Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde tam 6 ay yoldu cannm oyuzden seni anlayabiliyorum.. başka şeyler le ilgilenmek hobi edinmek daha iyi geliyor düşünmüyorsun en azından. ben neler yaptım çamaşır suyuna idrarımı döktum(eğer hamileysen bira kopugu gbı oluyomuş)benimkde aynen öyleydi cok mutluydum kasıgm agrıodu belim agrıyodu miğdem bile bulanıodu hatta sureklı tuvalete gtmekten ayaklarm agrımıştı ama sonunda gene hüsran . cunkı hep usutmekten boyle oldgmu anladm oyuzden artık umursamıorum yumurtlama donemlerımı bıle 6 ay hepsını takvım yaptım işaretledım.. sonra dedimki BEN NAPIORUM BÖYLE kagtları yırttım attım.... şimdi takmıyorm ve mutluyum... AMA İÇİMDE BİYERDE HEP ANNE OLMA HEVESİ WAR O HİÇ GİTMİYO....ŞİMDİLİK SADECE SANA TAKMA DİYEBİLİRİM......AMA ALLAH İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA ANNE OLMAYI NASIP EDER İKİMİZEDE.... eğer gebeysen benide bilglendir canım özel mesaj at kafana takma tamammı optum kendine iyi bakTabi ki öyle ama insan Düşünmeden de edemiyor işteinşallah en kısa zamanda Allah sana da bana da nasip eder.
tamam canım yaparım.. ben en son sogan kuru yaptım içtim miğdem bulandı sonra dedim ki bırak beyza ne uğrasıosun ALLAH NEZZAMAN VERİRSE dedim....tadı çok iğrençti ama. senin yaptıkların kulağa hoş gelior tadı kotu degıldır egger bu ay olmzsa dger ay denerim cnm sagolTeşekkür ederim canım senide bilgilendireceğim. Ben şuan incir kürü içiyorum eşime de keçiboynuzu özü içiriyorum eğer gebe olursam bunu sende yap.
6 aydır korunmuyoruz ve hala bebek yok. Adetime 15 gün var ama acayip bir bel ağrım var. Artık ümitlenmek de istemiyorum tek yaptığım şey bol bol dua etmek.
Sagol canm bilglendrdgn için.... Denicemmcanım incir kürünü yaparken içine havuçta koy. Keçiboynuzu özü pekmez gibi zaten sende iç etkisini göreceksin doğal bir enerji kaynağı gerçekten. Gün boyu dinç gezersin bünyen güçlenir.
takma kafana her şey kısmet bazı kişiler hemen hamile kalır bazı kişiler bir kaç ay sonra hamile kalır. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Sizin var mı çocuk ?
bende çocuk yok bir hamilelik geçirdim düşükle sonlandı
Geçmiş olsun cnmbende çocuk yok bir hamilelik geçirdim düşükle sonlandı
Sagol canm bilglendrdgn için.... Denicemm
En azından hamile kalabiliyorsun bu Açıdan bak. Ben bunu da bilmiyorum .Allah hayırlısını verir inşallah.
ben 7. ayda hamile olduğumu öğrendim. inşallah siz daha şanslı olucaksınız ve bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alıcaksınız
İnşallah canım ama her şerde bin hayır varmış bunu da unutma. Allah kalbimizi biliyor hepimize nasip eder inşallah.
inşallah. aynen canım bak ben düşükten sonra eşimden boşandım eğer doğum yapsaydım her şey çok farklı olurdu. herşey kısmet