayır cayır yandı,iş yerinde olmasam ağlayacağım o derece.Yakınlarımda falan olsa aynısını yapmak isterdim o pisliğeEvet inanın etkisinden çıkamıyorum
15 aylık bir kızım var ve çalışıyorum
Şuan koşa koşa ona gidip sarılasım var
off ya hemde nasılBen de öyle.Çocuklar ,yaşlılar,hayvanlar.Kısacası aciz olan herkes.
Ben okumuyorum ve seyretmiyorum canım, psikoloğum yasakladı, hemen empati kuruyormuşum ve acıyı empoze ediyormuşum kendime çünkü... Burada bi üyenin de bebeği vefat etmişti, konusunu okumuştum, aylardır kızıma sarılırken içim parçalanıyor yeni yeni atlatıyorum o psikolojiyi...
Çok ağladım,ağladıkça dua ettim Rabbim böyle merhametsizlerin eline düşürmesin yavruları.Allah'ım bu ne.
Nasıl bir insanlıktan çıkmışlıktır bu.Elim ayağım yüreğim titriyor ya.
46 yıl neki ya neki.O çocuğun bozulan psikolojisi ne olcak.
Unutacak mı?
daha fazla yazamayacağım kızlar gerçekte çok kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?