Artık istemiyorum

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.627
2.547
133
merhabalar. ben 1.5 yıllık evliyim. Evliliğimdeki sorun cinsellik. Evlenmeden önce böyle olacağını tahmin etmezdim. 2 haftada bir görüşürdük ilşki yaşamadık o zaman ama bana karşı istekli ve arzuluydu. Evlendik sevişme esnasında bazı tavırlarından dolayı uzaklaştım. Yanı nasıl desem ayağını öyle koyma bak ben rahat edemıyorum gibi şeyler soyluyordu. Sanki aradığım tutkuyu bulamadım hiç.
Sonra erken boşalma sorunu olduğunu fark ettim bir süre söyleyemedim. ilişki esnasında o erken boşalıp kalktığında ağlayacak gibi oluyordum. O da anlıyordu memnun kalmadığımı. sonra söyledim tamam doktora giderim dedi.Ama hemen gitmedi daha bikaç ay önce gitti sorun hep vardı.
Ve sevişme esnasında üstteyse yoruluyordu sanki ben sevişmek isteyince onu yoruyor gibi düşünüyordum. 1.74 boya 87 kılo kendisi.
ilişki sıklığı azaldı gittikçe. En son evde yatılı misafir vs vardı 1 ay ara verdik. ve sonrasında yaşadığımız ilişkide ben yarıda bıraktım devam etmk istemıyorum deyıp.
Doktora mı gidelim ne yapalım bu boyle devam edemez dıye düşünüyorum.

merhabalar. ben 1.5 yıllık evliyim. Evliliğimdeki sorun cinsellik. Evlenmeden önce böyle olacağını tahmin etmezdim. 2 haftada bir görüşürdük ilşki yaşamadık o zaman ama bana karşı istekli ve arzuluydu. Evlendik sevişme esnasında bazı tavırlarından dolayı uzaklaştım. Yanı nasıl desem ayağını öyle koyma bak ben rahat edemıyorum gibi şeyler soyluyordu. Sanki aradığım tutkuyu bulamadım hiç.
Sonra erken boşalma sorunu olduğunu fark ettim bir süre söyleyemedim. ilişki esnasında o erken boşalıp kalktığında ağlayacak gibi oluyordum. O da anlıyordu memnun kalmadığımı. sonra söyledim tamam doktora giderim dedi.Ama hemen gitmedi daha bikaç ay önce gitti sorun hep vardı.
Ve sevişme esnasında üstteyse yoruluyordu sanki ben sevişmek isteyince onu yoruyor gibi düşünüyordum. 1.74 boya 87 kılo kendisi.
ilişki sıklığı azaldı gittikçe. En son evde yatılı misafir vs vardı 1 ay ara verdik. ve sonrasında yaşadığımız ilişkide ben yarıda bıraktım devam etmk istemıyorum deyıp.
Doktora mı gidelim ne yapalım bu boyle devam edemez dıye düşünüyorum.
Doktora gitmenizde tabi ki fayda var. Zaten evliliginiz daha cok yeni

Tabiki doktora gitmelisiniz. Fazla da uzatmayın. Bir an önce çaresine bakın
Cinsellik evlilik için çok önemli iki cins için de

Bir doktora görünün bencede kendinizde oturup bir konuşun neden böyle oluyor diye ortak bir çözüm yolu bulmaya çalışın ikinizde fedakarlık edin birşeylerden sen onun için nasıl tatmin olamadan kalkıyorsan o yataktan oda seni tatmin etmeden kalkmasın her defasında olmuyorsa bile 3 4 kerede 1 bile sende tatmin olsan bu bile yeter zamanla dahada düzelir zaten biraz erkekte bitiyor aslında bu bizdede ilk zamanlar benim çok ileri gitmem hoşuna gitmiyordu kendi yapıp bırakıyordu sonra fark etti ki bende zevk alınca ıslanınca daha iyi oluyor oda bu şekilde daha fazla zevk alıyor şimdi önce benden başlıyor hakimiyet ben gelmek istediğim seviyeye ulaşınca zaten topu ona atıyorum oda kendi işini yapıyor. Boyle olunca bende mutlu oluyorum çünkü bende tatmin oluyorum boş yere yarım yamalak ortada kalmıyorum bizde 1.5 senedir evliyiz bu bahsettiğim 3 4 aydır oluyor daha öncesinde bazı zamanlar izin verirdi benim tatmin olmama şimdi kendisi diyor hadi önce sen diye dediğim gibi bir oturun konusun bakalım ne diyecek

Tabi ki doktora gitmelisiniz. Siz neden son ilişkide istemiyorum deyip bıraktınız. Eşinizin sorunu çözüldü mü?

Back
X