- 25 Kasım 2015
- 10
- 0
- 86
- 30
- Konu Sahibi ayseegulll
-
Saĝolun inşalllahAllah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda iş bulursun
sekreterlik bile derken kucumsemek icin degilde cok elaman aranan bir alan oldugu icin onu bile bulamiyorum anlaminda yazmis gibi geldi banaSekreterlik bile derken kolay bir iş değildir oradaki herşeye halim olur milletin eli ayağıdır
Küçük gördüĝüm yok sekreterliĝi. Eĝitimini almış yada almamış lise mezunu vs. birçok kişinin yaptıĝı iş. Demek ki onun için de yeterli degilim. Dil istiyolar tecrübe istiyolar birçok şey isteniyo.Sekreterlik bile derken kolay bir iş değildir oradaki herşeye halim olur milletin eli ayağıdır
Aynen öylesekreterlik bile derken kucumsemek icin degilde cok elaman aranan bir alan oldugu icin onu bile bulamiyorum anlaminda yazmis gibi geldi bana
Yok canım ataması da yok doĝru dürüst. Kpss den 85 alanlar bile sıra gelmediĝi için atanamıyo.Bölümünün ataması iyi diye biliyorum neden KPSS denemiyorsun
Yok canım ataması da yok doĝru dürüst. Kpss den 85 alanlar bile sıra gelmediĝi için atanamıyo.
Yoo.Küçük gördüĝüm yok sekreterliĝi. Eĝitimini almış yada almamış lise mezunu vs. birçok kişinin yaptıĝı iş. Demek ki onun için de yeterli degilim. Dil istiyolar tecrübe istiyolar birçok şey isteniyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?