• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelik,su gelmesi,düşük

Lara6363737373737373

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
32
Puanlar
98
Merhaba kızlar,ben aşılama ile ikiz hamileydim ,10cu haftadan hematom-kanama alanı sebepli kanamalarım oldu,14cü haftada yani bu gün bebeğin birinin suyunun çok azaldığını ve yaşama şansı olmadığını öğrendim
Bu haftada düşük yapanlar nasıl oldu? Bebek kendiliğinden düştümü,alınmasına gerek varmı? Böyle olup diğer bebeği kurtulan varmı?
Doktor yatış verdi bekleyelim dedi

allah şifa versin, onları sana bağışlasın inşallah. aniden gelişen bir durum mu oldu peki

allah şifa versin, onları sana bağışlasın inşallah. aniden gelişen bir durum mu oldu peki
Hematoma bağlı kanamam oluyordu 4 haftadır,ondan ola bilmiş diye düşünüyorum, fakat şuan nasıl ilerliyecek süreç bilmiyorum, 1 aydır hiç ayağa kalkmıyorum, bebekleri acıyla da düşürmek istemiyorum inşallah müdalehe ede bilirler

Merhabalar ben 4 senedir evliyim bndede esimdede hiç bir sorun yok ve aşılama tedavisine basvurduk ve aralığın 30 zunda aşılama yaptım bugün aşılamanın 16 günü bugün adetimin ilk günü hafif kasik ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum sizce gebelik testi yapmalı mıyım yada ne zaman yapmaliyim hiç bir belirtide yok aşılama yapan varsa benide bilgilendire bilir mi😊

Back
X