Artık insanları anlamıyorum? Yoksa benmi kötüyüm.

• Konu Sahibi Konu Sahibi FUL06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FUL06

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
9
0
16
Diğer
Merhaba arkadaşlar. Ben eşime ve ailesine son derece kırgınım.nedeni eşiminde benimde 2.ci evliliği.onun evlendiğmizde 7yaşında bir kızı vardı.ona ve eşime sahip çıktım.çocuk ben çalıştığım için babaennesiyle kalıyor. şimdi 16 yaşında.benimde bir oğlum oldu. şu anda beş yaşında.onun eğitim ve ihtiyacı için elimde geleni yaptım. Kendileri bu çocuktan birşey olmaz dedikleri halde ben hep arkadasında durdum.yaptığım ve söyledeğim herşey üvey anne konumda oldu.biliyorum annesi değilim ama benim amacım onu kötülüklerde korkmak kendi ayakları üzerinde durması sağlamaktı.eşim gelince kendisi son derece sorumsuz bencil ve ilgisiz. Bir şey yaptırabilemek en az 10 defa söylersin.ya unutur yada canı istemez.en ufak şeyi annesine yetiştirir.annesinde bana çok dır dır ediyorsun.oğlum inadı sevmez.çok söylersen yapmaz.gibi şeyler söyler.birde oğluma kendi annem bakıyor.ona fazla gönderemiyorum.çünkü kendisi kalp hastası birde kızın yükünü taşıyor diye.o göre onu beğenmiyorum
2 ay evvel eşimin sorumsuzluluklarından bencillikleri ve bilgisayar hastalığından dolaylı evliliğimiz bitme noktasına geldi.bilgisayarın herşeyden öenmli olduğunu hiçbir ondan vazgeçemiyeceğini söyledi . çocuklarından bile önemliymiş.bu üzerine aramazında büyük kavga çıktı.ayrılmaya karar verdik .aileleri görüşmeye çağırdık.benim ailem geldi. onun gelmedikleri gibi kayınvalidem telefonda beni suçlayıcı konuşma yaptı. sürekli suçlu olmakta bıktım.oysaki ben eşimde çok şey istemedimki sadece evi,çocukları ve bana biraz zaman ayırsın.şimdilik çocuğum için evde kalmasına müsade ettim ama artık ona güvenim yok.ailesiyle görüşmüyorum.sizce yanlışmı yapıyorum.siz olsanız ne yapardınız.

Son düzenleme:
Her zaman söylerim bi adam boşanmışsa ondan hayır gelmez..Zaten iyi olsa karısı boşamaz..

Kadınların boşanmak için mutlaka haklı bi nedeni olur ama erkekler öyle değil...Milyonda bir çıkar belki ..

K.walidene zaten söyleyecek bişey yok..Oğlunun ne mal oldugunu bilipte suçu senin üstüne yıkmaya çalışmasından ne oldugu belli oluyor..Zaten sinirliyim fazla konuşmayayım ben ...

haklısın bu anlattıklarına göre....
huylu huyundan vazgeçmiyor ne yazıkki....
şuanda durumu nasıl peki eşinin yine pc başındamı yoksa düzeltme çabası varmı...

Her zaman söylerim bi adam boşanmışsa ondan hayır gelmez..Zaten iyi olsa karısı boşamaz..

Kadınların boşanmak için mutlaka haklı bi nedeni olur ama erkekler öyle değil...Milyonda bir çıkar belki ..

K.walidene zaten söyleyecek bişey yok..Oğlunun ne mal oldugunu bilipte suçu senin üstüne yıkmaya çalışmasından ne oldugu belli oluyor..Zaten sinirliyim fazla konuşmayayım ben ...

çok yanlış bi düşünce nedemek iyi olsa karısı boşamazdı diye belki adam ilk karısını kadının hatasından dolayı boşadı nerden biliyosunuzki direk böyle bi yorum yapıyosunuz bunu neden söylüyorum cevremde olduğu için eşimin 2 arkadaşıda eşleri aldattığı için boşandı böyle ön yargılı olmayın konu sahibine gelince bence çok iyi yapıyosunuz ama sizi ve çocuklarını bilg. üstün tutan bi adamı evde daha fazla tutmayın zaten oğluylada ilgilenmiyomuş gitsin anasının evinde rahat rahat bilg. baksın

Merhaba arkadaşlar. Ben eşime ve ailesine son derece kırgınım.nedeni eşiminde benimde 2.ci evliliği.onun evlendiğmizde 7yaşında bir kızı vardı.ona ve eşime sahip çıktım.çocuk ben çalıştığım için babaennesiyle kalıyor. şimdi 16 yaşında.benimde bir oğlum oldu. şu anda beş yaşında.onun eğitim ve ihtiyacı için elimde geleni yaptım. Kendileri bu çocuktan birşey olmaz dedikleri halde ben hep arkadasında durdum.yaptığım ve söyledeğim herşey üvey anne konumda oldu.biliyorum annesi değilim ama benim amacım onu kötülüklerde korkmak kendi ayakları üzerinde durması sağlamaktı.eşim gelince kendisi son derece sorumsuz bencil ve ilgisiz. Bir şey yaptırabilemek en az 10 defa söylersin.ya unutur yada canı istemez.en ufak şeyi annesine yetiştirir.annesinde bana çok dır dır ediyorsun.oğlum inadı sevmez.çok söylersen yapmaz.gibi şeyler söyler.birde oğluma kendi annem bakıyor.ona fazla gönderemiyorum.çünkü kendisi kalp hastası birde kızın yükünü taşıyor diye.o göre onu beğenmiyorum
2 ay evvel eşimin sorumsuzluluklarından bencillikleri ve bilgisayar hastalığından dolaylı evliliğimiz bitme noktasına geldi.bilgisayarın herşeyden öenmli olduğunu hiçbir ondan vazgeçemiyeceğini söyledi . çocuklarından bile önemliymiş.bu üzerine aramazında büyük kavga çıktı.ayrılmaya karar verdik .aileleri görüşmeye çağırdık.benim ailem geldi. onun gelmedikleri gibi kayınvalidem telefonda beni suçlayıcı konuşma yaptı. sürekli suçlu olmakta bıktım.oysaki ben eşimde çok şey istemedimki sadece evi,çocukları ve bana biraz zaman ayırsın.şimdilik çocuğum için evde kalmasına müsade ettim ama artık ona güvenim yok.ailesiyle görüşmüyorum.sizce yanlışmı yapıyorum.siz olsanız ne yapardınız.

su yazılanları gorunce nerdeyse kaynanamı sevecegım. bosanmayalım dıye benım yanımda ogluna bagırıyır kızı uzme dıye:) sızınkıside orta yolu bulacagına sureklı sızı sucluyor ya sabır, Allah kolaylık versın..

çok yanlış bi düşünce nedemek iyi olsa karısı boşamazdı diye belki adam ilk karısını kadının hatasından dolayı boşadı nerden biliyosunuzki direk böyle bi yorum yapıyosunuz bunu neden söylüyorum cevremde olduğu için eşimin 2 arkadaşıda eşleri aldattığı için boşandı böyle ön yargılı olmayın konu sahibine gelince bence çok iyi yapıyosunuz ama sizi ve çocuklarını bilg. üstün tutan bi adamı evde daha fazla tutmayın zaten oğluylada ilgilenmiyomuş gitsin anasının evinde rahat rahat bilg. baksın

Ben kendi düşüncemi söyledim siz konuya yorum yapın isterseniz bana değil..Hala da aynı fikirdeyim...

Sunu söylemek istiyorum. Belki bu söyleyecegim sizin icin artik gecmis olacak ama sizin nezdinizde benzer durumu yasayan arkadaslara söylemek istiyorum.
Bu adamlar birden bire böyle olmuyor. Yani evlendiginizde de bu adam sorumsuz, inatci, bilgisayar düskünü bir adamdi, sonradan birden bire olmadi.
Lütfen böyle sorumsuz, inatci, ailesine önem vermeyen adamlara cocuk dogurmayin.
Yada en azindan adam düzelecek mi diye bakin, bekleyin düzelirse cocuk yapin.
Yoksa olan zavalli yavrucaklara oluyor.

her zaman söylerim bi adam boşanmışsa ondan hayır gelmez..zaten iyi olsa karısı boşamaz..

Kadınların boşanmak için mutlaka haklı bi nedeni olur ama erkekler öyle değil...milyonda bir çıkar belki ..

K.walidene zaten söyleyecek bişey yok..oğlunun ne mal oldugunu bilipte suçu senin üstüne yıkmaya çalışmasından ne oldugu belli oluyor..zaten sinirliyim fazla konuşmayayım ben ...

evet çok doğru söylüyorsun eşimle 8 senedir evliyim.artık anladımki hatanın %90 kendisinde...
Ama ailesi evlendiğimizden beri eski eşini suçladı.

haklısın bu anlattıklarına göre....
Huylu huyundan vazgeçmiyor ne yazıkki....
şuanda durumu nasıl peki eşinin yine pc başındamı yoksa düzeltme çabası varmı...

maaselef canım sadece 3 gün kendini toparladı. Sonuç yine aynı....

Son düzenleme:
Madalyonun iki yüzü var derler.
Eski karısını eşinizden ve eşinizin ailesinden dinlediniz ama acaba eski eş onlar hakkında
neler söyliyecek.
Muhtemelen sizin çektiğiniz sıkıntılar sebebinden ayrıldılar.
Nedemek bilgisayar sizden de , çocuklarından da daha değerliymiş.
Aileyi dekor olarak kurup, bekar hayatlarının nimetlerinden sonuna kadar yararlanarak yaşamak istiyorlar.
Taviz vermeyin ve kv'nize kulak asmayın.
Oğluna her şartta hoşgörü göstermeye hazır tavırları, eşinizin bencilliğinin temelini atmıştır.
Ben böyleyim ama dünya da benim üstüme dönsünle olmuyor.
Destek yerine sırtınızda kambursa taşımayın arkadaşım.

Son düzenleme:
şimdiye kadar herşeyine katlandım. yine mi?
1. çocuğum
2.ailem için.çünkü üzüldüler.2ci defa üzmeyim diye
3.k.validem kalp hastası .o üzülmesin benim yüzünden birşey olmasın diye.ne bileyim. bana hep 2 yüzlü davrandıklarını.
bütün suçum oğluna ve tornunu sahip çıkmakmı

1. çocuğum
3.k.validem kalp hastası .o üzülmesin benim yüzünden birşey olmasın diye.ne bileyim. bana hep 2 yüzlü davrandıklarını.

Durumun zor farkındayım 2. defa bboşanırsan tepkiler daha sert gelir..

Çekilmez bi noktadaysa çekme bunu en iyi sen bilirsin..Ama sadece tepki alıcam diye boşanamam diye düşünme, sevgini ölç tart ona göre doğru cvbı verirsin..

Dediğim gibi k.walidenin iyi niyetli oldugunu hiç düşünmüyorum benzeri bendede var..Vermişler oğullarına coşkuyu adam ne dese doğru onlara göre Allah akıl fikir versin ..Bide dünyadaki en iyi kwalide olarak kenilerini görürler böyle tiplar: )

1. çocuğum

evet canım bütün suç oğluna ve torununa sahip çıkmak....

bazı insanlara fazladan iyilik yapmayacaksın.hakettiğini vereceksinki kim olduğunu görsün..fazladan yücelttiğimizde ,fazladan insan yerine koyduğumuzda vay be ben neymişim diyip tepene biniyorlar..

bu böyledir zaten..gitme dersin ayrılmayalım dersin arkasına bakmadan gider..
defol git dersin kapında yatar...

böyle insanoğlu..sen iyilik yaparsın ..iyilik yaptı gelinimiz demezler..mecbur tabi yapcak derler..

kocanıda adam etmeye çalışma..olursa olur olmazsa çeker gider..böyle düşünmesen bile böyle düşünüyormuş gibi tavrın olsun onlara karşı..bükemediği eli öpecekler..

Son düzenleme:

kv nizden adaletli olmasını beklemeyin, olmadığı ortada. sizinle, ilişkinizle ilgili yorum yapmasına müsade etmeyin, eşinizi ona şikayet etmeyin. anlayışsız ise, faydası olmaz, üstelik siz suçlu olursunuz. oğluna kıyamıyor ama gelinlere bir sürü işi, sorumluluğu yüklemişler. pes... keşke oğlunu inatçı yetiştirmeyip, dır dıra gerek bırakmayacak şekilde sorumlu bir insan gibi yetiştirseydi de, siz uğraşmasaydınız bu kadar...

eşinizi karşınıza alın, ciddiyetle konuşun. ayrılık olursa sizin bir kaybınız olmayacağı ortada. 3. kez evlenip o kişinin de mi hayatını mahvedecek?
siz istemiyorsanız boşanın. tekrar boşanırsam birileri üzülür mü, elalem ne der diye düşünmeyin. yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla, siz kendinizi doğru ifade edebilen birisiniz. kimse sizi suçlamaz. kendinizi ezdirmeyin. suçlu olduğunuz bir durum yok yazdıklarınıza göre...

bilgisayarın nesine bu kadar bağlandı, nerede vakit harcıyor? oyun mu, sosyal paylaşım mı?
çocuğunuz için katlanmanız gereken bir durum yok, sürekli pc başında oturan bir babanın çocuğa ne katkısı olacak? tembel ve sorumsuz davranmak nasıl olur, onu gözlemleyip öğrenir sadece...

şimdide kendileri arayıp konuşmuyorlar.5 yaşında çocuğumla haber yolluyor.annene söyle ablanı arasın diye..

Son düzenleme:
Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz. Dün eşimin söyledğine göre k.validem kalp krizi geçirmiş.akşama hastaneden çıkmış.eşim telefon etti.ben konuştum. Ama yanına gidemedi. çünkü kendisinden çekiniyorum bana laf söyler diye.ama vicdanımda el vermiyor. çünkü 8 senedir iyi olan ilişkimiz eşim yüzünde çıkmaza girdi.ne yapacağımı bilmiyorum.

Back
X