- Konu Sahibi karbeyaz00
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babamı önceki konularımdan az çok bilenler var aranızda..Özet geçmek gerekirse, Durumumuz hep kötü oldu bugüne kadar,babam saolsun günlük yaşayan biri . Kafasına göre çalışıyor işten cıkıyor tekrar biryere giriyor filan bu hep böyle... Aldığı para da içkiye gidiyor ama artık neden içiyorsun içme de diyemiyorum . Çünkü savunması anneme yüklenmek birşey dediğimde annen yüzünden annen benimle ilgilenmiyor annen şöyle annen böyle hep bahaneler anlayacağınız, annem ki yanında ağzını açamaz ondan ilah gibi korkar töbestafurullah. Evde zaten çoğu eşya eski kırık filan. Bende şuan okuyor ve haftasonu çalışıyorum . Bugüne kadar hiç kendimi düşünmedim hep onları düşündüm ama artık canıma tak etmeye başladı.. Yarın birgün evlensem ne yapacaklar hiç bilmiyorum babamın bu haliyle. İflah olmuyor. Biraz biriktirdiğim param vardı dolabımız kırıldı daha doğrusu onuda babam kırmıstı kavga ettikleri sırada parçalamıstı resmen. Uucz bir mağaza var kapatılıyor diye eşyalar çok ucuz anneme ucuzken bir dolap alalım dedm akşam babama sordum ben paramla alim diye, Çok efendm bir açtı ağzını senin paranı istemiyorum zaten bankalara 3 milyar borcum var benim diye.. Ama artık inanın umrumda değil acımıyorum ona daha öncede haciz geldi ben ödedim biriktirdiğim bir bucuk milyarı ona verdm. Ben ki öğrenci halimle ondan bir kurus istemyorum kendim calısıyorum ediyorum hep daha da ne yapim yani bilmiyorum. Okul bitince de hep onun borcunu ödücem anlaşılan bu hep böyle mi gidecek bıktım çünkü.. Hani birazda o gayret etse para biriktirse zıkkım içmese tamam dicem gocunmucam ama böylesi kendimi salak gibi hissediyorum. Evlensem kendime yararım olmayacak bu gidişte ilerde düşündükçe umutsuz yaşayan biri olmaya başladım. Birde tv olan odada yatmamız cabası. Zaten 2 oda ev her gece tv sesiyle uyandırıyor sinema sistemi varmış gibi sesini acıyor birşey desem anneme sataşacak diye yatakta 1 saat bekliyorum o yatınca uyuyabiliyorm . İsyan etmek istemiyorum ama çoookk sıkıldımm. off![]()