Artik Kafaya Takar Oldum

28 kuzum evet hassas ve takan biriyim. Moralim yoksa yemek yiyesim gelmez.
Etrafında yemek yemeyi seven insanlar olursa kilo alabilrsn belki etkiliyor insanıtakma dicem ama olmuyor bnde cok takan biriyim ama eşimle evlendikten snra kilo almaya basladm çünkü yemeyi seviyor ve cok sakin yapılı birisi onun yanında iştahım açılıo. İnşllh senide sana ii hissettiren biriyle evlenrsnbekarmısn bilmiyorum ama 🙂

Yuzum bebek gibiymis yazmissin ya ben de dedim ki benim yuzumde lekeler var yani kiloyu gecsem yuzden kurtarmiyorum yani gunes lekesi ve cil var
Tamamda canım kimse 4 dörtlük değil yani . Sen fazla takmıssın kafana nolcak leke varsa bendede var bi ara ağır akne geçirdim mesela onun bazı lekeleri güneş lekeleri var ama ben takmıyorum minyon olduğum için öylr dedim

Canlar derdim bu. Çok zayifim 43 kilo. Aslinda hic takmazdim ama etrafin sürekli cok zayifsin , yemek ye, niye boylesin gibi soylemlerinden sonra ben de takmaya başladim, kendimi iyi hissetmiyorum :KK43:

En onemliside bu özgüvenimi de cok etkiliyor. :KK43: Diyetisyene falan gittim ama liste veriyor ve uygulayamiyorum baska onerisi olan ,benim gibi olup kilo alan var mi ?

Ve size burdan bir ricada bulunuyorum Kilolu olanlara nasil cok kilolusun demek kırıcıysa ,zayif olana da cok zayifsin demek kırıcı lütfen bunun bilincinde olun.
Tek çare doktorun verdiği listeye uymak diğer türlü gerçekten olmuyor bikere iştah acıldıgü zaman gerisi geliyor zorlayın kendinizi sevdiğiniz şeylerden yapın bol yeyin başka çözümü yok diger iştah acıcı surupmus bilmem ne hepsi hikaye

kılolar bence senı kıskanıyor. :KK67: benım hayalımde zayıf olup çoookk çok yıyıp kılo almamak.:bicak:mecburen dıkkat edıyorum.makarnayı ,pilavı çok severım 4-5 tabak yemem lazım .ama bır tabak yıyorum.:kızgın:eşimde guya kılo almazdı işinden dolayı sterslı olup iştahı olmazdı. şimdi gobek yaptı.

kılolar bence senı kıskanıyor. :KK67: benım hayalımde zayıf olup çoookk çok yıyıp kılo almamak.:bicak:mecburen dıkkat edıyorum.makarnayı ,pilavı çok severım 4-5 tabak yemem lazım .ama bır tabak yıyorum.:kızgın:eşimde guya kılo almazdı işinden dolayı sterslı olup iştahı olmazdı. şimdi gobek yaptı.
Bizim toplum kilolu seviyor benim anladigim da bu. Yani zayif olsanda iyi degil milletin dili durmuyor

Ben on beş yaşımdayim 58-59 falan boyun var ve 34 kiloyum... Gecen sene sınıfta bir çocuk vardı hava rüzgarlı olduğunda uçacak miyim diye sabahları pencereden bakardı "uç uç uç" diye tezehurrat yapardı. Biyoloji hocam vardı sınıfta resmen rencide etmişti "kaç kilosun, ne yiyorsun, zayıflıktan şuran cirkin buran çirkin" bende " ben halimrn memnunum ne istesem düşünmeden yiyorum" dedim. Ya böyle insanlar o kadar fazla ki hic düşünmüyorlar alınıyor mu diye. Sizde yapıştırın cevabı "ben sana göbeklisin, çarpık bacaklisin , obezsin diyormuyum yoo demiyorum sus ozaman" ben artık öyle yapıyorum daha bu sabah sınıftan bir kız "ayyy çok zayıfsin kırılacak gibi kilo al" dedi bende "sen kendine bak yiyim de senin gibi obez mi olayım yok sağol almiyim falan" dedim. Ben kendimi çok begeniyorum incecik belim var küçücuk bebek gibi suratim var. Çoğu kişiden duyuyorum "keşke senin gibi olsam" gibi şeyler. Bu bize çok zayifsin yhaaaa diyenler kıskanç insanlar. Ama insanin ister istemez canı sıkılıyor bu yorumlar yüzüne yaz kış altima 2 külotlu çorap giyiyorum bacaklarim düzgün dursun diye ama nafileee hala incecik. Kollarım da o kadar ince ki yazın utanıyorum kısa kollu giymeye. Kilo alamiyorum iştahim yok çocukluktan beri böyleyim.. Annemlerin almadığı şey kalmadı yıllarca özel mama falan kullandım bir yararı olmadı. Bizde biraz genetik ailedeki herkes böyle ölecek gibi zayıfmiş bir anda kilo alıyorlar sonradan normal kiloya ulaşıyorlar. Ablam da benim gibiydi on sekiz yasında bir anda aldı basenli falan oldu.

Ben on beş yaşımdayim 58-59 falan boyun var ve 34 kiloyum... Gecen sene sınıfta bir çocuk vardı hava rüzgarlı olduğunda uçacak miyim diye sabahları pencereden bakardı "uç uç uç" diye tezehurrat yapardı. Biyoloji hocam vardı sınıfta resmen rencide etmişti "kaç kilosun, ne yiyorsun, zayıflıktan şuran cirkin buran çirkin" bende " ben halimrn memnunum ne istesem düşünmeden yiyorum" dedim. Ya böyle insanlar o kadar fazla ki hic düşünmüyorlar alınıyor mu diye. Sizde yapıştırın cevabı "ben sana göbeklisin, çarpık bacaklisin , obezsin diyormuyum yoo demiyorum sus ozaman" ben artık öyle yapıyorum daha bu sabah sınıftan bir kız "ayyy çok zayıfsin kırılacak gibi kilo al" dedi bende "sen kendine bak yiyim de senin gibi obez mi olayım yok sağol almiyim falan" dedim. Ben kendimi çok begeniyorum incecik belim var küçücuk bebek gibi suratim var. Çoğu kişiden duyuyorum "keşke senin gibi olsam" gibi şeyler. Bu bize çok zayifsin yhaaaa diyenler kıskanç insanlar. Ama insanin ister istemez canı sıkılıyor bu yorumlar yüzüne yaz kış altima 2 külotlu çorap giyiyorum bacaklarim düzgün dursun diye ama nafileee hala incecik. Kollarım da o kadar ince ki yazın utanıyorum kısa kollu giymeye. Kilo alamiyorum iştahim yok çocukluktan beri böyleyim.. Annemlerin almadığı şey kalmadı yıllarca özel mama falan kullandım bir yararı olmadı. Bizde biraz genetik ailedeki herkes böyle ölecek gibi zayıfmiş bir anda kilo alıyorlar sonradan normal kiloya ulaşıyorlar. Ablam da benim gibiydi on sekiz yasında bir anda aldı basenli falan oldu.
Bu arada canınızı sıkmayın güzellik gelip geçici bir insan sizi seviyorsa icinizi sevsin. Simdi zayifsin diye bakmayan yaşlanınca cirkinsin diye bırakır gibi geliyor. Kalan kalsın gidene yallaaah sen kaybettin diyin. Kendinizi sevmeyi ögrenin siz sevmezseniz baskasi da sevemez. Hersey bizde bitiyor😂💓 iyi akşamlar

Canlar derdim bu. Çok zayifim 43 kilo. Aslinda hic takmazdim ama etrafin sürekli cok zayifsin , yemek ye, niye boylesin gibi soylemlerinden sonra ben de takmaya başladim, kendimi iyi hissetmiyorum :(

En onemliside bu özgüvenimi de cok etkiliyor. :( Diyetisyene falan gittim ama liste veriyor ve uygulayamiyorum baska onerisi olan ,benim gibi olup kilo alan var mi ?

Ve size burdan bir ricada bulunuyorum Kilolu olanlara nasil cok kilolusun demek kırıcıysa ,zayif olana da cok zayifsin demek kırıcı lütfen bunun bilincinde olun.
Boyun 155den fazla değilse bence iyisin ama illada kilo almak istiyorum diyorsan tiroidlerine baktir makarna pilav tatli o tur beslen gece yatmadan yemek ye

Güncel olarak 41 kilodan bildiriyorum.
Yürüyen iskeletor (tahta, çıta, çırpı da diyebilirsiniz) olarak konuyu takipteyim, önerilerinizi bekliyorum.

Not: lütfen çok yemek ye demeyin, şuan önümde 3. Tabağım olan fırın makarna var. Zaten yiyorum.

Konu sahibi fiziğin nasıl? Bende de çok kötü durduğunu düşünüyorum ama çevremdekiler gazlıyor sürekli beni. Doktora gittin mi? Ne dediler hormonlar falan nasılmış?
Pekmez için her sabah aç karnina yarim çay bardağı üzerine su ekleyip için ben 3 kavonoz içtikten sonra kilo aldım sonra 2 kavanoz daha içtim gene aldım deneyin kilo alacam diyede sağlıksız besinler yiyip dengenizi bozmayın. Inşallah alırsın 🙃

Bizim toplum kilolu seviyor benim anladigim da bu. Yani zayif olsanda iyi degil milletin dili durmuyor
bende zayıftım bır ara altüstü 50kg. dım.
kılo al ,bu hal ne ,yüzün gtmiş,kemık batıyormuş.
bır et bin kusuru örtermiş.
yahu kıme ne ben zayıflığı seviyorum
50 kg olcam yıne inşallahhh.

Evet sporla kas yaptim dediniz ya kac kiloyken kac oldunuz nasil fark etti. Sporla gercekten aliniyor mu merak ettim.
Tanımadığım kişilere resim atmam uygun olmaz sporla kilo alınır evet ama asıl olay kasların şişmesi ve bunun vücudu dolgun ve estetik görünmesine sebep olması maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama ilk başladığınızda bir hocayla çalışırsanız çok iyi olur ben uzun zamandır kendim çalışıyorum tekniği biliyorum artık hoca gerekirse takviye besin de tavsiye edebilir 45 kilonun üstüne çıkamıyordum şimdi 48,49 arası gidip geliyorum olay kilo almak değil aslında genetik yapınızda önemli benim gelecekte doğum vs. olsa bile kilo alamayacağım aile yapımdan da belliolduğu için ömür boyu spor yapmam gerekiyor ki zaten sağlık için yapılması gerekiyor annem 3 çocuk doğurduğu halde 40 kilo şuan teyzem ve kuzenlerimde aynı şekilde bizde genetik bi olay bu

Pekmez için her sabah aç karnina yarim çay bardağı üzerine su ekleyip için ben 3 kavonoz içtikten sonra kilo aldım sonra 2 kavanoz daha içtim gene aldım deneyin kilo alacam diyede sağlıksız besinler yiyip dengenizi bozmayın. Inşallah alırsın 🙃
O kadar pekmez sizi şeker hastası yapmadı mı ya 😳

Canlar derdim bu. Çok zayifim 43 kilo. Aslinda hic takmazdim ama etrafin sürekli cok zayifsin , yemek ye, niye boylesin gibi soylemlerinden sonra ben de takmaya başladim, kendimi iyi hissetmiyorum :(

En onemliside bu özgüvenimi de cok etkiliyor. :( Diyetisyene falan gittim ama liste veriyor ve uygulayamiyorum baska onerisi olan ,benim gibi olup kilo alan var mi ?

Canim bir gunun nasil geciyor anlatir misini bidr yasin kac bekar misin

Canim bir gunun nasil geciyor anlatir misini bidr yasin kac bekar misin
28 yas.sabah gec kalkarim ,erken kalktigim zamanlarda kahvalti yapamam. Bugun mesela 11 de uyandim patates kizarttim yedim. Bu saate kadar baska bi sey de yemedim. Aksam da 5,6 tane dolma yicegim

28 yas.sabah gec kalkarim ,erken kalktigim zamanlarda kahvalti yapamam. Bugun mesela 11 de uyandim patates kizarttim yedim. Bu saate kadar baska bi sey de yemedim. Aksam da 5,6 tane dolma yicegim
Şu anlattığınızdan anladığım düzensiz beslenmekten kilo alamamanız. Nitekim doktora gitseniz de size bir program verecek uygulamak zor gelebilir çünkü uykular bile düzenli olmak zorunda. Spor da şart. Ben mesela size göre 3 katı yemek yiyorum.
sabahları en geç 9 da kahvaltımı yapmış olurum. Akşam da en geç 10 da kefirsiz uyumam. Siz yemiyorsunuz ki kilo alasınız :) bende yiyip kilo alamıyorum 36 kiloyum :))) yemeyi deneyin. Yerseniz alırsınız belli ki düzene ihtiyacınız var.

Şu anlattığınızdan anladığım düzensiz beslenmekten kilo alamamanız. Nitekim doktora gitseniz de size bir program verecek uygulamak zor gelebilir çünkü uykular bile düzenli olmak zorunda. Spor da şart. Ben mesela size göre 3 katı yemek yiyorum.
sabahları en geç 9 da kahvaltımı yapmış olurum. Akşam da en geç 10 da kefirsiz uyumam. Siz yemiyorsunuz ki kilo alasınız :) bende yiyip kilo alamıyorum 36 kiloyum :))) yemeyi deneyin. Yerseniz alırsınız belli ki düzene ihtiyacınız var.
Duzen sart evet ama sabah uykusunu seviyorum. Siz bir anlatin nasil besleniyorsunuz

Back
X