- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
Bence bu günlerin keyfini çıkarınEvlenince buyuk ihtimal alirim aileden ornek var cunku ama şimdi alsam daha iyi olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu günlerin keyfini çıkarınEvlenince buyuk ihtimal alirim aileden ornek var cunku ama şimdi alsam daha iyi olur![]()
Ben 25 yaşında 160 boyunda 39 kiloydum çoçuk reyonlarından giyiniyordum çift sütyen takıp pantalonun içine hem külotlu çorap hemde ysz kış tayt giyiyordum kemer takınça belimde büzüşüp o kadar çirkin bi görüntü oluyorduki anlatamam heleki çift sütyen takmak aşırı zulğmdü sonra 58 kiloya çıkmış biri olarak tavsiyelerde bulunayım ama çokta sağlıklı bi beslenme şekli değil...sabahları rutin kahvaltını yaparken yarım çay bardağı pekmezle tahini karışırıp içine cevizi parçalayıp kaşık kaşık onu yiyorsun..ekmek üzeri margarin ve bal yiyorsun çay ve kahveden uzak durup sürekli tam yağlı ve meyveli süt içiyorsun..ve bütün yiyeceklerini sıvı yağ değil margarinle yapıyorsun hergün bol tatlı veya çikolata yiyorsun benim şerbetli tatlılarla aram olmadığı için bir gün sütlaç birgün puding yiyordum gece yatmadan yarım saat önce ekmek eşliğinde pilav veya makarna yiyorsun..hamur işlerine ağırlık veriyorsun her sabah erkenden kalkıp tepsi tepsi börek ve poğaça yapa yapa unlu mamüllerde usta oldum ve saklama kaplarına koyup 2 üç gün sürekli onları yerdim ve aşırı kuruyemiş tüketiyorsun yani günde bir avuç değil kase kase ay çekirdeği fıstık fındık yiyorsun çantandada atıştırmalıklar bulundur.ben bu şekilde 3 ayda 39 kilodan 58 kiloya çıkmıştım...ama önce bi doktora görünğn diyetisyene değil dahiliyeye gidin troid hormonlarına bakılsın çünkü bende troid varmış kilo almama engel olan buymuş bunu bilmeden sağlıksız kilo aldım yediğim kuruyemiş ve çikolatadan yüzüm sırtım sivilce olmuştu..şimdi 60 kiloyum bebek tedavisi görüyorum doktor tavsiye etti 55 kiloya inmem lazım kilo veremiyorum troid hastası olduğumuda tesadüfen öğrendim...önce bi doktora görünün belki bağırsakları buzda parazit te olabilir oda kilo almaya engel sindirim sisteminiz hızlı çalışıyorsa oda etkendir..
Gece gece uyku sersemi yazılanları ya iyi okumadınız yada beyniniz şuan off modunda zaten yorumda açıkça yazıyor sağlıksız beslendim diye bir başka yorumda da mecburiyetten ağlaya ağlaya yedim demişim.....zaten bi siz akıllısınız gerisi gerizekalı biz akıl edemedik diyetisyene gitmeyi spor salonunda spor yapmayı da siz icad ettiniz....gitmedikmi sağlıklı beslenip doktor kontrolünde olmadıkmı sanıyorsun..konuşmak için konuşmuşsun..töbe töbe zıplattın sinirlerimi..Okurken midem bulandi yahu. Bunlari midesi kaldiran biri nasil 39 kilo olabilmiş bir zamanlar![]()
Ekmekle pilav yemek hele herkesin yapabilecegi birsey degil.
Kilo almak icin boyle beslenmeye gerek yok. Bir spor salonuna gidip hocanizla bir egzersiz ve diyet listesi hazirliyorsunuz ve uyguluyorsunuz, ben bu sekilde saglikli kilo aldim.
Hocanin verdigi diyet listesindekileri yemek ekmekle pilav yemekten cok daha kolaydi konu sahibi![]()
boşver canım takılma yaşayan bilir zayıf insanları anlıyorum bende küçükken çok zayıftım ve ailem dahil herkes çok zayıfsın uflesek uçacaksın diyip duruyolarlardi insanın gözünü hırs burunce valla herşey yiyo yani ki ben bunu küçükken ortaokulda yapmıştım 2 3, 2 3 derken aldım baya şimdi 25 yaşındayım gayet de memnunum hatta o anlardan dolayı zayıf olmaktan nefret ediyorumGece gece uyku sersemi yazılanları ya iyi okumadınız yada beyniniz şuan off modunda zaten yorumda açıkça yazıyor sağlıksız beslendim diye bir başka yorumda da mecburiyetten ağlaya ağlaya yedim demişim.....zaten bi siz akıllısınız gerisi gerizekalı biz akıl edemedik diyetisyene gitmeyi spor salonunda spor yapmayı da siz icad ettiniz....gitmedikmi sağlıklı beslenip doktor kontrolünde olmadıkmı sanıyorsun..konuşmak için konuşmuşsun..töbe töbe zıplattın sinirlerimi..
boşver canım takılma yaşayan bilir zayıf insanları anlıyorum bende küçükken çok zayıftım ve ailem dahil herkes çok zayıfsın uflesek uçacaksın diyip duruyolarlardi insanın gözünü hırs burunce valla herşey yiyo yani ki ben bunu küçükken ortaokulda yapmıştım 2 3, 2 3 derken aldım baya şimdi 25 yaşındayım gayet de memnunum hatta o anlardan dolayı zayıf olmaktan nefret ediyorum
Gece gece uyku sersemi yazılanları ya iyi okumadınız yada beyniniz şuan off modunda zaten yorumda açıkça yazıyor sağlıksız beslendim diye bir başka yorumda da mecburiyetten ağlaya ağlaya yedim demişim.....zaten bi siz akıllısınız gerisi gerizekalı biz akıl edemedik diyetisyene gitmeyi spor salonunda spor yapmayı da siz icad ettiniz....gitmedikmi sağlıklı beslenip doktor kontrolünde olmadıkmı sanıyorsun..konuşmak için konuşmuşsun..töbe töbe zıplattın sinirlerimi..
Sana ne kadın seni ne ilgilendiriyor canım ne isterse onu yerim senin haddinemi milletin ne yeyip ne yememesi..konuda ne yiyebilirsiniz diye sorulmamış..sen kim sinki beni sorguluyorsun hatsiz....banane senin kilondan ne yaptığından sana bunu sordum mu neden açıklama yapma gereği duydun gereksiz.. Git zıbar karışma kim ne yemiş sen yediklerin ve yiyeceklerin ile ilgile töbe töbe ne anlamsız insansın ya yorum yaptığın konunun farkındamısın yiyecek hakkında konyşmuşsun yaaaa uğralamıycam valla offf yazacak çok şey vardaaaa neyseeeeBen de spora 40 kiloyla başlamistim, zor kilo alan biri oldum hep. İştahsizlikta birlikte ben de mecburiyetten yemistim midem bulana bulana ama saglikli seyleri yedim ve kilo aldim zor da olsa, bu imkansiz degil.
İlla pilav ekmek yemek gerekmiyor gecenin bir yarisi, evet bir akilli benim senin akil edemediklerini akil ettim cunku kilo alma işine girişmeden evvel doktor kontrolunden geçtim sizin gibi troid ve diger saglik sorunlarim var mi yok mu bilmeden yemege abanmadim.
Sizin gibi emek harcamaya üsenip 3 ayda 10 kilo almaya calisip onume geleni yemedim ayda 1-2 kilo alabiliyordum en fazla ama şimdi istedigim kilodayim ve dogru durust beslendim.
Ben de spora 40 kiloyla başlamistim, zor kilo alan biri oldum hep. İştahsizlikta birlikte ben de mecburiyetten yemistim midem bulana bulana ama saglikli seyleri yedim ve kilo aldim zor da olsa, bu imkansiz degil.
İlla pilav ekmek yemek gerekmiyor gecenin bir yarisi, evet bir akilli benim senin akil edemediklerini akil ettim cunku kilo alma işine girişmeden evvel doktor kontrolunden geçtim sizin gibi troid ve diger saglik sorunlarim var mi yok mu bilmeden yemege abanmadim.
Sizin gibi emek harcamaya üsenip 3 ayda 20 kilo almaya calisip onume geleni yemedim ayda 1-2 kilo alabiliyordum en fazla ama şimdi istedigim kilodayim ve dogru durust beslendim.
Bide sizin gibi üşenmedim demişsin Allah akıl fikir versinSana ne kadın seni ne ilgilendiriyor canım ne isterse onu yerim senin haddinemi milletin ne yeyip ne yememesi..konuda ne yiyebilirsiniz diye sorulmamış..sen kim sinki beni sorguluyorsun hatsiz....banane senin kilondan ne yaptığından sana bunu sordum mu neden açıklama yapma gereği duydun gereksiz.. Git zıbar karışma kim ne yemiş sen yediklerin ve yiyeceklerin ile ilgile töbe töbe ne anlamsız insansın ya yorum yaptığın konunun farkındamısın yiyecek hakkında konyşmuşsun yaaaa uğralamıycam valla offf yazacak çok şey vardaaaa neyseeee
3,4 kere gittim listeyi uygulayamiyorum o kadar istahim yokDiyetisyene gidin o zaman ne diyeyim size?
Sorunda bu evlenince zaten alirim ama etrafim surekli zayifsin diyince buna konustugum kisilerde genelde diyince kendimi iyi hissetmiyorum demek ki kotu duruyor disarda.canim sal gitsin evlenmeden once 43 42 kiloydum cocuk giyiminden giyniyorsum evlenirken 45 oldum ñeyse aldigim oantolonlar superdi o donem hal duruyor cocigum oldu 1 de dogduktan sonra gene ayni kiloya dustum neyse 2 ye hamileyim dogum yaptim 47 48 arasinda gidip geldim 3 ye hamile kadim 46 la dogumbypatim 55 dustum tam hersey duzene otururken supriz bir sekilde 4 de oldu 66 kiloyla doguma gittim suan 58 kiloyum:) yasim 30 merK etme zamnla aliyon yani
Iyi dileklerin icin tesekkurlerAman seni böyle begenen begenir bosver.
Millet senin kilonda olmak ve istedigini yemek icin can atiyor. Diyetisyenlere birsuru para birakiyor. Manken gibisin iste citir gibi.
Saglikli isen gerisi bos.
Seni istemeyenin de bahanesi kilonmus..
Kendinle barisik ol kendini sev yeter.
canim.zaten ilerde alacaksin takma kiskancliktan demiyorlarsa ne olayimSorunda bu evlenince zaten alirim ama etrafim surekli zayifsin diyince buna konustugum kisilerde genelde diyince kendimi iyi hissetmiyorum demek ki kotu duruyor disarda.
Yıllarca aynı dertten muzdarip biri olarak 38 kg hamile kaldım 72 kg ile doğurdum. Şimdi 55 kg yum ve 45 kg inmek için neler vermezdim :)Canlar derdim bu. Çok zayifim 43 kilo. Aslinda hic takmazdim ama etrafin sürekli cok zayifsin , yemek ye, niye boylesin gibi soylemlerinden sonra ben de takmaya başladim, kendimi iyi hissetmiyorum
En onemliside bu özgüvenimi de cok etkiliyor.Diyetisyene falan gittim ama liste veriyor ve uygulayamiyorum baska onerisi olan ,benim gibi olup kilo alan var mi ?
Ve size burdan bir ricada bulunuyorum Kilolu olanlara nasil cok kilolusun demek kırıcıysa ,zayif olana da cok zayifsin demek kırıcı lütfen bunun bilincinde olun.
Iste onu bi yapabilsemYıllarca aynı dertten muzdarip biri olarak 38 kg hamile kaldım 72 kg ile doğurdum. Şimdi 55 kg yum ve 45 kg inmek için neler vermezdim :)
Düzenli yemek yersen kilo alırsın.
tek çare spor aynı sorunu yaşayan biri olarak yazıyorum lütfen bunu bir araştır bol şansCanlar derdim bu. Çok zayifim 43 kilo. Aslinda hic takmazdim ama etrafin sürekli cok zayifsin , yemek ye, niye boylesin gibi soylemlerinden sonra ben de takmaya başladim, kendimi iyi hissetmiyorum
En onemliside bu özgüvenimi de cok etkiliyor.Diyetisyene falan gittim ama liste veriyor ve uygulayamiyorum baska onerisi olan ,benim gibi olup kilo alan var mi ?
Ve size burdan bir ricada bulunuyorum Kilolu olanlara nasil cok kilolusun demek kırıcıysa ,zayif olana da cok zayifsin demek kırıcı lütfen bunun bilincinde olun.
ne yedim o dediğinizi iştahımda iyidir ama genetik benimki şuanda 48 kiloyum 30 yaşında yine buna da çok şükür 42 kilolardaydım 20 yaşlarımdaGece yatmadan once cici bebe mamasi yapip icine muz dilimleyip yiyin kilo aldirir biraz diye dusunuyorum