Artık kaldıramıyorum

LeylaSultan93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.736
4.372
333
Hollanda
Selam kızlar,

Gerçekten artık kaldıramıyorum ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum.
Eylülde tüp bebek sürecini başlatmak istiyoruz ama artık dayanamıyorum ve işin içinden çıkamıyorum.
Neresi iyi neresi kötü. Olacakmı olmayacakmı.
Sabah akşam doktor araştırıyorum.
Siz nerde yaptırdınız, nasıl gelişti.
İlk gördüğünüz doktora içiniz ısındımıı.
Kafayı yemek üzereyim ve ağlama krizlerim bitmiyor

Sakin ol stresliyken malesef olmuyo benimde 3 kaybim oldu kendiliğinden hamile kaliyorum
Psikolojini toparla öyle başla destek al gerekirse kolay değil seni çok iyi anlıyorum

Kesinlikle
kesinlikle sakin olmalısın .. kendine İnan olacağına İnan . Ben de hep geç kalıcam diye korktum . Bir gece de karar verip merkezin kapısında buldum kendimi .

Oncelikle sakin ol canim herseyin hayirlisini iste rabbimden bende oglumu 2.denemede kucagima aldim ayni sen gibiydim kafayi yemis gibi bi ruh hali karamsarlik belirsizlik ama allah nasip etti cok sukur. Ben bahcecide ebru hoca da tedavi gördüm cokta memnun kaldim bikac yer daha gezdim cocugun olma ihtimalim dusuk hatta cok cok az diyenler bile oldu ama ebru hoca sagolsun hic umudumu kırmadı ve once allah sonra onun yardımıyla evladimi kucagima aldim allahim insallah sanada nasip eder. Bu yolda ki stres heyecan hepsini yasadim kolay degil biliyorum ve gönülden hep dua ediyorum sizlere

Bende bu durumdayım biliyomusun ben üçüncü tedavime başlıcam ilk ikisini farklı doktorlarda yaptim olmadı ama üçüncüyü de ikinci doktorda yapcam çünkü şunu farkettimki her yeni yere gittiğinde hep süreç en baştan başlıyo. Şöyleler.. önce şu şekilde bi deneyelim olmazsa ikinciye öyle deneriz. Böylece ikinci için kendine bağlamaya çalışıyorlar

Zaten zor bir süreç, sen daha başlamadan bu kadar stress yaparsan tedavi sürecin de negatif geçer. Allah'a tevekkül et, maddi imkanlariniza göre bir merkez seç ve başla. Rabbim hasret çeken herkese en hayırlı zamanda nasip etsin.

Oncelikle kesinlikte stress takinti va yasak.. bence kafana uyan birkac doktordan ucretsiz on gorusme randevusu al hangisi kafana yatarsa onunla ilerle kesinlikle 11 yilllik tecrubemle bunu soyluyorum . Herkesle gorustukten sonra iki doktor aransinda İzmirde aral ozbal ile serife dikayak kalmistim serife hanimla yoluma devam ettim iyiki diyorum

Merhaba, ben 2 yıl korunduktan sonra benim de çocuğum olmadi 1 yıl öylesine geçti yine olmadi , rezervlerim çok kötüydü, tüp bebek bile imkansız dediler , şuanda evliliğimin 4. Yılında 6 aylık hamileyim , herşeyden önce telâşı bırakacaksınız sakın olacaksınız, spor yapacaksınız, her sabah yeşil çay içip yediklerinize dikkat edeceksiniz, bir de ben hacamat yaptırdım sırt, bel , kuyruk sokumu ve de kasık hacamatı yaptım 2 ayda bir , hayıt macunu aldım 6 ayda onu kullandım her sabah aç karina bir kaşık, sadece hormonlarım düzelsin diye yaptığım bu şeylerden sonra rabbim nasip etti en önemlisi kafamı rahatlatım tevekkül ettim sonra bebek ummadığım bir anda geldi , relaks olmanız şart panik olmanızın kimseye faydası yok , ömür boyu çocuk sahibi olmamayı kabul ederek rıza gösterin unutmayın psikoloji herşeydir, eğer ilgilenirseniz bikac şey daha önereceğim bana özelden ulaşabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…