canım öncelikle Allah yardımcın olsun KV +görümce. ikisi arasına almıs seni. ben de 26 yasındayım 9 aylık evliyim. bu durumu çözecek tek kisi kocan. biz de baslarda yaşadık bu tarz şeyler. 11 yıl görüştük öyle evlendik biz beraber büyüttuk birbirimizi. sanırım şansım buydu. KV arardı bu arkadaşıma gitcem sen de gel eltim de giderdi. benim canım istemezse gelmicem anne derdim. bu boyle tekrarlardı. arardı gitmezdim. hayır derdim sonra eşimi arardı aksam suraya gitcez o da anne bi esimle konuusim ben sana haber ederim. beni arardı cnm gidelm mi planımız var mı. ben söyledim ya anneme gitmek istemediğimi seni neden aramış ki derdim. bu böyle bi zaman devam etti sonraları hic bana demezdi eşime söylermiş eşim beni arayıp cnm gidelim mi annemgil aksam suraya gitcekler. cnm. gitmeyelim bugün evde olalım ya da bugun keyfim yok gidesim yok. KV daha beni arayıp bisey demezdi cunku oğlu hayır gelmiyoruz anne dedigi için. eşimde ailesine cok düşkün ama beni de asla ezdirmeZ. esim arkamda olmasaydı ben de ya tıpış tıpış gidicektim ya da böyle senin yaşadığın gibi sorunlarımız olcaktı. senin eşin arayı yapmalı. ben hep sunu diyorum eşime canım ben hayir diyince çok hoş olmuyo sen söyle anne gitmicez anne şöyle anne böyle diye. oyle olunca sıkıntı olmadı bizde. eşim hala der sen gitmek istiyosan git yoksa gitme gelmiyorum de. kv ile sıkıntım yok bunun sebebi eşimin haklıysam haklısın haksızsam haksızsın cnm diyebilmesi. cok uzun oldu ama ben uzuldum senın ıcın yapabilcegım bisey olsaydı keşke. kimse icn antidepresan kullanmaya değmez. daha gencecigiz. 26 yas ne ki. ve suan. kesinlikle bebek düşünme duzelmezse bebege yazık olur. insallah heer sey yoluna girer.