- 21 Kasım 2014
- 80
- 42
- 18
- 42
- Konu Sahibi Tarcinli_Salep
Bende alti yil sonra bes aylik hamileyim. Iki tup iki asilama ameliyatlar hayal kirikligi dinmeyen gozyaslari.seni iliklerime kadar anliyorum ama pes etme sakin pes etme. Allah siniyor seni sonuna kadar git duani eksik etme. Sana yemin ederim olacak allahin izniyle bebegin. Vucudunu stresten arindir o stres uzuntu en buyuk engel.allahtan iste yilma yorulma iste saglikli hayirli evlat iste insnki olucak. Brnbirgun bile umudumu kaybeymedim yikildim tukendim ama esim icin yuvam icin savastim mucadele verdim ve hic durmadan dua ettim her namazda sende vszgecme tedaviye devam. Agla icine atma uzul ama umudini kaybetme lutfen anne olacaksin ben inaniyorum allah halini gozaslarini goruyor dualarini duyuyor vazgecme sakin pes etme yavrun seni bekliyor...dualarimdasin saglikli bir evlada kavusursn en tez zamanda insallah.. durmak yok yola devam
..
Tesekkur ederim desteginiz icin :) yilmadan bu yola devam etmenize sevindim, zor gunler gecirmissiniz, uzuldum, ama buna ragmen dimdik ayaktta durmussunuz, gercektten hayran kaldim azminize :)
Teprik ederim, Allahim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Cocugunuzu size bagislasin...
Vazgecmiyecem bende esim icin dayaniyorum bunlara, o herseyin en iyisini hak ediyor...
Herseyi icime atiyorum, icime attikcada bi an da patliyorum...
Simdi aklima geldi hatta bi ara cocuk sahibi olamiyorum diye zil zurna icttim

biyandan agliyordum, bi yandan guluyordum cok zor gunlerdi... esim cok kizmistti icmeme, o gunden sonra icmedim söz verdim esime... dualariniz icin tesekkur ederim, cok ihtiyacim var bu aralar duaya...