• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık ister mi olmasini?

Ayzagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
819
1.187
113
Merhaba kadınlar kulübü
arkadaşlar tavsiye ile biriyle tanıştım 3 ay boyunca tel de konuştuk fotosunu gördüm tabi ama yuz yuze gelmek ayri tabi.3 ay sonra bir araya geldik ben dış görünüs olarak içime çok sinmedi ama her konu da düşüncesi uyuyordu çok kararsız kaldım kararsız kaldığımı biliyordu bi iki kere daha düşünmemi istedi görüştüğüm çocuk tamam dedim ama hayır dedim yine
Ama hep aklimdaydi iyi bi çocuk ciddi biri diye aklim cok kaldi. hayır dedikten sonra çok geçmeden ertesi gün yazdım görüşelim diye o da kibar bi şekilde ben tekrardan umutlanip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum diye sonra yine 4 5 gun sonta mesaj attim konuştuk benim heyecanım kalmadı ddi dewam etmek istediğini söyledi ama olumsuz gördüğü hiç birşey yoktu benim için. Olmasını gerçekten çok istiyordu.

3 hafta boyunca Ve hep aklımda kaldı onda.tekrardan mesaj atmak istiyorum ama doğru olur mu sizce ya da çok mu geç oldu bazı şeyler icin.tekrardan şansını denemek istiyorum mesaj atmakla ama yine hayır derse üzülürüm yine. ya da ne yapsam sizce uygun olur ?

Fikirlerinize ihtiyacım var simdiden tsk ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğrafını görmemiş miydiniz hiç? Reddedilmek gururunu incitmiştir.

Çok özür dilerim telefondan yazdığım için dikkat etmemişim hemen düzeltiyorum kusura bakmayın :(

Merhaba kadınlar kulübü
3arkadaşlar tavsiye 3 ay boyunca tel de konuştuk bir araya geldik ben dış görünüs olarak içime çok sinmedi ama her konu da düşüncesi uyuyordu çok kararsız kaldım kararsız kaldığımı biliyordu bi iki kere daha düşünmemi istedi görüştüğün çocuk tamam ddim ama hayır dedim yine
Ama hep aklimdaydin iyi bi çocuk ciddi biri diye sonra hayır dedikten sonra çok geçmeden ertesi gün yazdım görüşelim diye o da kibar bi şekilde ben tekrardan umutlanip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum diye sonra yine mesaj attim konuştuk benim heyecanım kalmadı ddi ama olumsuz gördüğü hiç birşey yoktu

3 hafta boyunca Ve hep aklımda kaldı içimde kaldı tekrardan mesaj atmak istiyorum ama doğru olur mu sizce ya da çok mu geç oldu bazı şeyler tekrardan şansını denek istiyörün mesaj atmakla ama yine hayır derse ya uygun olur mu sizce

Fikirlerinize ihtiyacım var simdiden tsk ederim

Artık eminseniz, bu işe başlayacaksanız, dış görünüş olarak acabalarınız kalmadıysa mesaj atın. Yoksa artık ayıp etmiş olursunuz.

Özet : konu sahibi telefonda biriyle konuşmuş bir süre daha sonra buluşmaya karar vermişler buluştuğu çocuğun tipi içine sinmemis kararsız kalmış çocuk bunu biliyomuş ve düşün bir süre demiş

Konu sahibi tekrar buluşalım diye mesaj atınca çocuk tekrar hayal kırıklığına uğramak,umutlanmak istemiyorum diyerek reddetmiş

Konu sahibinin aklında kalmış çocuk tekrar mesaj atsam mı yoksa artık cok mu geç demek istiyo sanırım ben böyle anladım :KK55:

Size bi güzellik yapıyorum şimdi :D DİKKAT PROBLEM BANA AİT DEĞİLDİR, REDAKSİYON YAPTIM :D Arkadaşa yardımcı olmak isteyenlere kolay gelsin.

"Merhaba Kadınlar Kulübü,
Arkadaşlar tavsiye... 3 ay boyunca tel de konuştuk, bir araya geldik. Benim dış görünüş olarak içime çok sinmedi ama her konu da düşüncesi uyuyordu. Çok kararsız kaldım, kararsız kaldığımı biliyordu. Bi iki kere daha düşünmemi istedi.Tamam dedim ama hayır dedim yine..
Ama hep aklımdaydı iyi bir çocuk, ciddi biri diye. Hayır dedikten sonra, çok geçmeden ertesi gün yazdım görüşelim diye. O da kibar bi şekilde "ben tekrardan umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum" diye sonra yine mesaj attım. Konuştuk, benim heyecanım kalmadı dedi; ama olumsuz gördüğü hiç bir şey yoktu.

3 hafta boyunca hep aklımda kaldı, içimde kaldı. Tekrardan mesaj atmak istiyorum ama doğru olur mu sizce? Ya da çok mu geç oldu? Tekrardan şansını denemek istiyorum mesaj atarak ama yine hayır derse? Ya uygun olur mu sizce?

Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden tsk ederim."

Özet : konu sahibi telefonda biriyle konuşmuş bir süre daha sonra buluşmaya karar vermişler buluştuğu çocuğun tipi içine sinmemis kararsız kalmış çocuk bunu biliyomuş ve düşün bir süre demiş

Konu sahibi tekrar buluşalım diye mesaj atınca çocuk tekrar hayal kırıklığına uğramak,umutlanmak istemiyorum diyerek reddetmiş

Konu sahibinin aklında kalmış çocuk tekrar mesaj atsam mı yoksa artık cok mu geç demek istiyo sanırım ben böyle anladım :KK55:

Çok doğru anladınız tsk ederim ;)

Size bi güzellik yapıyorum şimdi :KK70: DİKKAT PROBLEM BANA AİT DEĞİLDİR, REDAKSİYON YAPTIM :KK70: Arkadaşa yardımcı olmak isteyenlere kolay gelsin.

Arkadaşlar tavsiye... 3 ay boyunca tel de konuştuk, bir araya geldik. Benim dış görünüş olarak içime çok sinmedi ama her konu da düşüncesi uyuyordu. Çok kararsız kaldım, kararsız kaldığımı biliyordu. Bi iki kere daha düşünmemi istedi.Tamam dedim ama hayır dedim yine..
Ama hep aklımdaydı iyi bir çocuk, ciddi biri diye. Hayır dedikten sonra, çok geçmeden ertesi gün yazdım görüşelim diye. O da kibar bi şekilde "ben tekrardan umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum" diye sonra yine mesaj attım. Konuştuk, benim heyecanım kalmadı dedi; ama olumsuz gördüğü hiç bir şey yoktu.

3 hafta boyunca hep aklımda kaldı, içimde kaldı. Tekrardan mesaj atmak istiyorum ama doğru olur mu sizce? Ya da çok mu geç oldu? Tekrardan şansını denemek istiyorum mesaj atarak ama yine hayır derse? Ya uygun olur mu sizce?

Ah bu noktalama işaretleri...

Size bi güzellik yapıyorum şimdi :KK70: DİKKAT PROBLEM BANA AİT DEĞİLDİR, REDAKSİYON YAPTIM :KK70: Arkadaşa yardımcı olmak isteyenlere kolay gelsin.

Ay çok tsk ederim gerçekten böyle yazdığımı görmemiştim

Back
X