artık hamile değilim

bengu_ck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
863
1
96
44
İstanbul
bende 17 haftalık bebeğimi kaybettim.sadece şoktayım ve inanamıyorum.herşey soğukalgınlığıyla başladı malesef.doktora gittim hastayken ama ilaç veremeyiz dediler.iki gün sancı çektim ve sonunda suyum geldi artık çok geçti.sunu sancıyla 17 haftalık bebeğimi doğurdum.allah kimseye böyle acılar çektirmesin.

FONT="Verdana"]
Geçmiş olsun canım.Nasip inş bir daha olur kısazamanda.[:teselli:
[/FONT]

geçmiş olsun canım cennette seni bekleyen bi meleğin var bu yönünü düşünmeye çalış arkadaşım :teselli:

bende 17 haftalık bebeğimi kaybettim.sadece şoktayım ve inanamıyorum.herşey soğukalgınlığıyla başladı malesef.doktora gittim hastayken ama ilaç veremeyiz dediler.iki gün sancı çektim ve sonunda suyum geldi artık çok geçti.sunu sancıyla 17 haftalık bebeğimi doğurdum.allah kimseye böyle acılar çektirmesin.

canım cok gecmiş olsun allah tez zamanda toparlanmak nasip etsin

Başın sağolsun canım ben de geçen sene soğukalgınlığından sonra enfeksiyon nedeniyle 4.5 aylık bebeğimi erken doğumla kaybetmiştim.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.

geçmiş olsun başın saolsun arkadaşım
bende 11 gün önce 30 haftalık kızımı kaybettim
için yanıyor çok zor çok
Allahım sabır versin hepimize mafoldumben

2 yıl önce böyle bi durumu bende yaşadım ve hep geçmiş olsun diyenler adına tekrar tekrar düşündüm başın saolsun mu demeliydiler die...
Başınız saolsun Sabır versin Allah
çok zor :(
yaşayan bilir...

Allah sabır versin canım.Ben de geçen sene 21 haftalık bebeğimi kaybettim acını çok iyi anlıyorum.

seninde başın sağolsun canım.bu duruma alışmak gerçekten çok zor.tekrar hamile kalabildin mi?yaşadığın deneyimleri benimle paylaşırsan çok sevinirim.şimdiden teşekkürler..

canım başın sağ olsun..
bende geçen sene 14 haftalık bebeğimi suni sancıla doğurmak zorunda kaldım..
dr um 6 y korunma önerdi ve bu altı ayın sonunda yeniden hamile kaldım ve şuanda 26 haftalık hamileyim..
sadece rabbime dua et...cennetteki meleğin sana yeni bi melek yollayacaktır

seninde başın sağolsun canım.yeni bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş.şuan ki gebeliğin nasıl geçiyor?

Başın sağolsun canım ben de geçen sene soğukalgınlığından sonra enfeksiyon nedeniyle 4.5 aylık bebeğimi erken doğumla kaybetmiştim.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.

seninde başın sağolsun..allah bir daha yaşatmasın.tekrar hamile kalabildinmi?kaldıysan nir sorun yaşadın mı?paylaşabilir misin?

canım benim çok geçmiş olsun. Allahım tekrarından korusun. bende 7 haftalık gebeydim 28 eylül günü gece 2 de kaybettim... Rabbim tez zmanda sağlıkla hayırla bebeklerimizi nasip etsin inşallah...

canım benim çok geçmiş olsun. Allahım tekrarından korusun. bende 7 haftalık gebeydim 28 eylül günü gece 2 de kaybettim... Rabbim tez zmanda sağlıkla hayırla bebeklerimizi nasip etsin inşallah...

sana da çok geçmiş olsun canım.tez zamanda hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın inş.

canımm başın sağolsun ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir ancak bende 5 ay önce kaybettim 19 haftalık oğlumu. suni sancı ile doğum yaptım. ama hala içim yanıyor yavruma, ona ağlamadan uyuduğum tek gecem yok.. hem çok özlüyorum hemde cennette de bi bebeğim olacağı için yinede şükrediyorum rabbime.. o herşeyin en iyisini bilir çünkü...
Sende şükret ve meleğinin kardeşi için dua et..allah sabır versin canım......

Back
X