Artik iliskilere inanmiyorum..

sanslihayatim

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
3.340
130
688
Konuya nasil baslayacagimi bilmiyorum ama bahsetmek istedigim konu
iliskiler üzerine.. icimden geldi ve sizinle paylasmak isterimyerimseniben..
Az önce yine bir derdim var bölümünde ayrilikla ilgili bir konuya rastladim..
Artik öyle bir caga geldik ki bu iliskilerin hepsinin bir gün bitecegini düsünüyorum..
ve öylede oluyor gözlemlerime göre..Erkeklerin hic birinin sevgisine inanmiyorum..
Yeni baslanilan iliskilere "neden basliyorlarki zaten bitecek" :sm_confused:düsüncesiyle bakiyorum..
ayni sekilde yeni evlenenler hakkindada öyle düsünüyorum.. Cünkü birgün geliyor
ve cift onca yildan sonra ayriliyor, konu ne olursa olsun, aldatma, kiskanclik,ilgisizlik,vs..
Bu yüzden ileriye dönük evlilikle ilgili hayallerim yok:kahve:..
Cogu kimselerin sevgisi bana sahte ve yalan geliyor ve bu yüzden neden birlesiyorlarki
diye düsünüyorum ve tekrar belirtmek isterim :
Yeni baslanilan iliskilere "neden basliyorlarki zaten bitecek" düsüncesiyle bakiyorum.
Benim gibi düsünenler varmi merak ediyorum..?
Sevgiler..a.s.

Benim çevremde hep güzel ve doğru evlilikler,ilişkiler var çok şükür.. :Saruboceq:
Belki de bu yüzden ne olursa olsun gerçek sevdaya olan inancımı hiç yitirmedim..:asigim:
Bence sen de sakın umutsuzluğa kapılma.. Dünyanın bir terazi olduğunu farzet.. Bu terazinin dengede durması için çirkin olduğu kadar güzel de var..:lepi:

Ne güzel senin etrafinda böyle insanlarin olmasina cok sevindim..
ama benim etrafimda, nette, televizyonda nerde olursa olsun
hep ayrilan ciftler görüyorum..

belki yaşadıkların ya da gözlemlerin seni böyle düşünmeye itiyor,saygı duymak lazım ama bence kendini böyle şartlama,çünkü birçok güzellikten,paylaşımdan,aşktan,emekten,sewgiden mahrum kalırsın..gerçek ilişkilerin yeryüzünde sayıca azalması demek tamamen yok olduğu demek değil.
bir de şöyle bak;
sadece bir tane bile gerçek ilişki warsa yeryüzünde,başka gerçek ilişkiler de olabilme ihtimali wardır.we denemeye değer.
SEN DE CESARET EDERSEN BUNU YAKALAYABİLİRSİN AMA CESARET ETMEZSEN BUNU YAKALAMA İHTİMALİNİ BİLE YAKALAYAMAZSIN!!!
we ben inanıyorum gerçek ilişkilerin warlığına.mesela ben we eşim.
mesela annem we babam(30 yıllık ewliler we çok aşıklar)
mesela babaannem we rahmetli büyükbabam(61 sene çok aşık yaşadılar)

DENE DERİM..

Ne güzel senin etrafinda böyle insanlarin olmasina cok sevindim..
ama benim etrafimda, nette, televizyonda nerde olursa olsun
hep ayrilan ciftler görüyorum..

Aslında kendini kötüye alıştırmak mıdır doğru olan hayatta buna takıldım ben şimdi..CADIARZU
Kendimden örnek verdim ya; annemle babam,kardeşlerim ve eşlerinin evliliğini düşündükçe Allahım nazardan saklasın diyorum başka da bir şey demiyorum..:nazar:
Ama kendim tökezleyince şaşırıyorum,bana öğretilen bu değildi ki diyorum..:delphin:
İnşallah sen çok mutlu olursun..:1hug:

Ben benim gibi düsünmeyelerin fikirlerini ögrendigim icinde cok
mutlu oldum..
Details örnek verdigin icin tesekkür ederim.. böylelikle en azindan hala var
diyebilmek beni mutlu ediyor..Azda olsa..

Platonik aşk söylediklerine az da olsa katılıyorum..
benim çevremde de çok mutlu evlenenler ve evlendikten sonra çok çabuk ayrılan insanlar var...ve ya ayrılmayıpda mutsuz olarak yaşamını sürdürenler..
ihanete uğrayanlar..evlilikten beklentileri olmayanlar..vs vs.bende bazen bunları görerek karamsar düşüncelere kapılabiliyorum..:1no2:

aşk vardır, var olan en gerçek şeydir, çünkü o hepimizin yüreğindedir...
ilişkiler biter bazen bitmesi gereklidir bu dünyada sevginin olmadığı anlamına gelmez...
devam etmesi bitmesinden hayırlıysa elbette bitmeli...
hayat devam ettiği müddetçe ne aşklar ne sevdalar yaşanır...
ilişkilerden kaçarak bunu anlayamayız...
yanlış gidenlerin peşinden yol almak gerekiyordur belkide gerçek olanı bulabilmek için....
hiç bu tarafından baktınız mı?

"neden basliyorlarki zaten bitecek"

bu duyguyu o kadar çok yaşadım ki, şimdi evliyim, mutlu muyum, sadece olmaya çalışıyorum.

gerçek olmayan bitmeye mahkumdur zaten...
sevmişlermidir sevmişlerdir ama yetirememişlerdir...
sevgi bir tane değil ki bir çok çeşidi var..
nasıl seveceğimizi öğrenmek gerekiyor belkide..
genellemelere bakarak aşkın olmadığını düşünmeyin derim ben..
var aşk...

evet ask elbetteki var ama cok az kimselerde..
gercek ask cok nadide bulunan bisey ve bu yüzden
cok üzülüyorum..ve neticeyle artik iliskilere inanmiyor,
bitecek gözüyle bakiyorum..

al iste yine mutsuz bir bayan bir derdim var bölümünde,
ve konusu keske evlenmeseydim...
gelde iliskilerin bitmeyecegine inanma..
cok üzülüyorum yaaa....

Bende senin gibi düşünüyorum uzun zamandır bi sevgilim yok çünkü nasılsa bitecek diye kimseyi istemiyorum daha baştan negatif düşünüyorum ama bi taraftan etrafımdaki uzun süreli ilişkilere bakıyorum nasıl uzun sürdüğünü gözlemliyorum iki taraf da alttan alıyo.Bende böyle bişey yok işte mesela çok yakın bi arkadaşımın ilişkisine bakıyorum üç senedir ayakkabısından paltoya,dershane ücretine kadar kızın herşeyini sevgilisi ödüyo nişanlı bile değiller ve geçenlerde bunu sevgilisi arkadaşımın yüzüne vurmuş herşeyi bana kakaladın diye sonradan arkadaşım barıştı ben olsam bunu yapmazdım işte herşeyi geri iade eder bi daha görüşmezdim.Mutlu ve saygılı beraberlikleri de görüyorum ama benim etrafımda ilişkiler böyle genelde :bbo:

bu durumda cogu zaman etrafa gözümüzü kapatip sadece kendi sevgimize asklarimiza ve iliskilerimize bakmaliyiz...bunu basarmak zor ama ertafmizdaki kötü iliskilerden etkilenerek yasamakta bir nevi hayati kendimize zindan etmektir..

bende inanmayanlardanım ama ne celıskıdır kı hayatımda bırı var.onu sevıyor muyum tam emın degılım ama benım ıcın onemlı kaybetmek ıstemıyorum ama o kadar ınancsızım kı mutlu ılıskı konusunda bocalamıyorum desem yalan olur offff off bu ne celıskıdır yarabbı yardım eyle gonlum kördüğüm alev alev yanıyo sevsen dert sevmesen baska dert...

kim ilişkisine bitecek diye başlıyorkii..
bir ilşkiye iyi dileklerle başlanır...
bir hayatı yarımda olsa bir hayat paylaşılır..
haa beceremiyorlarmı.. biri "a" yı digeri "z" anlıyor anı dilden konuşamıyor ve aynı pencereden aynı gökyüzüne bakamıyorlarsa işte o ilşki biter.. bitmezde uzatılırsa işte sonu ayrılık....
Yoksa mutluluğun kime geleceği,,,,
sansın kimde oldugu bilinmez ben buna inanırım....

ama bazi iliskiler var.. kiz diyoki birbirimizi cok seviyorduk..
o bensiz yapamayacagini söylüyordu ama artik yüzüme
bile bakmiyor.. bu kizin hatasi ne o zaman?
iste yalan sevgi..

bigün bunları unutturacak ve düşündürmücek biri cıkacaktır karsına ümidini kaybetme derim

Back
X