Hayır diyemem kendi evleri hep diyro benim evim ne zman istersem o zaman giderim diye ki bişey demedigim halde“Burası benim evim bu da benim çocuğum evim için de eşim için de yavrum için de en iyisi ben karar veririm nokta” bu tavrı koyun onlara (evet demesi çok kolay diyebilirsiniz belki) ama siz boyun eğdikçe sizi daha çok gagalayacaklar.Herhalde eş ailesi şu televizyondaki temizlik programlarına sarmışlar.Madem bu kadar takıntılılar oraya katılsınlar.Oğul bile olsa elin evi orası yahu kimi ilgilendirir?
Sürekli evde değilim tabiki ama evde olmasam da geliyorlar anahtarlariyla o yüzdende cikasim gelmiyo evetYahu siz kendiniz için bi şey yapıyor musunuz? Çok merak ettim. Hep ev, yemek, çocuk, kaynana, kayınvalide vs...
Hiç kendinizden bahsetmemişsiniz? Başkalarından bahsetmişsiniz. Sorununuz bu bence. Batarsa batsın, tozlansın ya. Çocukken annem bana üstüm pislenecek diye sokağa çıkmama bile izin vermezdi. Onu hatırladım. Bi salın şu çocuğunuzu da. Yazık, valla okuyunca size değil de çocuğunuza daha çok üzüldüm. Onun da psikolojisi gidecek...
Sinirinizi çocuktan çıkarmayın. Tipik Türk Annesi... Dağıtsın, şimdi dağıtmayacak da 20 yaşına gelince mi dağıtacak etrafı??
Siz de bırakın kv denizi falan... Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. "Ben pis seviyorum, böyle memnunum" diyeceksiniz. Sakin kalıp, bilerek siz onların psikolojisini bozun.
Ayrıca, sürekli evde misiniz? Bu çok sağlıksız bi şey bence. Kendinize bi uğraş bulun. Sinir stres atmak için, resim yapın. Suluboya yapın, Maket yapın, Maket ev alın internetten yapıştırın silikonla falan, Boyama yapın, yapabiliyorsanız kendinizi yorun ama iş yaparak değil de spor yaparak falan... Mutlaka elinizi, zihninizi çalıştıracak şeyler yapın. Günlük olarak boşaltın kendinizi. Dolmuşsunuz.
Ben kendimi bildim bileli hep sessiz sakin ve de oldukça sabırlı bir insandım. 4 yıldır evliyim eşimin ailesi ile olan sorunlar artık beni canımdan bezdirdi herşeye karisiyolar,patavatsizca konusuyorlar. Aşağılamak için anne ve babamın ayrı olmasını bile kullandılar. Artık o kadar sinirle doluyum ki son iki yılda 3 kere sinir krizi geçirdim resmen komşular noluyo diye kapıya çıktılar..bir bebeğim var bazen o kadar huysuz oluyor ki çok kızdım bağırdım evi toplayamadigim için.. neden derseniz o konuda da ayıpladılar balkona toz gelmiş utanmıyor musun diye eşimin babası demedigini bırakmadı. Sürekli catkapi kapidalar bakalım ev temizmi diye..Ama bebekle her an her yere yetisilmiyor ki. O günden beri kızım bı yeri dagitsa çok kızıyorum yaramazlık yapsa bağırıyorum.. tutamıyorum kendimi ilk aylar o kadar güzeldi ki kucağından bırakmadım sonra mahvoldu belkide bebeğim de sevmiyordur beni. Birgün düşündüm ben bu değilim ben savaşmak istemiyorum ben düzgün bir iletişim istiyorum,sakinlik istiyorum ama mümkün olmuyor bebeğimle ilişkim bozuluyor artik Boşanmaya karar verdim herkes geçerli bı neden aradı o kararimida yitirdim korkuyorum. Temizlik yapıyorum hep yetersiz geliyor, yemeğim,anneliğim herşeyimi sorgular oldum bu yetersizlik hissi beni boğuyor artık.ben ne yapmalıyım bilmiyorum,bu durumlardan dolayı psikologa gidemiyorum, Mart'ta başlayacaktım doktor depresyon dedi sen sinirli değilsin buna çözüm arama yaşadıklarına göre zaten sakin kalabilmen anormal olurdu dedi,sonra korona çıktı gitmedim,ilaç iyiydi düşüncelerim azaliyordu ama yine başladı sürekli söylenen sözler ,yapılanlar aklımda geceleri uyuyamıyorum varmı başına gelen noluyor bana anlamıyorum
Aaa kayınbabana ne? Ya desene sana ne amcaa aaaa diye. Cocuğa ver daha çok dağıtsın onlar gelince inadına evini pis tutBen kendimi bildim bileli hep sessiz sakin ve de oldukça sabırlı bir insandım. 4 yıldır evliyim eşimin ailesi ile olan sorunlar artık beni canımdan bezdirdi herşeye karisiyolar,patavatsizca konusuyorlar. Aşağılamak için anne ve babamın ayrı olmasını bile kullandılar. Artık o kadar sinirle doluyum ki son iki yılda 3 kere sinir krizi geçirdim resmen komşular noluyo diye kapıya çıktılar..bir bebeğim var bazen o kadar huysuz oluyor ki çok kızdım bağırdım evi toplayamadigim için.. neden derseniz o konuda da ayıpladılar balkona toz gelmiş utanmıyor musun diye eşimin babası demedigini bırakmadı. Sürekli catkapi kapidalar bakalım ev temizmi diye..Ama bebekle her an her yere yetisilmiyor ki. O günden beri kızım bı yeri dagitsa çok kızıyorum yaramazlık yapsa bağırıyorum.. tutamıyorum kendimi ilk aylar o kadar güzeldi ki kucağından bırakmadım sonra mahvoldu belkide bebeğim de sevmiyordur beni. Birgün düşündüm ben bu değilim ben savaşmak istemiyorum ben düzgün bir iletişim istiyorum,sakinlik istiyorum ama mümkün olmuyor bebeğimle ilişkim bozuluyor artik Boşanmaya karar verdim herkes geçerli bı neden aradı o kararimida yitirdim korkuyorum. Temizlik yapıyorum hep yetersiz geliyor, yemeğim,anneliğim herşeyimi sorgular oldum bu yetersizlik hissi beni boğuyor artık.ben ne yapmalıyım bilmiyorum,bu durumlardan dolayı psikologa gidemiyorum, Mart'ta başlayacaktım doktor depresyon dedi sen sinirli değilsin buna çözüm arama yaşadıklarına göre zaten sakin kalabilmen anormal olurdu dedi,sonra korona çıktı gitmedim,ilaç iyiydi düşüncelerim azaliyordu ama yine başladı sürekli söylenen sözler ,yapılanlar aklımda geceleri uyuyamıyorum varmı başına gelen noluyor bana anlamıyorum
Ooo seni daha çok ezerler. Al evini başına çal demen lazım kiraya çıkınHayır diyemem kendi evleri hep diyro benim evim ne zman istersem o zaman giderim diye ki bişey demedigim halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?