- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Elimden geleni yaptim bu konuda rahatim ama kardes iste güvenmiyorum kiskaniyormusun sevgimizi oluyor. Niye kiskanayim Allaha sükür mutlu bi evliligim var. Anlatamiyorum deli ediyor bu beni.
Mümkün oldukca uzak duruyorum o olaydan sonra ilk görüsmemiz beni gectim takmam kendi saygisizligi bsy söylerdimde misafirlerin yaninda ayip olmasin diye sustum. Aileme anlattim ama onlarda vazgeciremedi kendileri bilir karismiyacagim. 20yasindalar ikisideEvet konunuzu hatirliyorum kac yasinda bunlar kardesiniz ve nisanlisi ? Belliki cok cahil ve ukalalar ikiside siz elinizden geleni yapmissiniz, peki ailenize anlattiniz mi ? Ailenizde mudahale edemediyse birakin kendi yasayip gorsun sizlik birsey kalmamis yani. Siz karsi ciktikca daha da kotu olacaksiniz belliki kardesinizin nisanlisi hem cahil hemde saygisiz, kardesinizde bir o kadar cahil ve akilsiz birakin ne halleri varsa gorsunler.
Ayrica nisanlisinin ablasina nasil aile ortaminda birde kimseden cekinmeden saygisizlik yapabiliyor oda cok ilginc siz cokmu aradiniz bu damadi bu cocuktaki bu takmamazlik nedir acaba ? Kimseden cekincesi olmazmi bir insanin. Birdaha yaparsa haddini bildirin bundan sonrada pek muhatap olmayin uzak durun derim.
Güldüm gectim salakligindan cocuklugundan söylüyor ben cok sabirliyim ama damarima basilirsa birden patlarim kimse durdurumaz bunu iyi biliyor simdilik susuyorum. Sabrimin tasmasina az kaldiYok artık. Hiç karışmayın bence. İleride hatırlatırsınız. "Beni çok kırdın. Nasıl böyle düşünürsün?" demediniz mi?
Mümkün oldukca uzak duruyorum o olaydan sonra ilk görüsmemiz beni gectim takmam kendi saygisizligi bsy söylerdimde misafirlerin yaninda ayip olmasin diye sustum. Aileme anlattim ama onlarda vazgeciremedi kendileri bilir karismiyacagim. 20yasindalar ikiside
Kiz kendi buldu tanismis verdiler meslegi var ztnyani ikiside cahil cocuklar, bir aile cocugunu neden 20 yasinda evlendirirki hic anlamam. Hadi o cocugun ailesi, oglumuz issiz gucsuz evlendirelim bu kizla gitsin yurt disine kendini kurtarsin kafasinda da (ki oyle bir dunya yok ama bilmiyorlar). sizin aileniz neyin kafasinda peki. 20 yasindaki kizi neden okula meslek egitimine godermek yerine kiza koca buluyorlar anlamis degilim.
Inanin basim agriyor bunlardan artik benim derdim bana yeter karismayacagim artikE ne yapacan artık kendi düşen ağlamaz
SİZ üzerinize düşeni yapmışsınız GERİSİ ONLARI BAĞLAR.....
Inanin basim agriyor bunlardan artik benim derdim bana yeter karismayacagim artik
Kiz kendi buldu tanismis verdiler meslegi var ztn
Ben olsam polise konsolosluğa nereye olursa gider oturum almak için kağıt üstü evlilik yapıyor diye şikayet ederim yaka paça atsınlar bunu ülke dışına.Aynen hakliyken haksiz durumuna düstüm ona yaniyorum. Dayagini yesin otursun artik. Yapcak bsy yok.
Bi insan nasil kör olur bukadar ona yaniyorum. 20yasindasin gencsin güzelsin git hayatini yasa b.. var evlenecek. Evlenir evlenmezde cocuk dogrur gitti hayati iste.Kardeşinde hiç akıl yok. Bile bile ateşe atıyor kendini. Çok geç olmadan oturt karşına kafası alana kadar konuş. Baktın almıyo, insan bu kadar aptal olamaz, senin bi mecburiyetin mi var bu adamla evlenmeye diye sıkıştır. Sinirlerim bozuldu resmen. Terbiyesiz pislik adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?