artık içimde tutamıyorum :(

ayy canım inanılır gibi değil,şok oldum:44:

sen bunu nerden öğrendin eski sevgilinden mi?Anlattıklarında çok net anlayamadım bunu bir tek sen mi biliyorsun şimdi?

ortada belalı bir durum varsa hiiiiç bulaşmam,,bana dokunmayan yılan binyıl yaşasın derim..aman güzelim insanın helede bir kadının iffeti bu zamanda bir iftiraya bakıyo..sakın bulaşma bırak eden herzaman cezasını çeker sonunda..kuzenin eninde sonunda herşeyi bir şekilde ögrenir.senden duymasın seninlede baglantısı varsa ki sonuçta eski çıktıgınmış bırak kendi başınıda derde sokma..inan bu bilipte susmaktan daha büyük bela olur başına..hiç yoktan dertlenirsin..öyle kadınlara uzak durucaksın hele belalı erkeklerden hepten sakınıcaksın..:19:

ayy canım inanılır gibi değil,şok oldum:44:

sen bunu nerden öğrendin eski sevgilinden mi?Anlattıklarında çok net anlayamadım bunu bir tek sen mi biliyorsun şimdi?

karısık anlatmış olabilirim kusura bakmayın. annem bikaç kez yakalamıs ve onun ailesi de biliyormuş.
çok yakın bir arkadasından öğrendim. ortak arkadasımızdı. kendisi de sürekli yengemi sorunca taşlar yerine oturdu zaten.:50:

ortada belalı bir durum varsa hiiiiç bulaşmam,,bana dokunmayan yılan binyıl yaşasın derim..aman güzelim insanın helede bir kadının iffeti bu zamanda bir iftiraya bakıyo..sakın bulaşma bırak eden herzaman cezasını çeker sonunda..kuzenin eninde sonunda herşeyi bir şekilde ögrenir.senden duymasın seninlede baglantısı varsa ki sonuçta eski çıktıgınmış bırak kendi başınıda derde sokma..inan bu bilipte susmaktan daha büyük bela olur başına..hiç yoktan dertlenirsin..öyle kadınlara uzak durucaksın hele belalı erkeklerden hepten sakınıcaksın..:19:

haklısın zaten ondan korkuyorum yoksa kendi kirli dünyalarında yaşasınlar banane. ama ucu benim aileme dokunuyor bir şekilde. o kadın çok çirkef yapacaklarını tahmin edemem bile...

beence hiç karışma.Elinde hiçbir şey yok dediğin gibi sana inanmayabilirler.Üniversiteyi kazanıp başka bir şehre gidip ne güzel kurtarmışsın kendini.Artık irtibatını kopartmaya bak,

eski sevgilin konusundada dikkatli ol canım..öyle biriyle konuşmak bile ürkütürdü beni.
Yengen için en fazla yapabileceğin şey görüşmemek olur,umarım eşi bir an önce farkına varır.

beence hiç karışma.Elinde hiçbir şey yok dediğin gibi sana inanmayabilirler.Üniversiteyi kazanıp başka bir şehre gidip ne güzel kurtarmışsın kendini.Artık irtibatını kopartmaya bak,

eski sevgilin konusundada dikkatli ol canım..öyle biriyle konuşmak bile ürkütürdü beni.
Yengen için en fazla yapabileceğin şey görüşmemek olur,umarım eşi bir an önce farkına varır.

ne zaman varır kimbilir...

ne zaman varır kimbilir...

sen hiç karışma bence bu işlere.

ayrıca bütün bu olaylar olurken kuzeninin nasıl haberi olmuyor.

heralde esrarı çok çekiyor kafası bir dünya dolaşıyor.

Çamura girersen üstüne çamur bulaşır, hiç muhattap olma, karışma da bence. Çünkü sonra sen kötü olursun muhtemelen ne olduğunu anlamadan. Kadın yüzsüz besbelli ki yüzüne tükürsen Yarabbi şükür yağmura yağıyor diyecek cinsten. Diğer kişi de battı balık yan gider hesabı... Bırak ne halleri varsa görsünler, bu dünyada değilse de bile öbür dünyada illa ki yaptıklarının karşılıklarını alırlar...

aman canım sen sen ol sus yerine otur.böyle insanlar belalı olur.kendi yaptıklarından sıyrılmak için iftira bile atarlar sana aman uzak dur.

Allah'tan korkan,kuldan utanan insanlarla karşılaştırsın Allah'ım bizleri

sen hiç karışma bence. bırak kuzenin başkasından öğrensin. sen söylersen iftira atıyor diyebilirler. ki kendilerini de mutlaka haklı çıkaracaklardır emin ol. o nedenle yengene tavrını belli et geldiğinde hoşnut olmadığını hissettir (mesela geldiğinde hoşgeldin deyip gidene kadar hiçbir şey konuşmayıp giderken bir de hoşçakal dersin) gerisine karışma :D

İlişkileri olduğunu taşları yerine oturtarak çözdüğünüzü anlarım da, o adamdan bir sürü çocuk aldırdığını, başka adamlarla ilişkisi olduğunu nereden öğrendiniz? :44:

Kesinlikle uzak durun. Ortada uğraşmaya değer insanlar olsa neyse. Esrar ticareti yapan kuzeniniz için mi, yoksa midesiz yengeniz için mi hayatınızı tehlikeye atacaksınız? Hiç hiç bulaşmayın. Ben olsam kuzenimle bile görüşmem. Uyuşturucu ticaretinden bahsediyorsunuz farkında mısınız? Hiç alakanız yokken, bu muhabbet yüzünden sizin bile başınız derde girebilir.

film gibi yaa şaşırdım vallaa..bence sen hiç bulaşmaaa kim ne yaparsa yapsınn...allah bir gün onlara derslerini verir sen hiç merak etmeee..

ayyy ürktüm ya:-(

canim allahtan daha once ayrilmissin ucuz atlatmissin,

ayrica cousenin adina cok uzuldum arkadasi tarafindan boynuzlandi,

bunlarin hepsi birer ornek aslinda,

insallah cousenin hapisteyken ortaya cikarda yibe bir facia
yasanmasin,

sen hic karisma bence allah korusun sen biliyosun diye sebi
ortadan kaldirmaya bile calisirlar ikisi bir olup,
tabi bu isin en kotu tarafi,
muge anlida az izlemedik boyle seyler,
ne olursun uzak dur bilmemezlkteb gel,

bu isin sonu pek hayirli gozukmuyo:-(

Ayy kıyamam neler yaşamışsın böyle.Biz hayatımızı sevmezken neler varmış görüyoruz.Allahım hepimizi korusun.Allah seninde yardımcın olsun :43:

canım sen bu mevzuya hiç karışmasana... kusura bakma ama ne o adam ne yengen ne de kuzenin tekin pabuç değil yani... bu adamla bırak muhabbet etmeyi yanına yaklaştırmaman gerek. hatta torbacı kuzeninle de bence görüşmesen iyi edersin. o da insanların hayatını karartıyor bir yerde kimse kusura bakmasın ama... sen üniversite okumuş, eğitimli bir insansın bunları senin düşünmen gerek...

bırak ne halleri varsa görsünler...

canım sen bu mevzuya hiç karışmasana... kusura bakma ama ne o adam ne yengen ne de kuzenin tekin pabuç değil yani... bu adamla bırak muhabbet etmeyi yanına yaklaştırmaman gerek. hatta torbacı kuzeninle de bence görüşmesen iyi edersin. o da insanların hayatını karartıyor bir yerde kimse kusura bakmasın ama... sen üniversite okumuş, eğitimli bir insansın bunları senin düşünmen gerek...

bırak ne halleri varsa görsünler...

kuzenimle görüşmüyorum zaten cezaevinde o. gitmem de görmem de. o adamı zaten görsem kaçıyorum asla yaklaşamaz bana.
karışmamak daha mantıklı çok haklısnız...

Back
X