Platonik aşk, bir yerde hak veriyorum sana...Çok şaşırtıcı ayrılıklara ben de rastladım; çok yakın bir arkadaşımdı, kızcağız mahvoldu ama bir süre sonra toparlanabildi, o dönemlere şahit oldum, ben de çok üzüldüm...
Ama herkes aynı değildir tabi ki...Aşk, ilişkiler, evlilikler kısmet işi, şans işi...Allah herkesin karşısına doğru insanı çıkarsın...Bu şekilde bakış açısı sana kaybettirebilir canım, belki sana son derece uygun olan birini bu önyargı yüzünden tanımaktan vazgeçebilirsin, bazı şeyleri denemeden öğrenemezsin...Tek yapman gereken birini tanımaya çalışırken temkinli olmak...
Her zaman sezgiler, düşünceler,yorumlar en başında sana doğruyu söylemeyebiliyor; bazı şeyleri sen keşfedersin ve sonuca ulaştırırsın...
İlişkiyi başlamadan bitirenler, ihanet edenler, yalan söyleyenler, boş vaatlerle oyalayanlar her zaman olacak; ama dürüst, sorumluluğunu bilen, kalbi temiz insanlar da var...bunların oranları nedir bilemeyiz, belirli bir istatistik çıkarılamaz...Ama her kişilik yapısında insan mevcut...
Bu kadar karamsar olma canım...