Artık kayınvalideler değil, kayınbabalara bi hal oldu

herkes kendi ailesine istediği kadar gider. kime ne? sen onların gelini oldun diye ailene yabancı mı olacaksın? ailene gidiyorsun diye "karına sahip çık" demek nasıl bir ahmaklıktır?
ben senin yerinde olsam uzun bir süre toruna hasret bırakırdım o kp. haddini bilsin dengesiz.
Onu düşündüm bende aslında benim çocuğum daha az görecekler dedim eşime önceden haftada 3 se demekki haketmiyolar o zaman 3 haftada bir görürler olur biter dedim bakalım kavga üzerinden 4 gün geçti ne zaman torunu özledik diyecekler

Uzun bir süredir bu konuda ikili dengeyi kurdum şükür daha yeni evime gelmediler yolunu bile bilmezler bu konuda Eşime net konuştum gelmeyecek ve gitmeyeceğim inşallah sözümü dinler ben ölene kadar
İşte gene hastalıktır düğün dernektir mutlaka görüşülüyo inş eşlerimiz bizim yanımızda olur

Size ve eşinize çok büyük terbiyesizlik etmişler. Bunu da çirkeflikle bastırmak istemişler. Eşiniz orada geri adım atsaydı vay halinize diyorum. Neyseki şanslısınız.

Onlara en büyük ceza oğullarını ve torunlarını görememek olur. Bırakın biraz kivransinlar

Size ve eşinize çok büyük terbiyesizlik etmişler. Bunu da çirkeflikle bastırmak istemişler. Eşiniz orada geri adım atsaydı vay halinize diyorum. Neyseki şanslısınız.

Onlara en büyük ceza oğullarını ve torunlarını görememek olur. Bırakın biraz kivransinlar
Beni anladınız valla:) gelin evde otursun biz ona her lafı sayalım dediler ben ezik bi insan değilim çalışıyorum kendi evimide alırım benim sizin malınıza mülkünüze ihtiyacım yok bi krediyi mi ödeyemedim dedim kv yalvarıyo tamam gelip gitmeyin bizde gelmeyiz yeterki yuvanızı dağıtmayın diye

Sen edepli bir gelin olsan cevap vermezsin ne demek ya, kara cahil bunlar ya..
Oldu ağzımıza mıçın biz susalım..
Asla görüşmeyin. Olayların kopması iyi olmuş.

Sen edepli bir gelin olsan cevap vermezsin ne demek ya, kara cahil bunlar ya..
Oldu ağzımıza mıçın biz susalım..
Asla görüşmeyin. Olayların kopması iyi olmuş.
Aynen ya eşimi seviyorum görücü usulü oldu biraz başta tanıdıklar vardı öyle tanıştık ama sevdim kendim istedim bu aileyi mi kendime seçmişim diyorum hiç beni yansıtmıyolar diye düşünüyorm eşimde dedi hatta bu köy aklıyla burda çok yaşamazsınız ne bu benim karıma kim karışabilir diye ama dinlemiyolar

Ya aslında abartmada değil, ben en başından görüşmem baban benim nereye gittiğime ne karışır dedim yada ben neyim sokaklarda gezen dedim, ki bebeğim var o sıkılıyo geziyorum evde çok bunalıyorum falan ama resmen beni takip etmişler benim evde arabamı görmesinler annemgilin oraya bakıp eğer ordaysam eşimi arıyomuş siz ne çok oraya gidiyosunuz o karına sahip çık diye daha neler neler

ayıp ya bu kadar da olmaz sen peki eşit davrandığına inanıo musun kendi ailen kadar onlarıda önemsio musun

Olayin mokunu cikarip mahalle kavgasi haline getirmissiniz, hatalisiniz. Neden kenar mahalle dilberi gibi davrandiniz anlayamadim. Esiniz sizden yana olmus e tamam. Kapayin kapinizi kpe, gorusmek istemiyorum cikar misiniz evimden deyin olsun bitsin

Olayin mokunu cikarip mahalle kavgasi haline getirmissiniz, hatalisiniz. Neden kenar mahalle dilberi gibi davrandiniz anlayamadim. Esiniz sizden yana olmus e tamam. Kapayin kapinizi kpe, gorusmek istemiyorum cikar misiniz evimden deyin olsun bitsin
Anlamadılar ki onuda denedim başta annesi geldi düzgünce konuştum görüşmeyecem dedim ama rahat durmadılar

Back
X