- Emoji Skoru
- 32
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi Lara6363737373737373
-
Çok geçmiş olsun canım, tabii yine olur, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız,beni rahatsız eden durum ya bu durum bi daha tekrar ederseCanım çok geçmiş olsun.
Seninle aynı durumdayım bende 2 aşılamaya rağmen olmamıştı 2.seneye girerken hamile kaldım kendiliğinden başından beri lekelenmeli bir hamilelikti belki de ben kendimi koruyup kollayamadım çünkü yorulduğumda oluyordu lekelenmem.
8+1 de kalp atışı alınamadı ve yılbaşı akşamı suni sancı ile düşük yapıp sonrasında kürtaja alındım.
Şuan ne durumdayım bende bilmiyorum ağrılarım acılarım devam ediyor.
Çok yorgunum bi yandan ama umutluyum gene olur diyorum Allah tez zamanla sağlıkla sıhhatle hamile kalıp sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Çok geçmişÇok geçmiş olsun ben bebeğimi 11 Ocak 2025 tarihinde kaybettim 27+1 suni sancı ile ölü doğum yaptım. Bir kaç gün sonra 1 yıl olacak ama zaman hala o günde sıkışıp kalmış gibi. 5 yıldır çocuk istiyorduk sonunda hamile kaldım ama bu şekilde sonuçlandı. Üzüntü geçmiyor hiçbir zaman, acısı azalmış gibi görünsede kimse ne yaşadığımızı bilemiyor. Annelik testin pozitifliği ile ilk ultrason görüntüsünde başlar haftaların çoğunluğu veya doğunca başlamıyor sonuçta. Ama hiçbir zaman vazgeçmeyin benden vazgeçmedim
Bilmiyorum ki bi daha hemen hamile kalabilir miyim ne olur nasıl olur işte bi pıhtılaşma baktırmak istiyorum Allah tez zamanda sağlıklısını hayırlısını nasip etsinÇok geçmiş olsun canım, tabii yine olur, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız,beni rahatsız eden durum ya bu durum bi daha tekrar ederse
Tabii kalırsınız, amma doğru sebebi araştırmak çok önemli, ben de araştırma yapmaya çalışıcamBilmiyorum ki bi daha hemen hamile kalabilir miyim ne olur nasıl olur işte bi pıhtılaşma baktırmak istiyorum Allah tez zamanda sağlıklısını hayırlısını nasip etsin
İşte biz elimizden geldiğince çabalayacağız gerisi Allahın takdiri hamileyken sabahtan akşama düşğkle ilgili araştırm yaptım risk var dediler diye ama hiç bir şeyin önüne geçilmiyor.Tabii kalırsınız, amma doğru sebebi araştırmak çok önemli, ben de araştırma yapmaya çalışıcam
Aynen biri bebeğin tutunacağı varsa tutunuyorİşte biz elimizden geldiğince çabalayacağız gerisi Allahın takdiri hamileyken sabahtan akşama düşğkle ilgili araştırm yaptım risk var dediler diye ama hiç bir şeyin önüne geçilmiyor.
Bir kaç araştırma yapıp kendimi rahat bırakmayı düşünüyorum stres yaptıkça da etkileniyorum
Çok teşekkür ederimHerkes farklı bir hikaye yaşıyor korkularımızdan arınmamamız gerekiyor. Düşükten sonra tedavisiz sağlıklı gebelikler hemen oluyor. Umarım en kısa zamanla sağlıkla kucağınıza alırsınız
Başınız sağolsun, ileri haftada böyle şey yaşamak çok acı, inşallah acınız hafiflerBen de bebeğimi 3 ay önce 31 haftalıkken kaybettim, ölü doğum oldu.. Şu an o kadar zorlanıyorum ki ama normale dönemem gerekiyor. Başından beri biraz sıkıntılarımız vardı ama artık ümidimiz çok yüksekti çoğu şey yolunda gidiyordu ve tam o anda kaybettik erken doğum riskinden ötürü de her şeyini hazırlamıştık hatta tam her şey hazır dedik öğrendik ki melek olmuş bile. Net bir sebep bulamadılar ama insan bir sebep arıyor işte bu günler nasıl geçecek derken bir baktım geçmiş, yerine koyamam derken şimdi bir daha ki çocuğum için önlem almak adına test yaptırıyorum çünkü korkuyorum.. Hastaneden kucağın boş çıkmak, kurduğun hayallerin yarım kalması çok acıtıyor ama insan tek bir şey diyebiliyor "Hayırlısı böyleymiş.."Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Allah razı olsun, inşallahBaşınız sağolsun, ileri haftada böyle şey yaşamak çok acı, inşallah acınız hafifler
Hangi testleri yaptırdınız?
Başınız sağolsun aminosentez testi ve genetik testlerimi bende yaptırdım. Çok şükür birey çıkmadı. Buna sevinebiliyorum çünkü doktorlar bu testlerin temiz çıkması çok büyük bir artı diğer hamileliklerinde genetik yolla bulaşabilecek bir hastalık olmadığını söylediler. İlk gebeliklerde genellikle düşük veya kayıplar meydana gelebiliyormuş ama bu ilk hamilelik bebeğin kalp atışı olduktan sonraki süre için geçerli oluyor malesef kimyasalar gebelikler ilk gebelik olarak algışanmıuor genelde doktorlar açısından. Umarım tüm testleriniz normal çıkar ve sağlıkla kucağınıza alırsınızBen de bebeğimi 3 ay önce 31 haftalıkken kaybettim, ölü doğum oldu.. Şu an o kadar zorlanıyorum ki ama normale dönemem gerekiyor. Başından beri biraz sıkıntılarımız vardı ama artık ümidimiz çok yüksekti çoğu şey yolunda gidiyordu ve tam o anda kaybettik erken doğum riskinden ötürü de her şeyini hazırlamıştık hatta tam her şey hazır dedik öğrendik ki melek olmuş bile. Net bir sebep bulamadılar ama insan bir sebep arıyor işte bu günler nasıl geçecek derken bir baktım geçmiş, yerine koyamam derken şimdi bir daha ki çocuğum için önlem almak adına test yaptırıyorum çünkü korkuyorum.. Hastaneden kucağın boş çıkmak, kurduğun hayallerin yarım kalması çok acıtıyor ama insan tek bir şey diyebiliyor "Hayırlısı böyleymiş.."Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Allah razı olsun teşekkür ederim. Bizimde amniyosentez temiz gelmişti, doğumdan sonra bana, eşime ve bebeğime wes testi yapılacaktı ama nasip değilmiş biz de önümüzde ki gebelikler için kendimize yaptırıyoruz. İnşallah sizin de rabbim sağlıkla sıhhatle en güzel şekilde kucağınızı doldursunBaşınız sağolsun aminosentez testi ve genetik testlerimi bende yaptırdım. Çok şükür birey çıkmadı. Buna sevinebiliyorum çünkü doktorlar bu testlerin temiz çıkması çok büyük bir artı diğer hamileliklerinde genetik yolla bulaşabilecek bir hastalık olmadığını söylediler. İlk gebeliklerde genellikle düşük veya kayıplar meydana gelebiliyormuş ama bu ilk hamilelik bebeğin kalp atışı olduktan sonraki süre için geçerli oluyor malesef kimyasalar gebelikler ilk gebelik olarak algışanmıuor genelde doktorlar açısından. Umarım tüm testleriniz normal çıkar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
Tekrar başınız sağolsun, ben nipt test yatptırmışdım sadece ve aşağı risk çıktı.Fakat benim bebeklerime düşük olaraq kese patlaması sebep oldu.Acaba buna bendeki hangi sorun sebep oldu diye beynimin içini yiyorumAllah razı olsun, inşallahGebeliğimde bazı sebebi bilinmeyen sorunlar vardı vefatına bu mu sebep oldu bilmiyoruz ama ilk aşama testler temiz çıkmıştı yine de bu yüzden bize wes testi önerildi kesin sonuç verir denilmedi ama biz yine de önlem amaçlı yaptırıyoruz.
İnanın o düşünceleri sorguladıkça boğulursunuz ucu bucağı yok elimizden geldiğince elbette ki araştıracağız ama gerisi Tevekkül.. Aynı şeyleri farklı şekilde bende düşündüm ben nasıl anneyim bebeğimin hareket etmediğini nasıl hissetmedim dedim ama çok kasılmalarım vardı ve ben onu bebeğimin hareketleri sanmıştım şimdi zaman geçtikçe bana onu hissettirmeyen de rabbim diyorum. Bir gün öncesi temizlik yapmıştım doktora ağlayarak dedim ki biliyorum belki saçma ama ben temizlik yaptım ben mi sebep oldum diye hayır kesinlikle değil öyle olsa kanaman olur demişti doğru kendim de sağlıkçı olmama rağmen o iç güdüyle bunu sormuştum yani. Ne zaman böyle düşünsem bir yerde bir mektup görmüştüm ordan bir kesiti getiriyorum aklıma buraya da bırakacağım belki sizin de içinizi ferahlatır. "Anneciğim benim olduğum yer çok güzel lütfen benim için üzülme hem kendini suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret var, o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı şeyler görünürde o an için kötü gözükür ancak sonrası için yani göremediğimiz akıbeti iyidir."Tekrar başınız sağolsun, ben nipt test yatptırmışdım sadece ve aşağı risk çıktı.Fakat benim bebeklerime düşük olaraq kese patlaması sebep oldu.Acaba buna bendeki hangi sorun sebep oldu diye beynimin içini yiyorum
Benim de hamileligimin başından beri lekelenme oluyordu. 10. Haftadan sonra kanama yoğun ve pihtili olmaya başladı. Hafta ilerledikçe yogunlasti. 17. Bebeğin eşi aşağıda büyük ihtimal kanama ondan dedi. 21. Haftada bebeğin suyunun az olduğu söylendi. Meğer bebeğin suyu sızıntı şeklinde gidiyormuş. Kanama ile birlikte ben farkedememisim. Aynı gün antibiyotik tedavisine başlanacaktı. Ona bile fırsat olmadı. 1 saatin içinde sancı başladı ve kendiliğinden düştü. Bende sebep arıyorum bulamıyorum. Ama bence sebep kanamalardi. Çünkü her kanamada sancı ve ağrılarım oluyorduMerhaba kızlar
Aslında bu konuyla ilgili baya paylaşım yapmıştım,ben 2 yıla yakın uğraşlardan sonra aşılama ile ikiz hamile oldum.Eşimde sperm sorunu vardı.Her şey güzel giderken 10cu haftada kanama alanına bağlı kanamalarım oldu,14cü haftada bir bebek,15ci haftada diğer bebeğin suyu geldi.Ve ben bu gün suni sancıyla hamileliyimi sonlandırdım,yaınızca plasentanı kürtaj yaptılar
Aslında hem kötüyüm hem de çook acı çektim, stress oldum
Böyle ve ya buna benzer durumla karşılaşan oldumu?
Geçmiş olsun, ben de yabancı sayfalarda okudum erken su gelişinde çoğu kişide kanama geçmişi oluyor,bence tesadüf değil, siz galiba yine hamilesiniz anladığım kadarBenim de hamileligimin başından beri lekelenme oluyordu. 10. Haftadan sonra kanama yoğun ve pihtili olmaya başladı. Hafta ilerledikçe yogunlasti. 17. Bebeğin eşi aşağıda büyük ihtimal kanama ondan dedi. 21. Haftada bebeğin suyunun az olduğu söylendi. Meğer bebeğin suyu sızıntı şeklinde gidiyormuş. Kanama ile birlikte ben farkedememisim. Aynı gün antibiyotik tedavisine başlanacaktı. Ona bile fırsat olmadı. 1 saatin içinde sancı başladı ve kendiliğinden düştü. Bende sebep arıyorum bulamıyorum. Ama bence sebep kanamalardi. Çünkü her kanamada sancı ve ağrılarım oluyordu