- 1 Mart 2016
- 39
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi Kasvetruzgari
-
Canim Benim üzülme lütfen sogan kürü ve İncir kürü var denedinmi
İstersen sana numaramı Yollayabilirim whats app varsa senden seni dinlerim adete yakın durum analizi yaparız benim iki evladım var iki düşük yaptım Allah'ın izniyle üçüncü çocuğumu istiyorum..nasip gülüm herşeyin hayırlısı..
Merhaba arkadaşlar .. cok mutsuz ve Üzgünüm konuşabilicegim kimse olmadığı için size anlatmak istedim.uzun süredir hamile Kalamıyorum.bir yıl olursa olur olmazsa olmaz diye bekledim.bir yilda hastanelere gidip bi sorunum mu var diye ugraştım.bir çok bitkisel tedavi denedim meryem suresi Tefriciye gibi dua'larimida yaptim rahim filmi çekildim ne bende nede eşimde bi sorun olmadığını söylüyorlar.artık gerçekten hiç umudum kalmadı.sanırım doğal yolla hamile kalamıycam.bu ay adetim gecikince ümitlenmistik fakat yine hamile değilim adet söktürücü içtim adaçayı falan bu seferde adetim gelmedi bi fikri olan var mı daha ne deneyebilirim bilmiyorum
Benim çok yakın arkadaşım var rahatsızlığı vardı tedavi görüyordu 10 yıl dile kolay çocuğu olmadıDenedim canım benim beni üzende bu anlayamıyorum bi sorun yokken olmamasını hiç gebelik oluşmadı düşük vs gibi şeylerde yaşamadım kendimi eksik hissediyorum
Aynı durumdayız ben de 5 yıldır bekliyorum olmuyor hiç bir sorun olmadigi halde ve artık inancım kalmadı normal yolla olmadı diğer yolda da olacağını sanmiyorum çok umutsuzumşimdi gelip öneri vercekler ama herşeyi denedim tüp bebek hariç
Çok üzülüyorum bi yakınımın yumurtalıkları bile yok bak çok şükür sağlıklıymışşınız ben bilmiyorum o konuları ama en azından tüp bebek şansınız var ..o alternatifi olmayanları düşün gülüm sakin kal ..bi kadının çocukluğunda bile vardır annelik evcilik oynar Bebek bakar içgüdümüz o bizim ama üzülme şükür sağlıklıysanız bi yol bulunur ömür okadar uzunki melekleriniz gelince bu günler hızlı unutulurBenim çok yakın arkadaşım var rahatsızlığı vardı tedavi görüyordu 10 yıl dile kolay çocuğu olmadı
Kaç ay vardır 10!yılda !!okadar gam keder yıkım işte
Ama birde görsen melek gibi bir kız namazında hatminde herkese yardımda her gönüllü dayanışmada..
Sakın kendini eksik hissetme..çünkü biz Bebek sahibi olurken ekstra bişi yapmadık bizim elimizde değil zira Rabbim ol der oluverir
Ama birşey olmuyorsa biz istemeyi bilmiyoruz belkide senin adına bişi diyemiyorum tanımıyorum seni ama üzülme İmanını güçlü tut
Benim çok yakın arkadaşım var rahatsızlığı vardı tedavi görüyordu 10 yıl dile kolay çocuğu olmadı
Kaç ay vardır 10!yılda !!okadar gam keder yıkım işte
Ama birde görsen melek gibi bir kız namazında hatminde herkese yardımda her gönüllü dayanışmada..
Sakın kendini eksik hissetme..çünkü biz Bebek sahibi olurken ekstra bişi yapmadık bizim elimizde değil zira Rabbim ol der oluverir
Ama birşey olmuyorsa biz istemeyi bilmiyoruz belkide senin adına bişi diyemiyorum tanımıyorum seni ama üzülme İmanını güçlü tut
Cnm sanirim toplamda 2 senedir olmuyor galiba peki doktorun artik asilama yada baska bir tedavi yolu varsa baslamadimi?? Sanirim psikolojik olarak kendimize stress yapiyoruz olmuyo galiba
Ayşe kardeşim emin ol dua ederim senin içinde..Öyle canım Rabbim ol demeden olmuyo ama gel bide bunu benim kalbime anlat etrafimda ki tüm arkadaşlarim hamile kiskanmiyorum ama özeniyorum nolur dualarinda banada yer ver bu arada adım ayşe
Seni çok iyi anlıyorum çıkmazda gibiyim bende doktorlardan şunu duymaktan bıktım 'psikolojik' madem psikolojik tatile gidiyorum geziyorum sosyal biriyim içime kapanıkta değilim eşimde çok anlayışlı bunun psikolojiyle ne alakası var ben demiyorum ki sürekli çocuk yapıcam diye kafama takmıyorum olmuyor takıyorum yine olmuyor
Ayşe kardeşim emin ol dua ederim senin içinde..
İnşallah hamileyim diye geri yazdığın ay olur bende Sevinç'ten ağlarım
rabbim yardimcin olsun cnm insallah olur bende bekliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin,, adetin gelmemesi hamilelikle bi ilgisi varmi acaba??Canim aşılamayı deniycez bi kaç ay sonra zaten şuanda adetimde gelmiyor tüp bebekte yaptıramıyorum çünkü şuan o kadar durumum yok
Tahlil sonuçların nasıl peki ? Doktorlar ne diyo rahim filmi Çektin mi?
rabbim yardimcin olsun cnm insallah olur bende bekliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin,, adetin gelmemesi hamilelikle bi ilgisi varmi acaba??
Kızlar benım arkadasım beş yıl snrA tüp Bebek'le hamile kaldı ikizlerini beş aylıkken kaybettı ve tevekkül ettı şuan normal yolla hamıle kaldı sekiz ay snra normal yolla rabbim tekrar nasıb ettı Sakın isyan etmeyın beklemek zor allahım tez Zaman'da nasıb etsin yavrularınızı
Anladim cnm herseyin hayirlisi ne diyelim Rabbim verecegi icin bekliyecegizz dua edicegizz,,Yok canım malesef zaten adet söktürücüde içtim halada gelmedi bidaha gidicem hastaneye gerci bıktım valla gidip gelmekten
Canım bende 6 aydan beri deniyorum okumadığım sure kalmadı ger ezanda göz yaşıyla dua ediyorum fitil, soğan,incir, havuç bi çok şeyi bende denedim herşeyin bi zsmanı var demekki.. Ne diyordu Mevlana siz birşeyi çok istersiniz ya olmaması gerektiği için olmaz yada daha iyisi olacağı için olmaz doğru zsmanda en iyisini yollayacaktır Rabbim kabul olmayacak duayı kalbe ilham etmezmiş.. Bende çok üzülüyorum ama inanç teslimiyet nerde kalıyor o zaman.. Sözüm meclisten dışarı ama Ahmak düşünürmüş herşey olacağına varırmış..kader..nasip.Merhaba arkadaşlar .. cok mutsuz ve Üzgünüm konuşabilicegim kimse olmadığı için size anlatmak istedim.uzun süredir hamile Kalamıyorum.bir yıl olursa olur olmazsa olmaz diye bekledim.bir yilda hastanelere gidip bi sorunum mu var diye ugraştım.bir çok bitkisel tedavi denedim meryem suresi Tefriciye gibi dua'larimida yaptim rahim filmi çekildim ne bende nede eşimde bi sorun olmadığını söylüyorlar.artık gerçekten hiç umudum kalmadı.sanırım doğal yolla hamile kalamıycam.bu ay adetim gecikince ümitlenmistik fakat yine hamile değilim adet söktürücü içtim adaçayı falan bu seferde adetim gelmedi bi fikri olan var mı daha ne deneyebilirim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?