Merhaba kadınlar kulübü
arkadaşlar tavsiye ile biriyle tanıştım 3 ay boyunca tel de konuştuk fotosunu gördüm tabi ama yuz yuze gelmek ayri tabi.3 ay sonra bir araya geldik ben dış görünüs olarak içime çok sinmedi ama her konu da düşüncesi uyuyordu çok kararsız kaldım kararsız kaldığımı biliyordu bi iki kere daha düşünmemi istedi görüştüğüm çocuk tamam dedim ama hayır dedim yine
Ama hep aklimdaydi iyi bi çocuk ciddi biri diye aklim cok kaldi. hayır dedikten sonra çok geçmeden ertesi gün yazdım görüşelim diye o da kibar bi şekilde ben tekrardan umutlanip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum diye sonra yine 4 5 gun sonta mesaj attim konuştuk benim heyecanım kalmadı ddi dewam etmek istediğini söyledi ama olumsuz gördüğü hiç birşey yoktu benim için. Olmasını gerçekten çok istiyordu.
3 hafta boyunca Ve hep aklımda kaldı onda.tekrardan mesaj atmak istiyorum ama doğru olur mu sizce ya da çok mu geç oldu bazı şeyler icin.tekrardan şansını denemek istiyorum mesaj atmakla ama yine hayır derse üzülürüm yine. ya da ne yapsam sizce uygun olur ?
Fikirlerinize ihtiyacım var simdiden tsk ederim