artık hamileyim demek istiyorum

Gerçekten çok yüksekmiş benim 11 falandı. Mutlaka iyi bir doktora gitmenizi öneririm.
Tam eminde değilim ama elimde kağıt yok üç ay önce dr telde söyledi o doğru kaydıysa aklimda artik bilmiyorum 6. 7 dir belkide

Tam eminde değilim ama elimde kağıt yok üç ay önce dr telde söyledi o doğru kaydıysa aklimda artik bilmiyorum 6. 7 dir belkide
Doktora gitmeden de adetin 3. günü hormon tahlili yaptırabilirsiniz.
LH
FSH
PROLAKTİN
T3
T4
TSH

Devlet Hastanesinede görün bence. Eşinle birlikte gidin hatta. Özel Hastaneler sağlıklı olduğun halde para kazanabilmek adına gerekli gereksiz bi sürü tahlil test film vs. isteyebiliyorlar.

ki bu mağdurlardan biri de benim. Yıllar önce adetlerim çok sancılı geçiyor diye özel bi hastanenin kadın doğum doktoruna gitmiştim. Karnımdan ultrasonla bakmisti ve kist var demişti. Daha bi sürü şey. Bana da çocuğun olmaz gibilerinden biseyler ima etmişti ki o zaman da ben 16 - 17 yaşlarında yim. Daha sonra Devlet hastanesine götürdü babam beni yine baktılar karnimdan diğer doktorun kist dediği şey benim adet döneminde attığım olgunlaşmis yumurtaymis.

Prof doktora gittim dün polikistik over var dedi yüz kadindan seksen kadında var korkulacak bişey yok dedi kan aldı bugün çıkacak sonucu eşimde pzt günü sperm örneği vercek doktordan çok memnun kaldım ama allahin nasip etmesi önemli kızlar birde bi sorum olacak bilgisi olanlar cevap verebilirler mi dr ilk önce üç aylık tedaviye başlıcaz cevap vermezse rahim filmi çekilir dedi üç aylık tedavi derken nasıl olacak sizce

Prof doktora gittim dün polikistik over var dedi yüz kadindan seksen kadında var korkulacak bişey yok dedi kan aldı bugün çıkacak sonucu eşimde pzt günü sperm örneği vercek doktordan çok memnun kaldım ama allahin nasip etmesi önemli kızlar birde bi sorum olacak bilgisi olanlar cevap verebilirler mi dr ilk önce üç aylık tedaviye başlıcaz cevap vermezse rahim filmi çekilir dedi üç aylık tedavi derken nasıl olacak sizce
yumurta takibi yapar klomen verir

Canım hiç üzülme allahın izniyle bebeğine kavuşacaksin, ilk doktorun resmen para tuzagiymis. Polikistik over bende de var ama hic adetlerimde sorun yasamiyordum sadece zor kilo verdirtiyordu, glifor diye bir şeker hapi kullandım yıllarca şimdi de ilk bebeğine hamileyim. Ama senin doktorun nasıl bir yöntem izler bilmem. Gelişmeleri yaz yine.

Canım hiç üzülme allahın izniyle bebeğine kavuşacaksin, ilk doktorun resmen para tuzagiymis. Polikistik over bende de var ama hic adetlerimde sorun yasamiyordum sadece zor kilo verdirtiyordu, glifor diye bir şeker hapi kullandım yıllarca şimdi de ilk bebeğine hamileyim. Ama senin doktorun nasıl bir yöntem izler bilmem. Gelişmeleri yaz yine.
Canim inşallah bende kavusurum bigün bebisime doktor klomen verdi kullandim bugün ikide kontrole gitcem işte bende de adet düzensizliği yok kilo fazlalığı yok ama bu hastalığn dereceleri varmış duyduğuma göre

benim bi arkadaşımada öyle demişlerdi 33 yaşında ilk ocuğunu 38 yaşında ikinci ocuğunu doğurdu hemde hiç müdahalesiz kendiliğinden oldu. için rahat olsun üzülme.

Oncelikle isteyen herkese Allah Hayirli sağlıklı evlat nasip etsin.Merak ettiğim gerçekten polikistik over çocuk sahibi olamamakda bu kadar etkili bir hastalık mi?Es de problem yoksa sadece polikistik over var diye çocuk sahibi olunamiyor mu?

beriss beriss canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Canim bir buçuk kutu klomen kullandiktan sonra dün dr a gittim alttan muane etti altı tane gelişmiş yumurtan oluşmuş dedi ama çatlatma ignesi vurmadi 25 hazirana kadar hicbi ilaç icme dedi 25 haziran sabahi progestan fitil verdi ona başla dedi internetten baktim düşük olmasın diye veriliyomus neden verdi ki bana acaba hamile kalmakla alakasi yokmuş bu fitilin bilginiz varsa cevap verin kızlar altı yumurta iyi mi progestan kullanan varmı

Oncelikle isteyen herkese Allah Hayirli sağlıklı evlat nasip etsin.Merak ettiğim gerçekten polikistik over çocuk sahibi olamamakda bu kadar etkili bir hastalık mi?Es de problem yoksa sadece polikistik over var diye çocuk sahibi olunamiyor mu?
Valla canim bende bilmiyorum ki ben polikistik overi bile bilmiyodum geçen hafta dr söyledi senin hamile kalmana engel olan birden fazla küçük kistler dedi ya bende anlamadım valla ama polikistik overi olupta hamile kalan çok yani çevremde inşallah bizimde olur

Doktorlar da polikistik over teshisi koyarken cok sacmaliyor kimisi var diyor kimisi yok diyor testler normal çıkıyor hepsi baska yorum da bulunuyor doğrusunu hangisi söyluyor bilemedim.Evli değilim ama böyle görünce duyunca etkileniyorum malesef inşallah hersey gönlünce olur

Back
X