artik icim bile acimiyor bu yasamakmise

Tesekkur ederimmm..
Rica ederim. Ben de konuya çok hakim değilim geçenlerde gazetede bir konuda okumuş öğrenmiştim. Bir avukat daha çok yardımcı olur. Protokol yapın bir kaç hafta içinde biter. Rezil olmak istemez evi de verir ekonomik şartları da kabul eder. Burada bize de haber ver ne olduğunu.

Çok üzücü ama yapacak birşey yok kardeşim. Eğer ayrılmayı düşünüyorsan hemen avukata git, belgelerini ver ve mallara tedbir koydur. Manevi tazminat da açabilirsin. Eğer kanıtların azsa bence hiçbirşey belli etme. Bol bol aktar kendine kanıtları. Sonra kalan parasını hangi aşifteye yedirecekse yedirsin..!

Kanitlarim telefondaki resimler, wstsap konusmalari bi turlu eksilmeyen kredi karti borclari dokumu maille ona geliyor gostermiyor tabii.sadece eski konustugu kisiyle biraz daha ne olacagini gormek istiyorum kizini yasadigimiz sehirde ise sokarsa kadinda rahat rahat gelip gidecek.senle tanismayi cok istiyo demis.annesinin eski sevgilisiyle, cildirmamak icten degil.rabbim sabir veriyorda hala mucadele ediyorum.kadinida gorseniz tovbe yarabbim bisey demiycem

Mantıklı kadınsınız helal olsun. Ben bu konuda emin değilim bir avukata danışsanız iyi olur. Size o der biraz daha bekle şunları al veya yeterli bunlar diye. Benim bildiğim kadarıyla işte belgelerin olduktan sonra dava açıp mallarına el koyduruyorsun. Herşeyin yarısı zaten senin. Bir de manevi tazminat aç bence derim. Hem içindeki öfkeni söndürür.

Boşanın böyle hayat mı geçer
Adam aldatmış üzerine evininizde sizi istemiyor
Bak bak
Boşanmak+Tazminat davası açardım ben
Eski sevgiliyede açardım dava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…