- 7 Haziran 2016
- 890
- 634
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaynanalar için zorunluluk benim kaynanamı biri davet ediyor o beni arıyor davet edildik gidelim diyeEvli olmadığım için soruyorum: kaynananin ebesinin nikahinin mevludune gitmek gelinler için bir zorunluluk mudur? Bu normal midir?
Hayatta da gitmem valla. Hem Mevlüt nedir yaa. Canları sıkılıyor boşluktan. Mevlütle sosyallesiyorlar
ozaman onu ailesiyle baş başambırakbenim eşim malesef hiç bir zaman anlayamayacak kimin ne olduğunu
o kadar bencil bir adam ki hep o ve onun ailesi memnun edilmek zorunda.
karısını ağaç kovuğundan çıkmış zanneden tiplerden.
nasıl bir ders verebilirim bilmiyorum
Kadın çalışsın eve para da getirsin. Yemeğine, temizliğini her türlü hizmetini yapsın, adamın önüne koysun. Zamanı gelince çocuklar da doğursun, onları da %99 tek başına büyütsün.Canım bunu şu şekilde denedim kayınpederim aklı başında adamdır diye eşimi de babasını da karşıma alıp konuştum baba bak ben uzak bi yerde çalışıyorum akşam eve gelmem 7 buçuğu geçiyo oğlun 5 buçukta burada oluyo her gün annesine uğrayacağına evine gitse yaptığım yemeği bile ısıtıp önüme koysa bu bana yeter dedim. Ama adam bana kalkıp sen bu evin hanımısın yeri gelecek hem çalışıp hem evinde yemeğini yapacaksın erkek de kadın da görevini bilecek dedi eşim de ona arka çıktı şok içerisine girdim tabi
Konu sahibi belli ki akıllı bi kadınsın.
Boşanmayı düşünmekle de çok haklısın ben olsam ben de düşünürdüm.
Ama sana naçizane bi tavsiye.
Eşin biraz ufku açık kafası çalışan bi adam mi ?
Eğer böyleyse bul bi adam akıllı aile terapisti ve gidin eşinle.
Terapist ona gerekenleri söyler ve bi uzmandan bunları duymak belki eşinin kafasına dank eder.
Ama yok öküzün tekidir düz adamdır diyorsan sal gitsin profesör olsa karşısında ki anlamaz çünkü.
Sadece bi tane hayatın var unutma ayrılmaya kesin karar verirsen o gorumceyle kaynanaya da ağızlarının payını ver içinde kalmasın:)
Kendi adına olmayan bir evin parasını nasıl ödersin arkadaşım? Nasıl yaparsın bunu kendine? Yarın bir gün görümcen satsa hiçbir hakkın yok o evde senin.
Eğer boşanmam diyorsan ailene de gitme yarın bir gün iyi olursunuz belki! Aynı evin içinde tavır yap ve kesinlikle o kredi borcunu ödeme. Ne konuş ne suratlarına bak hatta engelle. Sen onlara mecbur değilsin. Tek başına ayakta duracak gücün var senin.
Lütfen kendine gel ve ne kredi borcu öde ne de başka şey. Sadece kendi yediğini içtiğini al bakalım ne oluyor.
Kendi maaşından vermiyorsan iyi o zaman. E ne karar verdin ne yapmayı düşünüyorsun?arkadaşım kendi maaşımdan tek kuruş para vermiyorum zaten sırf evin kredisini ödüyor diye. ay başı geliyor maaşlar alınıyor hani diyorum maaşının tamamı nerede ablama kredi borcunu verdim oraya gitti diyor. yani ben istediğim kadar konuşayım benim maaşım ben veriyorum diyo adam.
haddini bildir ne demek sesini yükseltiyor.yorum yapan herkese tekrardan teşekkür ederim. son gelişmeleri de belirteyim.
dün akşam eve gittim hiç yüzüne bakmadım o da öyle tabi ki. sonra derdin ne senin diye birden tartışmaya başladı.
yemin billah ediyor annem ablam facebooktaki o paylaşımları sana yazmamış. bende mevlüde gitmedin diye sana surat yapmadım sadece canım sıkkındı o gün diyor. sen bir kere bile bana sormadın neyin var diye dedi.
ama yalan en az on kere sordum konuşmaya çalıştım her seferinde bişeyim yok diye geçiştirmişti beni.
pazar günü arkadaşımın mevlüdünden sonra anneme geçmiştim. neymiş niye kendi anneme geçiyormuşum da onun annesine gitmiyormuşum. bu arada kayınpederin bakkalı var eşim babasına kıyamadığından çok yoruluyo diye her pazar bakkala çalışmaya gidiyor halbuki haftaiçi ve cumartesi günleri öğlen 12 den akşam 6 ya kadar başka biri bakıyor bakkala bir çalışanı var yani neyse. beyfendi pazar günü bakkaldayken bende ya evde ya da annesinde oturup onu bekliycekmişim.
bu konuşmaların üstüne bende çok sinirlendim tabi çünkü her zaman ki gibi benimle bağıra çağıra lanlı lunlu konuştu en nefret ettiğim şey binlerce kere ikaz etmiştim bana sesini yükseltme diye.
tutamadım çenemi ve annenin benimle sorunu olabilir ama ablana bok yemek düşer akıllı bir kız olsaydı anne sen büyüksün büyüklüğünü bil diye ortalığı sakinleştirirdi dedim.
bunu der demez sen benim ablama nasıl hakaret edersin diye ortalığı dağıttı vurdu kırdı yatak odasına gitti.
bende daha fazla dayanamadım valizimi toplayıp erkek kardeşimi aradım geldi aldı beni yüzüne bile bakmadan çıktım gittim evden.
Kocanizla muhabbetiniz cinsel hayatınız önemli bunlar oturmazsa erkek ailesinden kopamaz . Ikincisi kendinizi sevin çalışıyorsunuz bakim yapin spora yazılın gözle görülür bir değişim yaşayın . Üçüncüsü Eşinizin biraz korkmasi lazim agresif olmadan tavrinizi koyun evden uzaklasin mesela . Ailesi ile gorusme mesafeniz uzasin eni sonu alisacaklar . Çekilir hayat değil yoksa ömür geçmez .
Hayır yani adam hem suçlu hem güçlü.
Nefret ederim terbiyesiz tiplerden!
Ailen ne diyor?
bu arada arkadaşlar yazmayı unutmuşum ben yine valizimi toplayıp gitmek istemezdim ailemi de bu işe karıştırmamak için ama adam kolumdan tutup yürü gidiyoruz burada ettiğin hakareti ablamın yüzüne de söylüyceksin gidip aileme sizi sevmiyorum diyeceksin diye beni zorlayınca dayanamadım daha fazla![]()
Kadınlar hele ki anneler daha duygusal oluyor işte.annem yine yavrum iyi düşün boşanmak son çare deyip duruyor ama babam çok sinirli ya adam olacak burnu sürte sürte bu eve gelecek ancak öyle geri vericem seni ya da boşanıcaksın ben seni onun ve ailesi yüzünden 2 kere ağlarken gördüm 3.kere görürsem dayak manyağı yaparım o adamı dedi ki babam delidir yapar yani.
manyağa bak gidip keşke aynılarını söyleseydiniz suratlarına madem!bu arada arkadaşlar yazmayı unutmuşum ben yine valizimi toplayıp gitmek istemezdim ailemi de bu işe karıştırmamak için ama adam kolumdan tutup yürü gidiyoruz burada ettiğin hakareti ablamın yüzüne de söylüyceksin gidip aileme sizi sevmiyorum diyeceksin diye beni zorlayınca dayanamadım daha fazla![]()