artik karismiyacagim

Elimden geleni yaptim bu konuda rahatim ama kardes iste güvenmiyorum kiskaniyormusun sevgimizi oluyor. Niye kiskanayim Allaha sükür mutlu bi evliligim var. Anlatamiyorum deli ediyor bu beni.

Yok artık. Hiç karışmayın bence. İleride hatırlatırsınız. "Beni çok kırdın. Nasıl böyle düşünürsün?" demediniz mi?

Haklısınız ama bencede kesinlikle hiç bişeye karışıp yorum yapmayın artık. Belliki sizin ufacık bi olumsuz yorumunuzda bile kardeşinizle aranız açılıcak. Gerek yok.

Mümkün oldukca uzak duruyorum o olaydan sonra ilk görüsmemiz beni gectim takmam kendi saygisizligi bsy söylerdimde misafirlerin yaninda ayip olmasin diye sustum. Aileme anlattim ama onlarda vazgeciremedi kendileri bilir karismiyacagim. 20yasindalar ikiside

Yok artık. Hiç karışmayın bence. İleride hatırlatırsınız. "Beni çok kırdın. Nasıl böyle düşünürsün?" demediniz mi?
Güldüm gectim salakligindan cocuklugundan söylüyor ben cok sabirliyim ama damarima basilirsa birden patlarim kimse durdurumaz bunu iyi biliyor simdilik susuyorum. Sabrimin tasmasina az kaldi

Bi insan nasıl bu kadar kör olur ya, boşver hiç karışma kardeşin anlamıcak belli yani. Resmen kaşınıyo sen napabilirsin ki bu durumda . Allah sana sabır versin

yani ikiside cahil cocuklar, bir aile cocugunu neden 20 yasinda evlendirirki hic anlamam. Hadi o cocugun ailesi, oglumuz issiz gucsuz evlendirelim bu kizla gitsin yurt disine kendini kurtarsin kafasinda da (ki oyle bir dunya yok ama bilmiyorlar). sizin aileniz neyin kafasinda peki. 20 yasindaki kizi neden okula meslek egitimine godermek yerine kiza koca buluyorlar anlamis degilim.

Kiz kendi buldu tanismis verdiler meslegi var ztn

Kardeşinde hiç akıl yok. Bile bile ateşe atıyor kendini. Çok geç olmadan oturt karşına kafası alana kadar konuş. Baktın almıyo, insan bu kadar aptal olamaz, senin bi mecburiyetin mi var bu adamla evlenmeye diye sıkıştır. Sinirlerim bozuldu resmen. Terbiyesiz pislik adam.

Bi insan nasil kör olur bukadar ona yaniyorum. 20yasindasin gencsin güzelsin git hayatini yasa b.. var evlenecek. Evlenir evlenmezde cocuk dogrur gitti hayati iste.

Kardeşiniz konusunda birşey diyemem,tek diyebileceğim,keşke sihirli bir değnek olsada,bu adamla hiç tanışmamış olduğu günlere geri dönse ve bir daha hiç karşılaşmasa ama olamayacağını hepimiz biliyoruz.
Size gelince,size laf soktuğunda yapıştırın cevabını,terbiyesizliğin luzumu yok. O da dil öğrenecek,muhakkak telafuz hatasi yapacak,o zaman sizde düzeltin terbiyesizi. Aklı başına gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…