Artık hiçbirşeyden zevk almıyorum

durumuz cok zor sorumsuz babayla ugrasmak cok zor..

Ben hep bu yuzden kızlarımıza okuyun ıs sahıbı olun ayaklarınızın uzerınde durun...

annenız çalışsaydı bu adamın kahrını cekmezdı..

içim parçalandı okurken. sen okuyup okulunu bitirmene bak, yani şu an aklıma başka bir seçenek gelmiyor. ne biçim babalar var

Kardesin yok mu? Bende senin yasadigin durumlari cok yasadim,o yüzden seni cok iyi anliyorum.

Zor bir durum gercekten, yasamayan bilemez gibisinden...

Calisman cok büyük bir avantaj, bende alti yildir haftasonlari calisiyorum hemde okuyorum. Ablalarimda keza öyleler.

Isler artik cekilir gibi olmayinca, hepberbaer baska bir ev tutup ciktik. Ne hali varsa görsün dedik...

Senin aile durumunu tam olarak bilemem, ama umutsuzluga kapilma. yapman gereken okuluna konstre olman. iyi bir is bulman...

Aileler degismiyor malesef, sen dik durabilirsen annende senden güc alacaktir emin ol. Kimbilir belki ilerde babaninda akli basina gelirde hatasini anlar...

Umudumuzu kaybetmemk zorundayiz, yapacak birsey yok. herkesin birsekilde sorunu var, bizimde böyle bir sorunumuz var deyip cözüme yollarini bulmaya
bakacagiz.

sizlanmak depresiv davranmak ancak yasamimizdan götürüyor emin ol. baskada hicbir ise yaramiyor...

Son düzenleme:
Kod:

Bir an once kendi hayatini kur. Anneni de kurtar. Ayrica onun borclarini odemek zorunda degilsin. Zaten bir kere alistirirsan odemeye arkasi gelmez bu borclarin.

Artık isyan ediyorum bazen. Hatta kızanlar olacak ama Allahın bildiği kuldan saklanmaz dinden soğudum resmen .. Kuranı bilen bilgi sahibi olan küçükken kuran kursuna gitmiş biriyim öyle cahil de değilim ama içimden birşey yapmak gelmiyor. Mesela namaz kılıyordum bıraktım hep sinirliyim ama elimde dğeil sanki şeytan beni ele geçirmiş gibi bi halim var doğruyu biliyorum ama kızgınlıklarım herşeyin önüne geçiyor . Babam bugün ölse ağlamaktan ortalığı yıkarım kesin sonuçta baba işte duygusalımdır ama çekilir gibi değil de çekiyoruz hayırlısı ...

Allah hepinize sabır versin canım babanın böylesi de çekilmez haklısın.sana tek tavsiyem okuyup mesleğini eline alman olacaktır.ne olursa olsun oku çalış kendi ayaklarının üstünde dur.belki ilerde annenile birlikte ayrı bir eve de çıkabilirsiniz.bilemiyorum ama bu da bir çare olabilir belki:26:

Canım neden annenide alıp çekip gitmiyosunuz? Bişe yapmasından korkmayın yaklaşamaz bile izinizide kaybettirirsiniz isterseniz. Evet babandır anlıyorum bırakmak istemez insan ama böyle annene yazık değilmi sen okula işe gidiyosun annen sürekli onunla yalnız kimbilir nelere katlanıyo ben senin yerinde olsam ne hali varsa görsün der annemi kurtarırdım babana bile yetcek kadar para kazanıyosan bi evi geçindirebilirsin annemde sakin sessiz diyosun ilerde evlendiğin kişide anneni kabul eden biri olur beraber yaşarsınız ama böyle evlensende düğününü de evliliğini de rezil eder bu adam. Zaten insanın başına ne gelirse acımaktan geliyo:(

ne yazık kı boyle hayatlar cok var .
yapılacak tek sey ; senın bıran once okulunu bıtırıp
hayatını kurmak ve annenı de yanına almak .
Allah yardımcın olsun cnm

Babamı önceki konularımdan az çok bilenler var aranızda..Özet geçmek gerekirse, Durumumuz hep kötü oldu bugüne kadar,babam saolsun günlük yaşayan biri . Kafasına göre çalışıyor işten cıkıyor tekrar biryere giriyor filan bu hep böyle... Aldığı para da içkiye gidiyor ama artık neden içiyorsun içme de diyemiyorum . Çünkü savunması anneme yüklenmek birşey dediğimde annen yüzünden annen benimle ilgilenmiyor annen şöyle annen böyle hep bahaneler anlayacağınız, annem ki yanında ağzını açamaz ondan ilah gibi korkar töbestafurullah. Evde zaten çoğu eşya eski kırık filan. Bende şuan okuyor ve haftasonu çalışıyorum . Bugüne kadar hiç kendimi düşünmedim hep onları düşündüm ama artık canıma tak etmeye başladı.. Yarın birgün evlensem ne yapacaklar hiç bilmiyorum babamın bu haliyle. İflah olmuyor. Biraz biriktirdiğim param vardı dolabımız kırıldı daha doğrusu onuda babam kırmıstı kavga ettikleri sırada parçalamıstı resmen. Uucz bir mağaza var kapatılıyor diye eşyalar çok ucuz anneme ucuzken bir dolap alalım dedm akşam babama sordum ben paramla alim diye, Çok efendm bir açtı ağzını senin paranı istemiyorum zaten bankalara 3 milyar borcum var benim diye.. Ama artık inanın umrumda değil acımıyorum ona daha öncede haciz geldi ben ödedim biriktirdiğim bir bucuk milyarı ona verdm. Ben ki öğrenci halimle ondan bir kurus istemyorum kendim calısıyorum ediyorum hep daha da ne yapim yani bilmiyorum. Okul bitince de hep onun borcunu ödücem anlaşılan bu hep böyle mi gidecek bıktım çünkü.. Hani birazda o gayret etse para biriktirse zıkkım içmese tamam dicem gocunmucam ama böylesi kendimi salak gibi hissediyorum. Evlensem kendime yararım olmayacak bu gidişte ilerde düşündükçe umutsuz yaşayan biri olmaya başladım. Birde tv olan odada yatmamız cabası. Zaten 2 oda ev her gece tv sesiyle uyandırıyor sinema sistemi varmış gibi sesini acıyor birşey desem anneme sataşacak diye yatakta 1 saat bekliyorum o yatınca uyuyabiliyorm . İsyan etmek istemiyorum ama çoookk sıkıldımm. off:14:

annen neden tahammül ediyor bu adama,????

Durumun bayağı zor fakat bu zorluklar sana ileride avantaj sağlayacak daha olgun,hayata daha ılımlı bakan biri nsan olacaksın.Mesela ben görünürde hiçbir problemim yok.Alalha şükür herşeyim var okuyorum,babam da annem de yanımda iyi insanlar ama işte ben de sevgi eksikliği hissediyorum.Annemin sevgisini.İşte herkesin acıyan bir tarafı var.Allah sabrını sınıyor.İyi günler geliyor göreceksin.

Back
X