Artık Kabullendim :(

Hepiniz çok doğru söylüyorsunuz, haklısınız.. Bende ilk defa bu ay böyle oldum niye bilmiyorum acayip karamsarım hiç akımdan çıkmıyor.. Bu da yetmezmiş gibi vücudum bana oyunlar oynayıp duruyor..adet olmadan önce her ay sürekli gebelik belirtileri hissediyorum herhalde bu ay oldu demekten artık çok yoruldum her ay hüsran yaşamaktan.. Bekar Zamanlarımda çocuğu olmayan arkadaşlarıma bende teselli ederdim olur elbet Zaman'ı vardır falan.. ama insan yaşamadan anlamıyormuş.
doktora gtmeden nasıl çocuk sahıbı olacaksınız
birseyler var demekki bir yıldır olmuyor
kendı kendınıze evde oturup çocugum olmuyor dersenız yaslanır gidersiniz tek basınıza
belki ciddi sorunlar var eşinizde de sizde de
bunu bilemezsiniz
biran evvel dr a gidin

bir sene de panik olacak bir zaman değil ayrıca
bi,z 3. yılımıza girdik hala olmadı

Korkmayın daha çok erken... Bazılarımızın vücudu/psikolojisi yeni gelen düzene geç alışabiliyor.

Hani bu konuda herkesin bildiği ve söylediği bir şey vardır, kafanızdan ne zaman atarsanız o zaman olur.

Bizim 2 yıl olmadı. Eşim daha önce çok uzun ve çok ağır tedaviler gördüğü için doktor fobisi vardı. (Kan verirken bile ağlar) Kendini hazır hissedene kadar hiç üstelemedim ki benden çok daha fazla çocuk isterdi. Her regl olduğum zaman depresyona girerdi.

Sonra çocuk olayını tamamen hayatımızdan uzaklaştırdım. Farklı şeylerle yeterince meşguldük zaten ki ikinci yıla yaklaşırken ve hiç aklımda yokken (ki ben artık farklı planlar yapmıştım ve çocuk bir süre daha bekleyebilir diye düşünüyordum.) eşim tüp bebeğe hazır olduğunu söyledi. O ay adetimle birlikte bir klinikle öngörüşme yapacaktık ve regl olmadım. 2 sene sonra spontane biçimde hamile kaldım.

Diyeceğim o ki, bu stresi kafanizdan atın ve yaşayın. Uygun zamanda bir şekilde olacaktır.

Bakalım bu ay da yumurtlama testi kullanıp tam yumurtlama günümde ilişkiye girmeyi planlıyorum..hatta o güne kadar da hiç ilişkiye girmicem birikebildiği kadar biriksin spermler..)
hayir canim fazla beklerse spermler hareketsiz olur sık olmasida arasinin uzun olmasida iyi degil iliskinin arastir bi istersen bu arada benim de

Back
X