- 3 Nisan 2019
- 354
- 296
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kaynanamda sürekli benim evde olmadığımı düşünüyor , bi ara takmıstı kafayı benı her gordugunde sen evde yoksun sanıyordum dıyordu mılletın yanında hergun hergun nereeye gıdeceksem , manyak ınsanların laflarını kafaya takma eger cıddı sekılde bozmazsan soylenmeye devam edecekler .Yok yok bildiğin hesap sorar gibi söylüyor![]()
Sende söyle anne daha dün veya 2 gün önce konuştuk sen sesi çıkmayan görmemişsin deCidden çok sabirliyimdir ama sinirime dokunuyor bu cümle artık![]()
Benim KV de aynen öyleydi evlendikten sonraki ilk yıllarımızda. Her gün arar uzun uzun konuşur, anlatır da anlatırdı. Hatta bazı günler 2 defa arardı. O kadar bunalmıştım ki anlatamam. Artık aramadığı zaman ben merak edip arıyordum başına bir şey mi geldi acaba neden aramadı diye. Sonra ben kendi aramalarımı azalttım. Zamanla da onun aramaları azaldı. Şimdi yaklaşık 10 yıllık evliyiz, nadiren arar. Ama ilk yıllarımızda illallah ettirmiştiHerkese merhaba. Konu kv
Ya istiyor ki her gün konuşalım. Allah aşkına her gün ne konuşabilirim? Ben kendi annemi ablamı her gün aramıyorum ki seni arayayım? Telefon çalınca hah diyorum başlıyoruz yine. Her seferinde ilk cümle belli: Kaç gündür sesin soluğun çıkmıyor. Ya kendi oğlun seni HİÇ aramiyor onu ne yapalım? Kendisini severim, iyi de anlaşırız kalbini kırmak istemiyorum ama artık bıktım yani aynı lafı duymaktan. Bugün yine aradı aynı cümle. Dedim bir şey olduğu yok öyle yani. İlla terslemek mi lazım anlamıyorum kiİnsanları terslemek bana göre bir şey de değil. Nadir yaparım yaptı mı da sağlam yaparım ipler tamamen kopar. O yüzden tutuyorum kendimi. Akıl verin kızlar ne yapayım bu kadına ben ne diyeyim?
Bu sekilde soyleyince sizin utanip veya ogrenip iste daha sik arayacaginizi zannediyor galiba.. itici oluyorlar haberleri yok.Herkese merhaba. Konu kv
Ya istiyor ki her gün konuşalım. Allah aşkına her gün ne konuşabilirim? Ben kendi annemi ablamı her gün aramıyorum ki seni arayayım? Telefon çalınca hah diyorum başlıyoruz yine. Her seferinde ilk cümle belli: Kaç gündür sesin soluğun çıkmıyor. Ya kendi oğlun seni HİÇ aramiyor onu ne yapalım? Kendisini severim, iyi de anlaşırız kalbini kırmak istemiyorum ama artık bıktım yani aynı lafı duymaktan. Bugün yine aradı aynı cümle. Dedim bir şey olduğu yok öyle yani. İlla terslemek mi lazım anlamıyorum kiİnsanları terslemek bana göre bir şey de değil. Nadir yaparım yaptı mı da sağlam yaparım ipler tamamen kopar. O yüzden tutuyorum kendimi. Akıl verin kızlar ne yapayım bu kadına ben ne diyeyim?
Bence yalana bile gerek yok.. cok konusacak bir seyim yok.. ne anlatayim.. telefonla konusmayi sevmiyorum vs konusmak istemedigini kv ye hissettirmeli bildirmeli.Açmayın.
Sebep olarakta, telim bozuldu aramalar görünmüyo ya da hamilelik bu haftalarda aşırı ıyku yaptı gözüm hiçbişe görmüyo falan deyin...
Valla anlattığına göre kv pek anlıcak gibi görünmüyo.Bence yalana bile gerek yok.. cok konusacak bir seyim yok.. ne anlatayim.. telefonla konusmayi sevmiyorum vs konusmak istemedigini kv ye hissettirmeli bildirmeli.