Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım stres yapma Allah en doğru zamanda nasip eder inşallah.Merhaba kızlar.bizde 6 aydır deniyoruz.adetime 9 gün var.kafaya takmamaya çalışsamda içten içe çok takıyorum elimde değil
öyle canım Allah ol derse olur.aslında adet bitiminden sonra stres yapmıyorum.çok rahat oluyorum.ama adet olduğum an adet bitinceye kadar stres yapıyorum ağlıyorumCanım stres yapma Allah en doğru zamanda nasip eder inşallah.
hepimiz aynı durumdayız canım. adet olunca adet bitene kadar üzgün, adet bitince yepyeni bir sayfa açıp yeni yeni umutlar. günler geçtikçe endişe, diğer adet günü yaklaştıkça da merak. umarım bu döngü hayatımızda daha fazla tekrar etmez, bu ay son bulur da kavuşuruzöyle canım Allah ol derse olur.aslında adet bitiminden sonra stres yapmıyorum.çok rahat oluyorum.ama adet olduğum an adet bitinceye kadar stres yapıyorum ağlıyorumadet bittikten sonra umutla yeni denemelere başlıyorum.kısmetten ötesi boş canım
Allah bize sabır versin. Biz daha 6.ay da böyleyiz sonrasında Kafayı yeriz herhaldeöyle canım Allah ol derse olur.aslında adet bitiminden sonra stres yapmıyorum.çok rahat oluyorum.ama adet olduğum an adet bitinceye kadar stres yapıyorum ağlıyorumadet bittikten sonra umutla yeni denemelere başlıyorum.kısmetten ötesi boş canım
Adette oldum bugun bi ihtimal bekliyo yine insan napalım sağlık olsun inşallah bu aya kısmet etsin rabbim hayirlisiyla ne diyelimCanım sağlık olsun morelini bozma![]()
Rabbim en kisa zamanda hayırlısıyla hepimize nasip etsin bugün itibariyle 18. Ayim bitmiş 19 a girmiş bulunmaktayım bekliyoruz. .Umudunu yitirme Allah kerim..
Rabbim bizleri çocuk hasretiyle sınamasın.
Doktora git istersen belki bir sorun vardır tedavi edilir.Rabbim en kisa zamanda hayırlısıyla hepimize nasip etsin bugün itibariyle 18. Ayim bitmiş 19 a girmiş bulunmaktayım bekliyoruz. .
Gittim canim tüplerim tikaliydi ama acildilar sukur 4 ay oldu işte doktor stresten dedi cnm ya nasıl kurtulcam bu stresten benDoktora git istersen belki bir sorun vardır tedavi edilir.
de bir fiki vereyim sizlere bir buçuk sene benimde olmadı halamın kızı dediki akşam yarım su bardağına 1 çay kaşığı karbanat at karıştır sonra tuvalette normal yıka ve sonra eşinle beraber ol hemen kalkma dedi sipermin ömrünü uzatıyormuş yaptım sonuçta karbanat mikrop kırar 2 ci aydaTeşekkür ederim canım senide bilgilendireceğim. Ben şuan incir kürü içiyorum eşime de keçiboynuzu özü içiriyorum eğer gebe olursam bunu sende yap.
Karbonatli su ile vajina mı yikanacak. Tam anlayamadimdaBen
de bir fiki vereyim sizlere bir buçuk sene benimde olmadı halamın kızı dediki akşam yarım su bardağına 1 çay kaşığı karbanat at karıştır sonra tuvalette normal yıka ve sonra eşinle beraber ol hemen kalkma dedi sipermin ömrünü uzatıyormuş yaptım sonuçta karbanat mikrop kırar 2 ci aydakızım oldu 3 arkadaşımda bu şekilde hamile kaldı 1 kere yap bekle engeç 4 ay beklersin
tedbir bizden gerisi Rabbimden
Evet ama normal yıka cnm dış yüzey yani inşallah faydasını görürsün tehlikesi yok doktorun varsa sora bilirsin deKarbonatli su ile vajina mı yikanacak. Tam anlayamadimda