Merhaba arkadaşlar. Ben eşime ve ailesine son derece kırgınım.nedeni eşiminde benimde 2.ci evliliği.onun evlendiğmizde 7yaşında bir kızı vardı.ona ve eşime sahip çıktım.çocuk ben çalıştığım için babaennesiyle kalıyor. şimdi 16 yaşında.benimde bir oğlum oldu. şu anda beş yaşında.onun eğitim ve ihtiyacı için elimde geleni yaptım. Kendileri bu çocuktan birşey olmaz dedikleri halde ben hep arkadasında durdum.yaptığım ve söyledeğim herşey üvey anne konumda oldu.biliyorum annesi değilim ama benim amacım onu kötülüklerde korkmak kendi ayakları üzerinde durması sağlamaktı.eşim gelince kendisi son derece sorumsuz bencil ve ilgisiz. Bir şey yaptırabilemek en az 10 defa söylersin.ya unutur yada canı istemez.en ufak şeyi annesine yetiştirir.annesinde bana çok dır dır ediyorsun.oğlum inadı sevmez.çok söylersen yapmaz.gibi şeyler söyler.birde oğluma kendi annem bakıyor.ona fazla gönderemiyorum.çünkü kendisi kalp hastası birde kızın yükünü taşıyor diye.o göre onu beğenmiyorum
2 ay evvel eşimin sorumsuzluluklarından bencillikleri ve bilgisayar hastalığından dolaylı evliliğimiz bitme noktasına geldi.bilgisayarın herşeyden öenmli olduğunu hiçbir ondan vazgeçemiyeceğini söyledi . çocuklarından bile önemliymiş.bu üzerine aramazında büyük kavga çıktı.ayrılmaya karar verdik .aileleri görüşmeye çağırdık.benim ailem geldi. onun gelmedikleri gibi kayınvalidem telefonda beni suçlayıcı konuşma yaptı. sürekli suçlu olmakta bıktım.oysaki ben eşimde çok şey istemedimki sadece evi,çocukları ve bana biraz zaman ayırsın.şimdilik çocuğum için evde kalmasına müsade ettim ama artık ona güvenim yok.ailesiyle görüşmüyorum.sizce yanlışmı yapıyorum.siz olsanız ne yapardınız.
2 ay evvel eşimin sorumsuzluluklarından bencillikleri ve bilgisayar hastalığından dolaylı evliliğimiz bitme noktasına geldi.bilgisayarın herşeyden öenmli olduğunu hiçbir ondan vazgeçemiyeceğini söyledi . çocuklarından bile önemliymiş.bu üzerine aramazında büyük kavga çıktı.ayrılmaya karar verdik .aileleri görüşmeye çağırdık.benim ailem geldi. onun gelmedikleri gibi kayınvalidem telefonda beni suçlayıcı konuşma yaptı. sürekli suçlu olmakta bıktım.oysaki ben eşimde çok şey istemedimki sadece evi,çocukları ve bana biraz zaman ayırsın.şimdilik çocuğum için evde kalmasına müsade ettim ama artık ona güvenim yok.ailesiyle görüşmüyorum.sizce yanlışmı yapıyorum.siz olsanız ne yapardınız.
Son düzenleme: