Artık ikinci çizgiyi görmek istiyorum :(

Merhaba kızlar.bizde 6 aydır deniyoruz.adetime 9 gün var.kafaya takmamaya çalışsamda içten içe çok takıyorum elimde değil

Canım stres yapma Allah en doğru zamanda nasip eder inşallah.
öyle canım Allah ol derse olur.aslında adet bitiminden sonra stres yapmıyorum.çok rahat oluyorum.ama adet olduğum an adet bitinceye kadar stres yapıyorum ağlıyorum :( adet bittikten sonra umutla yeni denemelere başlıyorum.kısmetten ötesi boş canım

öyle canım Allah ol derse olur.aslında adet bitiminden sonra stres yapmıyorum.çok rahat oluyorum.ama adet olduğum an adet bitinceye kadar stres yapıyorum ağlıyorum :KK43: adet bittikten sonra umutla yeni denemelere başlıyorum.kısmetten ötesi boş canım
hepimiz aynı durumdayız canım. adet olunca adet bitene kadar üzgün, adet bitince yepyeni bir sayfa açıp yeni yeni umutlar. günler geçtikçe endişe, diğer adet günü yaklaştıkça da merak. umarım bu döngü hayatımızda daha fazla tekrar etmez, bu ay son bulur da kavuşuruz :KK46:

Ben 18. Ayda hamile kaldım. Stres yok 6 ay daha erken..

öyle canım Allah ol derse olur.aslında adet bitiminden sonra stres yapmıyorum.çok rahat oluyorum.ama adet olduğum an adet bitinceye kadar stres yapıyorum ağlıyorum :KK43: adet bittikten sonra umutla yeni denemelere başlıyorum.kısmetten ötesi boş canım
Allah bize sabır versin. Biz daha 6.ay da böyleyiz sonrasında Kafayı yeriz herhalde :(

Ben
Teşekkür ederim canım senide bilgilendireceğim. Ben şuan incir kürü içiyorum eşime de keçiboynuzu özü içiriyorum eğer gebe olursam bunu sende yap.
de bir fiki vereyim sizlere bir buçuk sene benimde olmadı halamın kızı dediki akşam yarım su bardağına 1 çay kaşığı karbanat at karıştır sonra tuvalette normal yıka ve sonra eşinle beraber ol hemen kalkma dedi sipermin ömrünü uzatıyormuş yaptım sonuçta karbanat mikrop kırar 2 ci ayda :anneadayı: kızım oldu 3 arkadaşımda bu şekilde hamile kaldı 1 kere yap bekle engeç 4 ay beklersin :KK46:tedbir bizden gerisi Rabbimden

Ben

de bir fiki vereyim sizlere bir buçuk sene benimde olmadı halamın kızı dediki akşam yarım su bardağına 1 çay kaşığı karbanat at karıştır sonra tuvalette normal yıka ve sonra eşinle beraber ol hemen kalkma dedi sipermin ömrünü uzatıyormuş yaptım sonuçta karbanat mikrop kırar 2 ci ayda :anneadayı: kızım oldu 3 arkadaşımda bu şekilde hamile kaldı 1 kere yap bekle engeç 4 ay beklersin :KK46:tedbir bizden gerisi Rabbimden
Karbonatli su ile vajina mı yikanacak. Tam anlayamadimda

Ben

de bir fiki vereyim sizlere bir buçuk sene benimde olmadı halamın kızı dediki akşam yarım su bardağına 1 çay kaşığı karbanat at karıştır sonra tuvalette normal yıka ve sonra eşinle beraber ol hemen kalkma dedi sipermin ömrünü uzatıyormuş yaptım sonuçta karbanat mikrop kırar 2 ci ayda :anneadayı: kızım oldu 3 arkadaşımda bu şekilde hamile kaldı 1 kere yap bekle engeç 4 ay beklersin :KK46:tedbir bizden gerisi Rabbimden​
Eğer bu ay adet olursam yapacağım :)

Back
X