• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık ister mi olmasini?

Aksine çok dikkat ederim konuşurken yazarken telden yazdım ve dikkat edemedim kusura bakmayın :)
Yok canım öyle deme lütfen seni anlayıp konuna doğru yorum yapabilmemiz için daha anlaşılır yazmalısın sadece :)) peki içine sinmeyen kısımları halledebildin mi suanda tekrar mesaj atınca cevap verir de ilerlerse bu is nolucak iyi düşün taşın mutlu olacağına inaniyosan sonuna kadar gitmelisin bence

Yok canım öyle deme lütfen seni anlayıp konuna doğru yorum yapabilmemiz için daha anlaşılır yazmalısın sadece :)) peki içine sinmeyen kısımları halledebildin mi suanda tekrar mesaj atınca cevap verir de ilerlerse bu is nolucak iyi düşün taşın mutlu olacağına inaniyosan sonuna kadar gitmelisin bence
Teşekkür ederim ;) Hallettim artık eminim insaAllah ama çok istekli görünmek de istemiyorum. peşinden koşmuş gibi hissediyorum sanki :)

Seni ilk gördüğüm zaman etkilenmediğimi düşündüm ancak geçen zaman içerisinde ikimize bir şans vermek istediğimi anladım.Umarım sen de bu durumu anlayışla karşılarsın.
Yaz gönder.Dürüst olmak en iyisi.Yine istemezse gendü bülür.:lülülü:

Ben olsam bende görüşmezdim sizinle tekrar .
Karşınızdakinin duyguları çocuk oyuncağı değil !
Bir kere onu sadece dış görünüş yüzünden reddetmişsiniz zaten .
Sizi yüzeyzsel bulup konuşmaması çok doğal .

Duygularından eminsen bak altını çiziyorum eminsen ona açık açık dış görünüşün önemli olmadığını seninle anladım yazabilirsin .

Bu arada oda sizi dış görünüş olarak çekici bulup sonra huyunuzu beğenmemiş olabilir .
Yada çevresinden sen daha iyisine layıksın doldurması yemiş olabilir .

Direk olaya girmeyeyim yani :KK66:
E tabi canım önce nasılsın falan oda cevap atar konunun gidişatı belirler yani:)
Bende eşimden teklif beklemiştim beyfendide beni çok resmi bulmuş bi Türlü açılmamış
Bende mesajlaşırken dayanamayıp kendimi yemeğe davet ettirmiştim sonrası geldi şimdi 3 çocuğum var:))
Ama eşim arada beni sen ayarladın diye takılır:):):):)

Merhaba kadınlar kulübü
arkadaşlar tavsiye ile biriyle tanıştım 3 ay boyunca tel de konuştuk fotosunu gördüm tabi ama yuz yuze gelmek ayri tabi.3 ay sonra bir araya geldik ben dış görünüs olarak içime çok sinmedi ama her konu da düşüncesi uyuyordu çok kararsız kaldım kararsız kaldığımı biliyordu bi iki kere daha düşünmemi istedi görüştüğüm çocuk tamam dedim ama hayır dedim yine
Ama hep aklimdaydi iyi bi çocuk ciddi biri diye aklim cok kaldi. hayır dedikten sonra çok geçmeden ertesi gün yazdım görüşelim diye o da kibar bi şekilde ben tekrardan umutlanip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum diye sonra yine 4 5 gun sonta mesaj attim konuştuk benim heyecanım kalmadı ddi dewam etmek istediğini söyledi ama olumsuz gördüğü hiç birşey yoktu benim için. Olmasını gerçekten çok istiyordu.

3 hafta boyunca Ve hep aklımda kaldı onda.tekrardan mesaj atmak istiyorum ama doğru olur mu sizce ya da çok mu geç oldu bazı şeyler icin.tekrardan şansını denemek istiyorum mesaj atmakla ama yine hayır derse üzülürüm yine. ya da ne yapsam sizce uygun olur ?

Fikirlerinize ihtiyacım var simdiden tsk ederim

Her konunuza ayrı bir üyelik almaya devam edecek misiniz ? Ya da şöyle sorayım bu üyeliği ne zaman iptal ettireceksiniz ?

Ben olsam bende görüşmezdim sizinle tekrar .
Karşınızdakinin duyguları çocuk oyuncağı değil !
Bir kere onu sadece dış görünüş yüzünden reddetmişsiniz zaten .
Sizi yüzeyzsel bulup konuşmaması çok doğal .

Duygularından eminsen bak altını çiziyorum eminsen ona açık açık dış görünüşün önemli olmadığını seninle anladım yazabilirsin .

Bu arada oda sizi dış görünüş olarak çekici bulup sonra huyunuzu beğenmemiş olabilir .
Yada çevresinden sen daha iyisine layıksın doldurması yemiş olabilir .

Eminim şimdi. Ya elektrik meselesi bu ilk görüşte hemen etkilenmiyor insan. Ve o zamanlar da başka sorunum da vardi. Şimdi herşeyi hallettim.

Huyumu beğenmemiş olabilir çevresinden sen daha iyisine layıksın doldurmasıni da yemiş olsun canım sağ olsun. Dünyanın sonu değil. ;)

Teşekkür ederim :KK66: Hallettim artık eminim insaAllah ama çok istekli görünmek de istemiyorum. peşinden koşmuş gibi hissediyorum sanki :)
Bence zaten sen pesinden kosuyosun cocugun cunku farkindasin kaybediyorsun !
Yerinde olsam eger kendimden eminsem tekrar iletisim kurarim... pesimden kosuyor gibi seylerede takilmam.... durust olurum
Sende ol bisey kaybetmezsin :) farklı farklı uyeliklerlede konu aciyormussun bunu yapmaki sana yardimci olabilelim

Bence zaten sen pesinden kosuyosun cocugun cunku farkindasin kaybediyorsun !
Yerinde olsam eger kendimden eminsem tekrar iletisim kurarim... pesimden kosuyor gibi seylerede takilmam.... durust olurum
Sende ol bisey kaybetmezsin :) farklı farklı uyeliklerlede konu aciyormussun bunu yapmaki sana yardimci olabilelim

Evet farklı üyelik diğer üyeliğimi arkadaşlar biliyordu ben de onlarin bilmesinı istemediğim yeni bi tane açtım
Tsk ederim yorumunuz için

Her konunuza ayrı bir üyelik almaya devam edecek misiniz ? Ya da şöyle sorayım bu üyeliği ne zaman iptal ettireceksiniz ?

Şimdi iptal edebilirsiniz. Ama dediğim gibi diğer üyeliğimi bi iki arkadaş biliyordu onlar bakıyorllardi konularima. O yüzden ben de yeni açtım. Kotu ye kullanma durumu yok ben de

Evet farklı üyelik diğer üyeliğimi arkadaşlar biliyordu ben de onlarin bilmesinı istemediğim yeni bi tane açtım
Tsk ederim yorumunuz için
Eski konularini bildigimiz zaman daha objektif yorum yapabiliyoruz :) az bira kisligin hakkinda bilgi sahibi olmak farkli yorum demek farkli yorum demek belki senin icin yanlistan kurtarmak demek :) iyi geceler

Eski konularini bildigimiz zaman daha objektif yorum yapabiliyoruz :) az bira kisligin hakkinda bilgi sahibi olmak farkli yorum demek farkli yorum demek belki senin icin yanlistan kurtarmak demek :) iyi geceler

Haklısınız peki çok tsk ederim. İyi geceler

Merhaba kadınlar kulübü
arkadaşlar tavsiye ile biriyle tanıştım 3 ay boyunca tel de konuştuk fotosunu gördüm tabi ama yuz yuze gelmek ayri tabi.3 ay sonra bir araya geldik ben dış görünüs olarak içime çok sinmedi ama her konu da düşüncesi uyuyordu çok kararsız kaldım kararsız kaldığımı biliyordu bi iki kere daha düşünmemi istedi görüştüğüm çocuk tamam dedim ama hayır dedim yine
Ama hep aklimdaydi iyi bi çocuk ciddi biri diye aklim cok kaldi. hayır dedikten sonra çok geçmeden ertesi gün yazdım görüşelim diye o da kibar bi şekilde ben tekrardan umutlanip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum diye sonra yine 4 5 gun sonta mesaj attim konuştuk benim heyecanım kalmadı ddi dewam etmek istediğini söyledi ama olumsuz gördüğü hiç birşey yoktu benim için. Olmasını gerçekten çok istiyordu.

3 hafta boyunca Ve hep aklımda kaldı onda.tekrardan mesaj atmak istiyorum ama doğru olur mu sizce ya da çok mu geç oldu bazı şeyler icin.tekrardan şansını denemek istiyorum mesaj atmakla ama yine hayır derse üzülürüm yine. ya da ne yapsam sizce uygun olur ?

Fikirlerinize ihtiyacım var simdiden tsk ederim
Son kararini ver ve mesaj at bide adam rencide olmuştur yani sen öyle diyince . Huy suy karakter bence önce gelmeli ama sen bilirsin

Back
X