- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
- Konu Sahibi sanslihayatim
Konuya nasil baslayacagimi bilmiyorum ama bahsetmek istedigim konu
iliskiler üzerine.. icimden geldi ve sizinle paylasmak isterimyerimseniben..
Az önce yine bir derdim var bölümünde ayrilikla ilgili bir konuya rastladim..
Artik öyle bir caga geldik ki bu iliskilerin hepsinin bir gün bitecegini düsünüyorum..
ve öylede oluyor gözlemlerime göre..Erkeklerin hic birinin sevgisine inanmiyorum..
Yeni baslanilan iliskilere "neden basliyorlarki zaten bitecek" :sm_confused:düsüncesiyle bakiyorum..
ayni sekilde yeni evlenenler hakkindada öyle düsünüyorum.. Cünkü birgün geliyor
ve cift onca yildan sonra ayriliyor, konu ne olursa olsun, aldatma, kiskanclik,ilgisizlik,vs..
Bu yüzden ileriye dönük evlilikle ilgili hayallerim yok
..
Cogu kimselerin sevgisi bana sahte ve yalan geliyor ve bu yüzden neden birlesiyorlarki
diye düsünüyorum ve tekrar belirtmek isterim :
Yeni baslanilan iliskilere "neden basliyorlarki zaten bitecek" düsüncesiyle bakiyorum.
Benim gibi düsünenler varmi merak ediyorum..?
Sevgiler..a.s.
iliskiler üzerine.. icimden geldi ve sizinle paylasmak isterimyerimseniben..
Az önce yine bir derdim var bölümünde ayrilikla ilgili bir konuya rastladim..
Artik öyle bir caga geldik ki bu iliskilerin hepsinin bir gün bitecegini düsünüyorum..
ve öylede oluyor gözlemlerime göre..Erkeklerin hic birinin sevgisine inanmiyorum..
Yeni baslanilan iliskilere "neden basliyorlarki zaten bitecek" :sm_confused:düsüncesiyle bakiyorum..
ayni sekilde yeni evlenenler hakkindada öyle düsünüyorum.. Cünkü birgün geliyor
ve cift onca yildan sonra ayriliyor, konu ne olursa olsun, aldatma, kiskanclik,ilgisizlik,vs..
Bu yüzden ileriye dönük evlilikle ilgili hayallerim yok

Cogu kimselerin sevgisi bana sahte ve yalan geliyor ve bu yüzden neden birlesiyorlarki
diye düsünüyorum ve tekrar belirtmek isterim :
Yeni baslanilan iliskilere "neden basliyorlarki zaten bitecek" düsüncesiyle bakiyorum.
Benim gibi düsünenler varmi merak ediyorum..?
Sevgiler..a.s.