- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
- Konu Sahibi Rapunzelea
En geç 9 da kahvaltı yapmış oluyorum çünkü 2.5 yaşında kızım var ona da düzen oturttum kendime de. Sıkı bir kahvaltı yaparım yumurtası bazen omlet peynir tüketmiyorum geri kalan her şeyden az da olsa yerim. Bir saat sonra sade Türk kahvesi tüketiyorum yanında lokum çok severim. Öğlen 12 de mutlaka öğlen yemeğine oturmuş olurum. Makarna ve tavuk ya da pilav tavuk yanında mutlaka yeşillik olur. İçeceksiz yemek yemem. Kendim meyve suyu yapıyorum yazın bahçemden topladığım meyveleri kaynatırım. Yoksa ayran. 2 saat bir şey yemiyorum genelde kızımı uyuturum. Sonrasında bitki çayı içiyorum soğuk havalarda iyi geliyor yanında mutlaka kuruyemiş oluyor çok seviyorum. Akşam 7 de mutlaka akşam yemeğine oturuyoruz eşim işten geliyor. 8 gibi çay içerim bazen boş çay bazen yapmışsam bir dilim kek ya da börek olur. Ya da kurabiye kızım çok sever diye genelde kurabiye. Gece de çok geçe kalmam ama 12 ve ya yarım gibi uyurum. Şu an yataktayım mesela :) uyumadan mutlaka bir bardak kefir. Güzel uyku veriyor bağırsaklarım rahatlıyor. Ben biraz düzen seviyorum kızım olduğu için daha çok önem veriyorum. Bağışıklığı kuvvetli oluyor düzenli yaşadığında. Bu şekilde geçiyor bir günüm. Baya yemeyi seviyorum yani :) sonuç 29 yaşında bir doğum yaptım 36 kiloyum :) yiyip kilo alamayan grubundayım.Duzen sart evet ama sabah uykusunu seviyorum. Siz bir anlatin nasil besleniyorsunuz