Artık hiç inancım kalmadı

Arkadasim seni anliyorum uzuluyorsun ama kendini eksik hissetmek ne demek ya.biz bu hayata cocuk dogurmak amaciyla gelmedik hepimiz dogurucaz diye bir kuralda yok.olmazsa dunyanin sonuda degil.oncelikle kendine gereken degeri vermen gerek diye dusunuyorum.bu bir eksiklik degildir.allah verirse olur vermezse olmaz bu isler birazda nasip kismet.sakin ama sakin eksik hissediyorum diye dusunme.yasinda daha cok genc.hicbirseyin sonu degil.olmazsada olmaz buna gore yasama hayatini.veren allah alan allah.senin yapabilicek olupta yapamadigin seylerde kendini eksik hissedersin boyls bi konuda degil.yapma bunu kendine lutfen

Inşallah canım inşallah Rabbim sanada nasip etsin bazen diyorum ya hiç olmazsa ozaman napıcam ben eşimin üzülmesini hiç istemiyorum

Canim inan bende istemiyorum böyle düşünmeyi ama insanlar bunu anlamıyor çocuğun olmazsa onların gözünde kısırsın eksiksin lafta anlatamıyosun ki artık diyorum bazen erken daha düşünmüyoruz diyip geçiştiriyorum ama yanlız kalınca gel bide bana sor

Oda senin üzülmeni istemiyordur stres yapmamaya çalış seni çok iyi anlıyorum ama tevekkül etmekte yarar var her duruma karşı

Isyan etmiycem canım yer gök dua'yla acaba diyorum başka ne deneyebilirim ben doğal yolla olmasını çok istiyorum hani artık şunu bile yapamaz oldum kendimi hamile şekilde hayal edemiyorum sanki umudum bitmiş gibi

Isyan etmiycem canım yer gök dua'yla acaba diyorum başka ne deneyebilirim ben doğal yolla olmasını çok istiyorum hani artık şunu bile yapamaz oldum kendimi hamile şekilde hayal edemiyorum sanki umudum bitmiş gibi
Öyle düşünme bir avuç topraktan alemi halk eden Rabbim değilmi, bakire Meryeme İsayı veren Rabbim değil mi o ol demişte ne olmamış.. Yeter ki inancını kaybetmeden istemekten vazgeçme.

Moralini bozma pozitif ol.etrafin dediklerinede kapa kulaklarini millet herseyi der herseyi dusunur.bu kafada insanlar hala nasi var anlamiyorum bi kadinin cocuk dogurmamasinin dedikodusunu nasil yapiyorlar ya.birak kisir desinler onlarin demesiyle kisirmi olucaksin.zamani gelince vericekse allah istemesende engelleyemezsin zaten hic uzme kendini.baskalarinin seni uzmesine izin verme.

Öyle düşünme bir avuç topraktan alemi halk eden Rabbim değilmi, bakire Meryeme İsayı veren Rabbim değil mi o ol demişte ne olmamış.. Yeter ki inancını kaybetmeden istemekten vazgeçme.
Bişey deneme artık oluruna bırak ha olmaz mı belki vucudun tepki veriyor bunlara ondan olmuyor oluruna bırak..

Teşekkür ederim cnm bana moral oldunuz inşallah dediğin gibi olur bende hamile olduğum günleri görürüm

Öyle yapıcam zaten şu an ki derdim adetimin gelmemesi
Kendini sıcak tut bende denemeye başladığımızdan beri düzensizim bi beş gün önce oluyor bi 6 günüm geçiyor.. Ciddi bi düzensizlik varsa bi doktora görün düzenleyici ilaç verir bu sayede düzelince olurda bi bakarsın inşallah

Canım bak bi doktorum dediki hamile kalmak için ne kadar uğraşırsan o kadar olmaz ne kadar stres yaşarsan sırf hamilelik için birlikte olursan spermle yumurta asla birleşmez ki bunu gerçek hayatta hep gördüm öncelikle kuzenimde yıllarca olmadı tüp bebek bile tutmadı bigun aman bıraktım artık olursa olsun olmazsa umrumda değil napayım tarzı bi ruh haline büründü ertesi ay kendiliğinden hamile kaldı ki doktor değerlerin berbat senin normal yolla hamile kalman imkansız menapoza bile girebilirsin demişti. Şimdi ben aynısını yaşıyorum tesadüf eseri değerlerimim çok kötü olduğunu normal yolla imkansız olduğunu öğrendim bebegimin olmasını yıkıldım maf oldum geçen ay bende toparladım aman dedim olursa olur ne üzülüyorum üzülsem olacakmı ve bi kaç gün önce bi umut oldu benim için acil de gebe olabileceğimi öğrendim daha kesin değil yarın belli olacak değerim arttimi bakacaklar artmasa bile yoksa bile yine üzülmüyorum zamanı geldiğinde olacak zaten biliyorum. Üzülme kasma kendini bebeğe odaklanma rahat ol eşinle birlikteliğin keyfini çıkar sadece

Neye inancınız kalmadı rabbimin size bir bebek veremeyeceğinemi? Yapmayın 4 yıldır uğraşıyorum 102 kiloda ileri derece pko lu olarak 4 ay adet görmeden allahın mucizesi ile hamileyim hemde doktor eşimin değerlerinide çok düşük bulup bizi tüp bebeğe yönlendirmişti bende 4 ay adet olmayınca adet söktürücü içtim bir an önce olsun tedaviye başlayalım diye inancınızı kaybetmeyin ve duadan asla vazgeçmeyin

Klomen denedin mi

Tahlil sonuçların nasıl peki ? Doktorlar ne diyo rahim filmi Çektin mi?
bu durum bu kadar büyük bir mesele değil dünyada daha büyük sorunlar hastalıklar vs. var Allah'ın gücüne gitmesin tevekkülü elden bırakmayın ben başarırsam bir gün hepinize o doktoru söyliycem bence olursa benim yazdığım doktora gidin çünkü bu konuda gitmediğim merkez doktor yöntemler kalmadı inşallah bu sefer hayırlısı olur....

Canim Rabbim ol dedimi oluyo ama beklemek çok yıpratıcı oluyo çevredekilerde soruyor hala yokmu diye iyice yıkılıyorum
keşke insanlar biraz daha anlayışlı olsa ve bu kadar meraklı olmasa neyse hayatta her istediğimiz olacak her dileğimiz her duamız olacak diye bir kaide yok bu işin sırrı Rabbimizde saklıdır kimimiz burda kimimiz öte alemde kimimiz heriki alemde güleriz ammellerimiz doğrultusunda biz Rabbimizin istediği emrettiği kaç tane görevimizi hakkıyla yerine getriebiliyoruzki napıyoruz da hemen bir istediğimiz dileğimizde olmayınca belki sadece biraz gecikince sitem ediyoruz buna hakkımız varmı acaba sabretmekten başka çare yok sabretceğiz elimizden geleni yapacağız gerisini ilahi adalate takdiri ilahiye bırakacağız çünkü vardır elbet bir sebebi belki zamanı her şeyi Allah bilir ol deyince olur inşallahh aminnn...hepiniz Allah'a emanet olun

Hadi inşallah arkadaşım hamilesindir.Kimin duası kabul olur bilinmez.Rabbim hayirlisini versin bebek mujdesiyle mujdelendirsin inşallah isteyen herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…