artik karismiyacagim

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hemde-benim-evimde.889971/

Öncelikle yukardaki linki okumanizi rica ediyorum. Uzun dgl zaten.

Kardesim bu adamla tekrar baristi ztn hic küsmemistide annemin babamin dil dökmesine ragmen nisanlilar hala. Yaza dugun var. Bu haftasonuna mecburen biaraya geldik. Almanyadan misafirlerimiz geldi hosgeldine gittik. Oda ordaydi. Bana baka baka herkesin icinde bizi kimse ayiramaz ne yaparlarsa yapsinlar diyor. Uyuz oldum. Kardesimle dalga geciyor gülmesiyle fln gülüse bak diyor. Almanyadaki misafirlerimiz ogluma oyuncak piyano getirmisler kücük. Ayyy cok tatli oyuncahh diye cikti agzimdan. Oyuncahh ama oyuncak dgl diye rencide etti beni gene sustum. Evet avrupada dogdum büyüdüm türkcem 4 4lük dgl. Kardesim mutfaga geldiginde resmen seninle alay ediyor beni gectim hicmi gururun yok dedim. O beni seviyor insan sevdigle ugrasir diyor.

Anlamiyorum benmi aptalim omu. Artik karismiyacagim. Düsündükce deli oluyorum haksizmiyim. Sevenleri ayirmisim kötü kadin gibi bakiliyor bana. Yanlismi yapmisim bilmiyorum. Paylasmak istedim.

Elimden geleni yaptim bu konuda rahatim ama kardes iste güvenmiyorum kiskaniyormusun sevgimizi oluyor. Niye kiskanayim Allaha sükür mutlu bi evliligim var. Anlatamiyorum deli ediyor bu beni.

Elimden geleni yaptim bu konuda rahatim ama kardes iste güvenmiyorum kiskaniyormusun sevgimizi oluyor. Niye kiskanayim Allaha sükür mutlu bi evliligim var. Anlatamiyorum deli ediyor bu beni.
Nasıl bir kardeş, ablası hakkında böyle düşünür... Belkide, hakettiği muamele budur.

Evlendikten sonra ağlaya ağlaya arar"abla ben ne yaptımsen haklıymışsın diye" artık karışma bence sen gereken uyarıyı yapmışsın,onun gözlerine perde inmiş şu an o yüzden göremez,perde kalksın o zaman görecek herşeyi.

Kocam severde döverde diyor resmen kardeşin bacım sen belanı bulmuşsun beni anlayacaksın ama geç olacak inşallah ben yanılırım de karışma o belasını bulmuş

Eski konunu biliyordum, malesef kardesinde gram gurur beyin yokmus, er gec anlar bu adamin ne mal oldugunu ama umarim az yara alarak kurtarir kendini

Dalga geçip alay ederek sevmek mi olur, siz de ailecek bi sevin de aklı başına gelsin. Bi şey derse insan sevdiğiyle uğraşır dersiniz.

Konunu okurken demiştim burda inşallah kötü çıkmazsın diye. Şimdi aklınca sana nispet yapıyo hödük.Evine sokmamaya çalış,haklıyken haksız duruma düşmüşsün o laubali tavırları çekmek zorunda değilsin.
Kardeşine de Allah akıl fikir versin. 'Kocamdır, döver de sever de' moduna ramak kalmış.

Aynen hakliyken haksiz durumuna düstüm ona yaniyorum. Dayagini yesin otursun artik. Yapcak bsy yok.

Evet konunuzu hatirliyorum kac yasinda bunlar kardesiniz ve nisanlisi ? Belliki cok cahil ve ukalalar ikiside siz elinizden geleni yapmissiniz, peki ailenize anlattiniz mi ? Ailenizde mudahale edemediyse birakin kendi yasayip gorsun sizlik birsey kalmamis yani. Siz karsi ciktikca daha da kotu olacaksiniz belliki kardesinizin nisanlisi hem cahil hemde saygisiz, kardesinizde bir o kadar cahil ve akilsiz birakin ne halleri varsa gorsunler.
Ayrica nisanlisinin ablasina nasil aile ortaminda birde kimseden cekinmeden saygisizlik yapabiliyor oda cok ilginc siz cokmu aradiniz bu damadi bu cocuktaki bu takmamazlik nedir acaba ? Kimseden cekincesi olmazmi bir insanin. Birdaha yaparsa haddini bildirin bundan sonrada pek muhatap olmayin uzak durun derim.

Hiç de bile sen abla olarak üstüne düşeni yapmışsın yapmasan tuhaf olurdu.
Herkesin hayatına bi yere kadar müdahale edebilirsin, kardeşin olsa bile.
Sonra herkes tercihlerinin ya bedelini öder ya da sefasını sürer.

Kardeşinize yaptıklarına karışmayın madem. Ama ben olsam bana her laf soktuğunda cevap verirdim. Bizi kimse ayıramaz dediğinde iyi niyetli bir biçimde "İnşallah çok mutlu olun da hiç ayrılmayın. Tek dileğimiz bu" derdim. O da "biz çok mutluyuz" falan derdi muhtemelen. Ben de "Birbirinize saygılı davranın. Sevginiz saygınız eksik olmasın" bilmem ne bilmem ne bir sürü klasik laf edip canını sıkardım. Madem öyle laf ediyor, nasihat verilmeye razı olmalı.

Konuşmamla dalga geçtiğinde de gülerek "Konuşma önemli değil yaaa. Saygı sevgi önemli. Kalp kırmamak önemli. Nabeeerr Ahmet (veya adı neyse) Beeey?" derdim. Veya çok kafamı kızdırdıysa yine gülümseyerek "Ne bileyim şaka adı altında kadınları tokatlamamak falan önemli". Önemli tabii bunlar" diye eklerdim. Birisi sorarsa da "evet ya bir tanıdık şöyle yaptı, böyle yaptı, nişanlısını tokatladı da evden yaka paça attım. Hala aklımdan çıkmadı" vs. derdim.

Kardeşiniz razıysa ona saygısızlık yapabilir ama size yapamaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…