Artık hayattan soğudummmm:(

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
7 haftalık hamileyim. Ne yesem çıkarıyorum sürekli midem bulanıyor hatta midem ağrıyor ev ayaklandı gidiyor hiçbir şey yapamıyorum hayattan eşimden her şeyden soğudum arkadaşlar nereye kadar böyle

27. Haftadayım hala midem bulanıyor. Korkutmak istemem ama. Bazen bende çok şikayet ediyor gibi oluyorum sonra şükrediyorum Allah a. Yerimde olmak isteyen binlerce insan var diye.. allah bebeklerime sağlık versin diye. Ve çalışıyorum 6 aydır evde tek iş yapamadım buzdolabının kapağını açamıyorum hala da burnumu kapatıp öyle açıyorum dolabı. Sokakta denetçilerin önünden geçemiyorum. Yani sizden kötü olanları düşünün. Çocuğunun 4. Ay da geçiyormuş inşallah dizinde öyle olur. Olmasa da şikayet etmeyin

7 haftalık hamileyim. Ne yesem çıkarıyorum sürekli midem bulanıyor hatta midem ağrıyor ev ayaklandı gidiyor hiçbir şey yapamıyorum hayattan eşimden her şeyden soğudum arkadaşlar nereye kadar böyle

Canım zofer 4 mg veyada zafer 8 mg bu hapı doktoruna sor onaylarsa kullan bana dua edeceksin eminin bulantımı bu hap azalttı

Sizin yerinizde olup hamile olmak isteyenleri düşünerek bunların bir gün geçeceğini düşünüp hamileliğinizin keyfini çıkarın
Ya öyle tabi çok şükür Allah’a, rabbim dileyen herkese nasip etsin ama keyfini çıkaramıyorum maalesef suan yaşadığım bana ağır

İnşallah rabbim hayırlısını versin sağlıcakla kavuşalım inşallah

Ne çektiğini o kadar iyi anlıyorum ki çünkü bende aynı şeyleri yaşadım herşeyden tiksinmiştim sürekli kusuyordum serumlarla ayakta kalıyordum sürekli ağlıyordum ama çok şükür azaldı canım 15. Haftadan sonra biraz dindi en azından artık yemek yiyebiliyorum geçicek en azından azalacak sabret Allah yardımcın olsun

Allah razı olsun sağlıcakla kucaklayalım inşallah. Çok zormuş yani hep anlatılırdı da insan basına gelince anlıyormuş oyy daha yolum uzun benim o zaman

21 haftadan bildiriyorum ve hala kusuyorum maalesef..hatta benim ki çok kötüydü doruk haftalrı 85 kiloyla hamile kaldım 76 düştüm felaketti..ama şimdi bi nebze iyi o minik tekmeleri hissettikten sonra hiç bişey umrunda olmuyor..isterse midem dışarı çıksın yavrum iyi olsun o minik tekmeler için bütün çile çekilir..

Ilk gebeliğimde 9 ay günde 3 kere kusuyordum. Simdikinde 19 haftalığım bulantilarım devam ediyor ama digeri kadar siddetli degil. Ilk 3 ay daha siddetliydi. Prilam diye bir ilac kullanıyorum oda bana cok iyi geldi.

Ilk gebeliğimde 9 ay günde 3 kere kusuyordum. Simdikinde 19 haftalığım bulantilarım devam ediyor ama digeri kadar siddetli degil. Ilk 3 ay daha siddetliydi. Prilam diye bir ilac kullanıyorum oda bana cok iyi geldi.
Bana da dün acildeki kadın doğumcu prilam yazmış inşallah bana da faydası olur

Ever yeter ki sağlıklı olsunlar :)

Kırından sonra biraz daha düzene giriyorlar ya bazi bebekler belki sizinkide oyle olur. Hamilelikler hic bitmicek gibi geliyo bana bide bulantilarimda var daha iyiyim ilk 3 aya gore ama yinede hayat enerjinizi bile alan bisey su bulantilar... bir an once zamanim gelsin dogsun istiyorum.gucum yerine gelsin istiyorum. Hibiskus cayini arastirin isterseniz enerji veriyormus birde bu donemde zayiflamak icinde kullaniyorlar. Belki sizede daha enerji verir

Ben zaten 55 kiloyla hamile kaldım bide hiçbişey yiyemiyorum zayıflıyorum çaydan sonra zayflarsam iyice güçten düşerim sanırım evet gerçekten her seyden herkesten tksindim çok felaket bırseymıs

Benim ilk kizimda 9 ay surmustu bide cok zordu... Cok iyi masallah bende su icse yarayanlardanim dogum sonrasi kilolarimicok yavas verdim hatta kalmisti vermem gereken kilolarim vardi. Diyetisyene gittim sonra esimle 2. Bebege karar verince... Insallah fazla kilo almma bu gebeligimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…