artık kaldıramıyorum, dayanacak gücüm kalmadı

Canım ya ailenin haberi var mı durumdan. Olur bi yol bulmaya çalışıyorum ama inan ki bilmiyorum ama sen köprüyü yakmış gibisin. Gerçekten çok üzüldüm.

emekli olursa kişi gelmiyormuş, yoksa geliyormuş. zaten herkes başka bir şey söylüyor ama sırf bu değil bunların ailecek genel karakter yapısı çok problemli. dışardan da baksanız çok dindarlardır.

emekli olursa kişi gelmiyormuş, yoksa geliyormuş. zaten herkes başka bir şey söylüyor ama sırf bu değil bunların ailecek genel karakter yapısı çok problemli. dışardan da baksanız çok dindarlardır.
Yok canım böyle birşey emekli yada çalışan fark etmiyor artık eşyalar haciz edilmiyor ama dediğim gibi çift ise haciz ediliyor.

taksidini ben ödeyeceğim dedi, eşim sonuçta, inandım. ama ödemedi bana ödetti

canım ben sana işin hukuki boyutunu anlatayım.. öncelikle sen bu kefalete onay vermediysen kefalet geçersizdir bankacıyım iyi bilirim.. ayrıca bu icra konusunda muhakkak bir avukata danış çünkü aile evi olan evlerde zaruri eşyaların hiçbiri haczedilemez..

evliliğin için de şu kadarını söyleyim.. eşinin kendi evine saygısı kalmamış.. kendi evini ev olarak görmüyor.. çıkamamış ailesinin dibinden.. bir de utanmadan ailesi katlanacaksın diyor.. tamam evlilik iyi günde kötü gündedir de sana iyi gün yaşatmamışlar ki kötü günde destek beklesinler.. evinin direği,reisi olmayan erkeğe kusura bakma da ben koca diyemem.. çoluk çocuk yokken yol da yakınken bak bence başının çaresine..

evet, allahtan çocuk yok. olsa da fikrim değişmezdi zaten. mesele sırf bu haciz konusu değil. olayların geneli beni çok yıprattı. iyi gün görmedim. düğün günü annemi tembihledim, bizim tarafın taktığı altınları sen al, bunların işi belli olmaz dedim. sanki içime doğmuştu. eşimin ailesi kendi taraflarının taktığı altınlardan bir tane çeyrek göstermediler bize, hepsini aldılar. allahtan annem o gün benim sözümü dinledi, kenarda bir kaç parça altınım kaldı.

Allah yardımcın olsun sana dua edeceğim kardeşim.ailenle görüş son kararını ver kolay değil yaşayan bilir.

evet çalışmıyor, ondan gevrek gevrek konuşuyor. benim maaşıma güvenecek kadar da karaktersizler midir, valla hiç de olmayacak bir şey gibi gelmedi düşününce.
tabiki senin maaşına güveniyorlar..o görümcen olsa senini yerinde bir kuruş yine vermez..utanmadan mecbursun vermeye diyor...ee tabi çooook gıymatlı bulunmaz kardeşi ile evlisin..hiç bir işte dik,iş tutturamayan böyle bir aileden adam olmaz..böyle eşin gibi birindende koca olmaz..madem her işte zarar edip batıyorlar uğraşmasınlar..kayınbabanın emeklisis vardır mutlak yuvarlanıp gitsin...ne o öyle haciz falan..milleti zengin etmeye çok meraklılarmış..

çok iş batırdılar, o kadar para nereye gitti hiç anlamadım, bir kuruşları yok, emekli maaşı olmasa kira bile veremezler sokakta kalırlar.

Kolay kolay kimseye bosan demem de bu evlilik devam ederse senin icin felaket olur. Esinle birlikte ev alsan, is kursaniz sorun degil her zorluga gogus gerin derdim de bu durum cok farkli.
Boyle devam ettirme, bu aile seni tuketir....

Senin maasin onlar icin onemli anladigim bu
ne kadar aliyosunda butun herseyin ustunden geliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…