artik icim bile acimiyor bu yasamakmise

Kizim herseyi bliyor en buyuk destekcim, oglum ergenlik caginda yansitmiyorumda sevilnedigini dusunuyor bide hircinlasti nefret ediyorum diyor.esim suanda inkar edemiycek kanitlarvar, yeni evin yuklu kredi borcu olmasa bosanir ama beni tehdit edicek.cok iyi tiyatro oynar cevremdeki herkes ne kadar sansli oldugumu dusunur icini bilseler.

Siz evliliği devam ettirdikçe çocuklar daha çok yıpranıyor.
Kaldıki çocuklarınız büyümüş artık, babasız da olabilirler.
Kızınız konuştu mu babası ile bu durumu?
Şuan yapmanız gereken tek sey boşanmak. Eteğinize yapışacak yaşta değil çocuklar.
Bir sekilde hayat devam ediyor.
Iyi yada kötü.

Konusmak gibi birsey sozkonusu degil cesaret edemez cunku siddete egilimli.ilk adimi atabilsem arkasi gelicek ama bu gunden itibaren para bitiktircem avukat isleri birde cocuklar okullarini bitirsin istiyorum.peki anneniz simdi mutlumu merak ettim insallah mutludur onu anliyorum. Cok cok zorrr

27 yıllık eşi bunu yapan, ne kadar yıprandı siz tahmin edin.
Çok çok zor günler yaşadı, yaşadık boşanma sonrası manevi olarak.
Bi ara aklını kaybettiğini düşünmüştüm.
Suan çalısıyor, maddi anlamda bi kaygısı yok, dimdik duruyor.
Şimdi konu açıldığında " ben onca yıl neden çekmişim o adamın kahrını" der.
Elbet zor olacak annemden biliyorum. Çoğu şeyi bize yansıtmadı boşanma sonrası.
Benim mesela sütüm kesildi o dönem üzüntüden, dört aylıktı kızım.
Sadece siz değil çocuklarınız da etkilenecek. Diyelim anlaşamadınız ayrıldınız inanın bu çok normal ama bi kadın uğruna... Çok acımasız çok. Lütfen kendiniz için devam ettirmeyin.
Yemin de etseler, söz de verseler değişmezler değişmeyecekler.
Maddi anlamda bulunur bir yol, Allah büyük.. Annem şuan emniyette çaycı, nafaka da alıyor.
Iki bine yakın oluyor toplam, yetiyor çok şükür.
Babam da belli bir yere gelmiş, hatrı sayılır çevresi olan adamdı.
Şuan sadece " adam" sıfatı ile kalakaldı o ayrı.
BiZden, eşinden, dostundan oldu.
Iyi de oldu.

Aglayarak okudum yazdiklarinizi okadar benziyorki .evet suan cok kirgin , korkak ve caresiz hissediyorumki bana yol oldunuz dediginiz gibi degismeyecek biliyorum inanmiyorumda suan yine yurt disinda biz herseyi dusunup hareket ederken o .........sozunbittigi yyer bu acilar sirtimda kambur oluyor gun gectikce tasiyamiyorum.

Anneme sordum " gördüğünde bişey hissedıyor musun" diye.
Cevabı " hayır, sanki o benim kocam olmamış, hiç tanımamışım onu" oldu. Şuan çok rahat , en önemlisi gururlu.
Bilin siz de böyle olacaksınız.
Annemin tek naparım dediği şey maddiyattı, çalışmamış hiç.
Para teklif etmek ne haddimize, o kadar da gururlu.
Girdi işine, çalışıyor iki yıldır.
" ekmeğim az olsun, dertsız olsun" der hep.
O benim örnek aldığım kadın. Onu gördükçe burada " kocam beni aldattı, naparım" diye ağlayan gencecik kadınlara kızıyorum.
Ulaşsın gönlünüz rahata, hersey sizin elinizde.

Annenize kocaman sevgilerimi iletin eli opulesi bir kadin.bende hic calismadigimdan korkuyorum belkide karsimdaki guclu hemde ayrildigin gun olursun der bi sise rakiya paraya yapacak bir suru adam var diye guya saka yapar .yani mucize bekliyorum ama olmuycak ekmegim az olsun ama dertsiz olsun huzur icinde agiz tadiyla.ne guzell birsoz.hersey bende bitecek bu kacinilmaz.rabbim hakkimdakini hayirli eyle, hayirli olani gonlume razi eyle ........

dava ac, o kisiye de dava ac hakkini al, kurtul. her turlu kazanirsin oyle eli bos kalmazsin...coooook buyuk para alirsiniz cunku esiniz de o kadin da suclu. susmayin ve tahammul etmeyin

Elinizde belgeler varsa açın davanızı.
İhanetten nafakanızı alır gül gibi yaşarsınız.
Lütfen biraz dik durun.

Lütfen biraz dik durun.

Lütfen biraz dik durun.

Su anda dik duramamin nedenlerini acikladim, buradan bosanan ve avukat arkafaslara sesleniyorum evin birini alabilirmiyim kredi borcu devam ediyor ama esimin maasi standartlarin ustunde birde cocuklar resit oldug icin okul vs giderlerini karsilama zorunlulugunu yuklenirmi kanunen.

Bence direkt avukata gidin... Düzenin bile değişmeden adamı gönderin bu iş başka türlü temizlenmez... Nafakanı ve mal paylaşımını senin istediğin şekilde yapın... Kafan rahat yaşar gidersin... Hayır yani zaten ayda 10 gün var o da böyle huzursuz hiç olmasın daha iyi.

Burada kendimi simdi daha iyi hissediyorum iyiki varsiniz .kimseye anlatamadiklarimi paylastim birilerinin beni anlamasi yorumlari yalniz olmadigimi hissettirdi tesekkur ederim.

Hızlı davranman gerekiyor. İhaneti öğrendikten sonra bir yıl içinde dava açmazsan affetmiş sayılıyorsun. Kredi vs.bişi bekleme. Davanı aç. Elinde delil var. Rezillik çıkmasın evi ver çocukların okul masraflarını öde diye protokol yap. Boşan.

Daima yanındayız ablacım

Bir yil icinde bunu bilmiyordum ogrendigim cok iyi oldu
Daima yanındayız ablacım

Bir yil icinde bunu bilmiyordum ogrendigim cok iyi oldu

Tesekkur ederimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…