artik hic umudum kalmadi :(

nefes aldığın sürece umudun var demektir.. Allah' tan umut kesilir mi hiç o yoktan var eden, mucizelerin sahibi, o ol derse taş dile gelir, nasıl umudum kalmadı dersin... lütfen umudunu kaybetme...

Haklisiniz buna sükürki sagligim yerinde, umudumu asla kaybetmiyecegim sizlerin sayenizde. Desteginiz için teşekkur ederim.. herşeyin hayirlisi artik tek dilegim saglikli ve hayirli bi evlat...

Canım hemen ümidini kesme çok kişi duydum tüp bebek yaptırıp negatif sonuçlanan sonra kendiliginden hamile kalan, verende Allah alanda Allah böyle düşün Allah ol dedikten sonra taşın üstünde çiçek çıkartıyo üzülme hemen seni anlıyorum benimde 16 aydır olmuyor doktora gidiyorum bişey çıkmıyor sanırım gelecek ay aşılama yapılcak benimde anne olamıycakmışım gibi geliyor ama Allahtan umudumu kesmiyorum yinede, benimde eşiminde ikinci evliligimiz 8 senede ilk evliligimde olmadı belki diyorum bunda da bi hayır vardır üzme kendini yıpratma olurmu...

öncelikle teşekkur ederim canim desteginiz icin, nasil üzülmuyimki benden sonra evlenenlerin hemen cocuklari oldu kiminin iki, üc cocugu var...
Allah büyük vardir bi hikmeti . Sizde umudunuzu kesmeyin lutfen, hakkimizda herşeyin hayirlisi olsun inşşallah

Bende ilk tüp bebek tedavisinden sonra yıkıldim.. seni çok iyi anlıyorum '.. hiç olmayacak mı bebeğim, miss kokusunu içime çekmeyecem mi ?? ..pamuk ellere dokunamayacam mi ?.. 'diye kendimi yedim bitirdim ..
Aylarca birşey yapmak gelmedi içimden bebek için.. doktorlara da güvenim kalmamıştı çünkü bize negativ sonuç aldıktan sonra proxeed önerdiler 2.deneme başlamadan öncesi için.. çok saçma geldi çünkü ilk deneme öncesı de tavsiye edebilirlerdi.. para tuzağı işte..
1 senedir kadın doktoruna gitmedim:KK12: .bizim sayımız binlerdeydi 2 aylık kür vs sonrası sayı 4mil. Oldu Rabbime şükür az da olsa bi umut doğdu bizim için..

Allah kimseyi mahrum birakmasin nimetinden..

Duâ et Rabbim bizleri çocuk hasretiyle sınamasın ..

Aynen katiliyorum size resmen para tuzagi,o kadar igne yedim bünyem bozuldu kilo aldim ilaclar sayesinde :[
Canim sende sakin umudunu daha fazla yitirme , bugunden itibaren kafama bişey takmamaya calişacagim cünku uzuldukce stres yaptica olmuyir rahat olacagiz ;) bol bol dua edelim yuce rabbim herşeyin hayiisini versin... Bol bol yumoş eller versin onlari sevip koklayalim inşallah

öncelikle teşekkur ederim canim desteginiz icin, nasil üzülmuyimki benden sonra evlenenlerin hemen cocuklari oldu kiminin iki, üc cocugu var...
Allah büyük vardir bi hikmeti . Sizde umudunuzu kesmeyin lutfen, hakkimizda herşeyin hayirlisi olsun inşşallah
Canım haklısın benden sonra evlenenlerinde çocukları olula gidiyo ilk eşimden olsaydı 9 yaşında olcaktı Allahım böyle hayırlı gördü demekki, bizim gibi milyonlarca insan var yalnız deiliz böyle düsün

Bugun tupbebek yapilali tam 14 gun oldu malesef yine negatifff :KK43:
artik hic umudum yok, sanirim bundan sonra hic cocuk sahibi olamiyacam :KK43:(((((
6 yillik evliyim 3 kez asilama yapildi, bu ilk deneyimim tupbebek yaptirali canim o kadar aciyorki suan bunlari agliyarak yaziyorum. Ölmegi o kadar istiyorum ki, ne zaman disarda hamile kadin görsem gözyaslarima hakim olamiyorum :KK43: offff ne yapacagim Allahim ben, yarin randevum var doktorda o kadar yoruldum ki doktora gitmektten bi yandan gitmek istemiyorum, gözyaslarima hakim olamiyorum cunku....

Lutfen destek olun kizlar :KK43:(((

Güzel arkadaşım merhaba!

Herşeyden önce bilmeni isterim ki daha yolun çok ama çok başındasın! daha önünde uzunca bir yol ve bu yolun sonunda inşallah seni bekleyen minicik ayaklar var :)

Öncelikle şunu bil ki içinde bulunduğun psikoloji tamamen almış olduğun hormonlardan ve geçecek!

Benim kuzenim 8. denemesini yaptı 7 yıllık evliliğinde! Üstelik onlarda bir de genetik bozuluk söz konusu! 9. tüp bebeğe geçecekler ancak hep yeni bir kapı açılır ya, farklı tedaviler görüyorlar öncesinde.

Ben 2 aşılama geçirdim. ikinci aşılamadan sonra ilk aşılamamda oluşmuş kistlerimin yırtılması sebebiyle Kist Rüptürü yaşadım (bir nevi iç kanama) 1 gece diye hastanede yatırdılar. Bu arada aşılamama yardımcı olmak için progestan iğne vuruyorlardı. 1 gece diye yattığım hastanede 7 gün kaldım! sürekli yükselen CRP değerim vücudumda bir türlü sebebini çözemedikler sürekli yükselen enfeksiyon, sebebini bir türlü bulamamaları. Vücut cevap vermediği için çaresizce sürekli değiştirilen antibiyotikler! Yoğun bakım hemşireleri, eşimle yaptığımız "bana bişe olursa şurada şu var bu var şu borç kapanır şu olur" vasiyetleri...

Sonra : 1 ay moladan sonra ilk tüp bebek denemesi, aşırı gerginlik ve olumsuz sonuç...

olumsuz sonucu alır almaz uzun protokol tedaviye başladık. daha fazla yumurta ürettim zira sonunda OHSS olup 1 gece daha hastanede geçirdim :) 2 şey istedik doktordan taa tedavinin başından.
1 - Her ne olursa olsun 5. güne gidilecek (blast embriyonun tutma ihtimali daha yüksektir, o güne gidemeyenler (benim gözümde en azından) zaten doğal eleksiyona uğramışlardır.)
2 - IMSI yapılacak (spermlerin 440 kat değil 6600 kat büyütülmesi,) böylelikle daha sağlıklı spermler seçilecekti.

Hormon değerim yüksek çıktığı için transfer ertelendi ve embriyolar 3. günlerinde donduruldu. 2 kap :) Çözüldüğünde ve doğru vakit geldiğinde yine 5. güne gitme konusunda ısrarcı olduk.

Arkadaşım ben 2. tedavimde asla ama asla olumsuzluğa düşmedim. ilk günden bu sefer olacak diyordum. Transfer masasında dokturum geldiğinde "Nasıl olsa tutacak" dedim :) 1 blast 1 morula ve 7. gün test yaptırdım 25,8. ikinci test 9. günümdeydi 38'li bir değeri görünce çok ama çok yıkıldım zira 2 katına çıkması gerekiyordu. Ama dedim ki kendi kendime. Değer ne çıkarsa çıksın bebeğim benimle! son testi 11. günde yaptık ve 106,4'ü gördükten sonra hiç test yapmadım bi daha.

Dün keseyi gördük. Kalp atışını duyabilecek miyim 2 hafta sonra, ya da bebeğimi sağlıkla doğurabilecek miyim bilmiyorum. ama dua etmekten ve süreci kabullenip sadece beklemekten başka bir şey gelmez ki elimden?

Bu arada transferden önce çok ama çok istediğim bir şeyi yaptım. bebekle ilgili değil genel olarak çok istiyordun. Evimde mevlüt ve dua okuttum. Sanırım o mevlüt'ün bende yarattığı ruhani yükseliş de çok etkili.. demedim kiselere bu yüzden fln die.. Allah rızası için istedim. Evimde dua okunsun istedim..

Demem o ki arkadaşım;
1 - Önce inanacaksın ve gerisini Rabbime bırakacaksın
2 - Mümkünse dondurulmuş transferi yaptır böylece vücudun 1-2 ay dinlenmiş ve hormonlardan az da olsa arınmış oluyor (tabii bu benim düşüncem)
3 - Blast embriyo transfer iste mümkünse. 5. gün embriyosu olsun. Ama kalitelerine takılma. 5. günü görebilen embriyonun rahatlıkla tutunabileceğine inan.
4 - Imsi yaptır mümkünse
5 - Transferden sonra mutlaka en az 3 gün kalkmadan dinlen. Hatta transfer masasında en az 10 dakika kalkma.
6 - Mutlaka yanında birileri olsun. Etrafınla ne kadar paylaşırsan heyecanını, onların pozitif enerjisi sana o o kadar katkıda bulunur..
7 - Kendini mutlu et! ne ise seni mutlu edecek şey onu yap!

Dilerim 2. denemende bebeğine kavuşursun...

Bugun tupbebek yapilali tam 14 gun oldu malesef yine negatifff :KK43:
artik hic umudum yok, sanirim bundan sonra hic cocuk sahibi olamiyacam :KK43:(((((
6 yillik evliyim 3 kez asilama yapildi, bu ilk deneyimim tupbebek yaptirali canim o kadar aciyorki suan bunlari agliyarak yaziyorum. Ölmegi o kadar istiyorum ki, ne zaman disarda hamile kadin görsem gözyaslarima hakim olamiyorum :KK43: offff ne yapacagim Allahim ben, yarin randevum var doktorda o kadar yoruldum ki doktora gitmektten bi yandan gitmek istemiyorum, gözyaslarima hakim olamiyorum cunku....

Lutfen destek olun kizlar :KK43:(((
canım asla umutsuzluğa kapılma nasip etmişse rabbim bir gün mutlaka anne olacağız biz elimizden geleni yapıyoruz vermek allahın elinde o isterse her halde ve durumda veriri buna innan biz o kadar istememize rağmen türlü türlü tedavilerden geçerken olmuyor kimisi de o kadar korunma yöntemi deniyor olması imkansız durumlarda istemediği halde hamile kalıoyor rabbim dilediğine veriyor. ben de 20 gün önce o kadaz zor kavuştuğum meleğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım 2. tüp bebek denemesinde olmuştu :( tabi öncesinde defalarca yumurtlama takibi 2 kez negatif aşılama bir tüp bebek ilk tüp bebeğe başladığımızda bende kesin olacak dedi hani tüp bebek ya sanki mecbur olması gerekiyormuş gibi kabul ettim olmadı çok büyük hayal kırıklığına uğradım 6 ay sonra 2. deneme ve pozitif mutluluğumu tarif edemem ama 3. ayın da kaybettim inan bu acı negatiften çok daha ağır rabbim başka acılar vermesin. şimdi 3. deneme için kendimi toparlamayı bekliyorum umutla bu yolda yürümeye devam edeceğim sende öyle yap bi gün bebeğin gelecek bu yolda yılmadan bıkmadan yürü

Bende daha farklı şeyler yaşadım o kadar bunaldımki isyandan korktum birinin tavsiyesi ile Uğur koşarın Allah de ötesini bırak kitabını okudum rahatladım resmen terapiden geçtim çok iyi geldi tavsiye ederim

çok şükür bir sıkıntım olduğundan değilde bu dediğin kitabı çok merak ettim, çok ilgimi çekti.
alıp okuyacağım bu kitabı, bende teşekkür ederim kitap bilgisi için.
ayrıca avatardaki bebkte ne tatlı öyle: ) maşaallah:nazar::nazar:

teşekkur ederim canim inan bana umut veriyorsun. Pes etmiyecem inşallah bundan sonra :) bende telefondan yaziyorum, alişik degilim burdan yazmaya. Bugun gittim doktora ocak ayinda tekrar başliyacam tedaviye. Ben yurtdişin da, yaşiyorum aralik ayi noel bayrami yogunmuş o yuzden ocak ayi karar verdik doktorla, hem benim icin iyi oldu bi yandan cunku vucudum dinlenir bi sure onca yedigim ignelerden dolayi :KK66:

pes etme canım, asla....
hayatta pes etmek diye birşey yok aslında....
beyin hep çalışıyor hayat hep devam ediyor....
ya biz kendimizi beynimizi hak ile meşgul ederiz yada batıl gelir bizi işgal eder....
hep bu ikisinden biri galip gelicek, bu anlamda durmak diye birşey yok hayatta...
tabi git doktora tekrar dene.
hem dediğin gibi dinlenmişte olursun ocağa kadar iyi olmuş.
ve bence biz insanoğlu allaha ne kadar yakınsak o kadar mutlu ve huzurluyuz.....
ve yine bence biz insanoğlu allaha ne kadar yakınsak sonumuz o kadar hayırlı....
hayatta önemli olan hayırlı olanı yaşamak.
birşeyi isterken hayırlısıyla istemeliyiz, hayır olmadıktan sonra hep zarar.
öpüyorum, görüşürüz yine: ) :KK19:

Yeni ögrendim bunu bilmiyordum gercektten, ben yurdişinda yaşiyorum burdaki doktorlar pek ilgilenmiyorlar, keşke türkiyede olabilseydim, orda iyi bi doktora giderdim... Teşekkur ederim bunu araştiracagim..
Arastırın ve kesenlikle üstüne düsün ztn kaan aydosun kk de de hastaları var topikleri var cnm bak istersn. Gerekirse tatile randevu al ve görüs.

çok şükür bir sıkıntım olduğundan değilde bu dediğin kitabı çok merak ettim, çok ilgimi çekti.
Sağol canım yeğenim 3 aylık maşallah

Kitabı okuyunca düşüncelerini yazarsan sevinirim

Ah be cnm yolun basndasn daha üzme bukadar kendini... bol bol dua. Hepimzn sınavı var... bak tevafuk bu ya ne anlatcam sana...belki hikmeti vardır..
Bi komsm vardı 7yıllk evli 3asılama 3tüp bebk umudu kestiler.. senin su yasadığonın misli...
İnt arastırırken erkekte dna bozkluğu die bi sey varms spermin dnasına bakılıomuş.. ankarada dr kaan aydos ta randevuyla gittiler... düzeltildi. İlac vetamin ve besin takviyesyle. Tadaviden snra 6ay bekleyn denldi 40gün sonra hamile kaldı... kucağında şimdi.
Diğer bi komsumda tedavisi bitti bekleme süresnde... ztn tüp bebkten önce dnasına bakılması gerekiyormuş ...dene derim..
Merhaba ben size bir konuda danışmak istiyorum benm eşim de de sperm hareketli ligi ve sperm sayısında bozukluk var genetik test yaptirdik kromozom sayısında problem çıktı bu konuda doktor yardimci olabiliyor mu yani çözüm sağlar mj bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden cevap için teşekkürler.

Canım haklısın benden sonra evlenenlerinde çocukları olula gidiyo ilk eşimden olsaydı 9 yaşında olcaktı Allahım böyle hayırlı gördü demekki, bizim gibi milyonlarca insan var yalnız deiliz böyle düsün

Sagol, canim degiliz tabii miljonlarca insan var anne olabilmek icin can atiyorlar bizim gibi...
Yuce mevlam kimsenin kucagini cocuksuz birakmasin insallah ... :)

Güzel arkadaşım merhaba!

Herşeyden önce bilmeni isterim ki daha yolun çok ama çok başındasın! daha önünde uzunca bir yol ve bu yolun sonunda inşallah seni bekleyen minicik ayaklar var :)

Öncelikle şunu bil ki içinde bulunduğun psikoloji tamamen almış olduğun hormonlardan ve geçecek!

Benim kuzenim 8. denemesini yaptı 7 yıllık evliliğinde! Üstelik onlarda bir de genetik bozuluk söz konusu! 9. tüp bebeğe geçecekler ancak hep yeni bir kapı açılır ya, farklı tedaviler görüyorlar öncesinde.

Ben 2 aşılama geçirdim. ikinci aşılamadan sonra ilk aşılamamda oluşmuş kistlerimin yırtılması sebebiyle Kist Rüptürü yaşadım (bir nevi iç kanama) 1 gece diye hastanede yatırdılar. Bu arada aşılamama yardımcı olmak için progestan iğne vuruyorlardı. 1 gece diye yattığım hastanede 7 gün kaldım! sürekli yükselen CRP değerim vücudumda bir türlü sebebini çözemedikler sürekli yükselen enfeksiyon, sebebini bir türlü bulamamaları. Vücut cevap vermediği için çaresizce sürekli değiştirilen antibiyotikler! Yoğun bakım hemşireleri, eşimle yaptığımız "bana bişe olursa şurada şu var bu var şu borç kapanır şu olur" vasiyetleri...

Sonra : 1 ay moladan sonra ilk tüp bebek denemesi, aşırı gerginlik ve olumsuz sonuç...

olumsuz sonucu alır almaz uzun protokol tedaviye başladık. daha fazla yumurta ürettim zira sonunda OHSS olup 1 gece daha hastanede geçirdim :) 2 şey istedik doktordan taa tedavinin başından.
1 - Her ne olursa olsun 5. güne gidilecek (blast embriyonun tutma ihtimali daha yüksektir, o güne gidemeyenler (benim gözümde en azından) zaten doğal eleksiyona uğramışlardır.)
2 - IMSI yapılacak (spermlerin 440 kat değil 6600 kat büyütülmesi,) böylelikle daha sağlıklı spermler seçilecekti.

Hormon değerim yüksek çıktığı için transfer ertelendi ve embriyolar 3. günlerinde donduruldu. 2 kap :) Çözüldüğünde ve doğru vakit geldiğinde yine 5. güne gitme konusunda ısrarcı olduk.

Arkadaşım ben 2. tedavimde asla ama asla olumsuzluğa düşmedim. ilk günden bu sefer olacak diyordum. Transfer masasında dokturum geldiğinde "Nasıl olsa tutacak" dedim :) 1 blast 1 morula ve 7. gün test yaptırdım 25,8. ikinci test 9. günümdeydi 38'li bir değeri görünce çok ama çok yıkıldım zira 2 katına çıkması gerekiyordu. Ama dedim ki kendi kendime. Değer ne çıkarsa çıksın bebeğim benimle! son testi 11. günde yaptık ve 106,4'ü gördükten sonra hiç test yapmadım bi daha.

Dün keseyi gördük. Kalp atışını duyabilecek miyim 2 hafta sonra, ya da bebeğimi sağlıkla doğurabilecek miyim bilmiyorum. ama dua etmekten ve süreci kabullenip sadece beklemekten başka bir şey gelmez ki elimden?

Bu arada transferden önce çok ama çok istediğim bir şeyi yaptım. bebekle ilgili değil genel olarak çok istiyordun. Evimde mevlüt ve dua okuttum. Sanırım o mevlüt'ün bende yarattığı ruhani yükseliş de çok etkili.. demedim kiselere bu yüzden fln die.. Allah rızası için istedim. Evimde dua okunsun istedim..

Demem o ki arkadaşım;
1 - Önce inanacaksın ve gerisini Rabbime bırakacaksın
2 - Mümkünse dondurulmuş transferi yaptır böylece vücudun 1-2 ay dinlenmiş ve hormonlardan az da olsa arınmış oluyor (tabii bu benim düşüncem)
3 - Blast embriyo transfer iste mümkünse. 5. gün embriyosu olsun. Ama kalitelerine takılma. 5. günü görebilen embriyonun rahatlıkla tutunabileceğine inan.
4 - Imsi yaptır mümkünse
5 - Transferden sonra mutlaka en az 3 gün kalkmadan dinlen. Hatta transfer masasında en az 10 dakika kalkma.
6 - Mutlaka yanında birileri olsun. Etrafınla ne kadar paylaşırsan heyecanını, onların pozitif enerjisi sana o o kadar katkıda bulunur..
7 - Kendini mutlu et! ne ise seni mutlu edecek şey onu yap!

Dilerim 2. denemende bebeğine kavuşursun...

merhaba canim !!!!

Galiba bu konuda cok sabirsiz davraniyorum, herkezin gibi benimde bi an önce olsun istiyorum cocuk, ama gel gör ki, o kadar kolay deyilmis cocuk yapmak :(
Önumde up uzun bi yol var, ve o yolu katledmeye hazirim ne olursa olsun, ne pahasina olursa olsun...
Elbette bende anne olacagim, bir gun ve buna inaniyorum butun kalbimle :)
Allahim hepimizin hakkinda hayirlisini versin diyorum, aci icinde cocuk özlemi cekenlere haklarinda herseyin en guzeli olsun diyorum, cunku onlar herseyin en iyisini hakediyorlar ;)

Yasadiklarina cok uzuldum arkadasim :( cok buyuk gecmisler olsun... Gercektten hayran kaldim azmine ve pes etmiyip bu yola devam edisine. En önemlisi inanc, buna inanmissin ki, inancini hic bi zaman kaybetmemissin bu cok guzel bisey :)

Cok sevindim canim teprik ederim, Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah
mevlut okutmakla cok iyi yapmissin, Allah kabul etsin insallah

Bu arada bende tiroid var, 5 senedir tedavi göruyorum birturllu kurutulamadim bu iletten.
Bu yuzden cocugum olmuyor, dondurulmus embriyo dedinizde benim 3 tane var, onlari kullanacagiz ocak ayinda insallah bu sefer tutar diyorum...
Ben ilk tupbebek tedavisinden, yani transferden hemen sonra sadece bi gun dinlendim, burda doktorlar bisey demiyor, hatta transfer masasinda hemen kaldirdilar beni...
Yurtdisinda kaliyorum ben, buranin doktoru pek özen göstermiyor, bilmiyorum ama sanki pek umursamiyorlar... Tedaviden sonra cok rahattim ben, hatta bu sefer olacak demisttim ama malasef olmadi, tutunamadi melegim :(((((

canım asla umutsuzluğa kapılma nasip etmişse rabbim bir gün mutlaka anne olacağız biz elimizden geleni yapıyoruz vermek allahın elinde o isterse her halde ve durumda veriri buna innan biz o kadar istememize rağmen türlü türlü tedavilerden geçerken olmuyor kimisi de o kadar korunma yöntemi deniyor olması imkansız durumlarda istemediği halde hamile kalıoyor rabbim dilediğine veriyor. ben de 20 gün önce o kadaz zor kavuştuğum meleğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım 2. tüp bebek denemesinde olmuştu :KK43: tabi öncesinde defalarca yumurtlama takibi 2 kez negatif aşılama bir tüp bebek ilk tüp bebeğe başladığımızda bende kesin olacak dedi hani tüp bebek ya sanki mecbur olması gerekiyormuş gibi kabul ettim olmadı çok büyük hayal kırıklığına uğradım 6 ay sonra 2. deneme ve pozitif mutluluğumu tarif edemem ama 3. ayın da kaybettim inan bu acı negatiften çok daha ağır rabbim başka acılar vermesin. şimdi 3. deneme için kendimi toparlamayı bekliyorum umutla bu yolda yürümeye devam edeceğim sende öyle yap bi gün bebeğin gelecek bu yolda yılmadan bıkmadan yürü

Desteginiz icin tesekkur ederim, icim acidi canim cok uzuldum ne diyecegimi inanki bilemiyorum Allahim baska acilar vermesin :((( bogazim dugumlendi resmen basinsagolsun, sakin pes etme bu yola devam edecegiz hep birliktte, kendini bi an önce toparla daha yolun basindayiz, acilara ragmen pes etmeyip zafer bizim olacak insallah :) bak göreceksin misss kokulu bebisin seninle olacak... hatta burda paylasacagiz bebeklerimizin resmini, öyle bi hayelim var cunku :) inancimizi hic bi zaman yitirmeyelim, isyan etmeyelim sonra Allahin gucune gitmesin... ;)

pes etme canım, asla....
hayatta pes etmek diye birşey yok aslında....
beyin hep çalışıyor hayat hep devam ediyor....
ya biz kendimizi beynimizi hak ile meşgul ederiz yada batıl gelir bizi işgal eder....
hep bu ikisinden biri galip gelicek, bu anlamda durmak diye birşey yok hayatta...
tabi git doktora tekrar dene.
hem dediğin gibi dinlenmişte olursun ocağa kadar iyi olmuş.
ve bence biz insanoğlu allaha ne kadar yakınsak o kadar mutlu ve huzurluyuz.....
ve yine bence biz insanoğlu allaha ne kadar yakınsak sonumuz o kadar hayırlı....
hayatta önemli olan hayırlı olanı yaşamak.
birşeyi isterken hayırlısıyla istemeliyiz, hayır olmadıktan sonra hep zarar.
öpüyorum, görüşürüz yine: ) :KK19:

Sagol, canim iyiki burda paylasmisim derdimi, keske daha önceden paylassaydim,,,
bundan sonra kolay kolay pes etmeyi dusunmuyorum insallah
sizlerin sayesinde guc aldim :) hepimiz bu yoldan geciyoruz, sadece kendimi dusunerek bencillik yapmak istemiyorum, bu aralar herseye isyan eder olmusttum... :(
20, 30 yil cocuklari olmayanlar bile var, onlari dusununce icim ciz ediyor, ben bu aciya dayanamazken onlar nasil dayaniyor aceba, Allahim onlara yardim etsin, bi önce versin evlat insallah... '
Hayatim boyunca hep herseyin hayirlisini diledim rabbimden, evlenmeden önce eger benim icin hayirliysa olsun yoksa olmasin demisttim... Allahim kalbime göre hayirli bi es verdi, buna sukur mutluyum, huzurluyum birde hayirliysa insallah evlat verse cokda mutlu olurdum :)
her gece yatmadan dua ediyorum, Allahima egerki hayirsiz evlat olacaksa hic olmasin diyorum...

bende öpuyorum canim görusuruz .... :)

Arastırın ve kesenlikle üstüne düsün ztn kaan aydosun kk de de hastaları var topikleri var cnm bak istersn. Gerekirse tatile randevu al ve görüs.

tesekkur ederim canim bilgin icin, arastircam mutlaka :)
ne yazikki bu sene turkiye ye, gitme gibi planimiz yok, :(
ama ne olursa olsun burda arastiracam, sansimi deniyecem...

Bende alti yil sonra bes aylik hamileyim. Iki tup iki asilama ameliyatlar hayal kirikligi dinmeyen gozyaslari.seni iliklerime kadar anliyorum ama pes etme sakin pes etme. Allah siniyor seni sonuna kadar git duani eksik etme. Sana yemin ederim olacak allahin izniyle bebegin. Vucudunu stresten arindir o stres uzuntu en buyuk engel.allahtan iste yilma yorulma iste saglikli hayirli evlat iste insnki olucak. Brnbirgun bile umudumu kaybeymedim yikildim tukendim ama esim icin yuvam icin savastim mucadele verdim ve hic durmadan dua ettim her namazda sende vszgecme tedaviye devam. Agla icine atma uzul ama umudini kaybetme lutfen anne olacaksin ben inaniyorum allah halini gozaslarini goruyor dualarini duyuyor vazgecme sakin pes etme yavrun seni bekliyor...dualarimdasin saglikli bir evlada kavusursn en tez zamanda insallah.. durmak yok yola devam
..

tesekkur ederim yorumunuz icin, yuce rabbimin gucune gitmesin biraz sitem etmis, gibi oldum...
Allahtan herseyin hayirlisini istemisimdir simdiye kadar...
Ne umutlarla baslamisttim tupbebege bu kez kesin olacak demisttim, yine bi hayalkirikligi :KK43:
hatta besigi nereye koyacagimi bile plan yapiyordum kendi kendime, daha gecen hafta cocuk elbiselerine bakiniyordum bi umutla o kadar aciki kelimeler yetmez...
Belkide böylesi daha hayirlidir bilemiyorum ama bugun o kadar doluyum ki esime bile paylasmadim sirf o uzulmesin diye guclu durmaya calisiyorum....
verdiginiz link okuyacam simdi tesekkur ederim tekrardan...
Sizi yürekten anlıyorum ve siz gibi bebek sahibi olmak isteyen herkese hayırlısı ile Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.
Nacizane size bi tavsiye az çok bu yollardan geçen biri olarak; yol ölçmeyin bende yapıyodum başta ama yapmamak gerektiğini öğrendim. Hamileliğimi hiç hamile gibi yaşayamadım korkudan eşimde bende sanki normal zamanmış gibi davranıyoduk istem dışı. Bebek reyonlarında çıkmayan ben ilk kıyafete 7. Ayımda baktım. Beşiğimizi doğuma 2 hafta kala baktık eşyalarını evime getiremedim. O kadar sıkıntı yaşamıştımki herşeyini doğumdan 2 gün önce yaptık.
Sana sadece şunu söyleyebilirim "KÜN-FE YEKUN". Ol der ve olur. İnşallah Rabbimin olmasını dilediklerindensinizdir..

Back
X