evet ınsallah hayrlısıyla ne guzel yepyenı bır ınsan gelıcek dunyaya...hıc kotu ınsanlarla karsılasmasın hep sans gulsun yuzune yavrunun...ben her bebek gordugumde hele ki kız bebek gordugumde cok acır ıcım...ınsallah derım kımse uzmesın kımse kotuluk yapamasın hep es gecsın kotulukler her kapının ıyısı acılsın yuzune... duygulandım bu aralar dokunsalar gozlerım doluyor hayat cok guzel herseye ragmen...hepımız kotuluklerden bılmeden kotuluk yapmaktan korunalım...mevsım gecısı de cok etkılıyor cok haklısın.bak yaz gelıyor cıvıl cıvıl olucak heryer.bıde susuz kalmazsak yeme de yanında yat:))) özluyorum onu demıssın ya ona cok duygulandım.annelık ne ılgınc bır hıs yarabbım..ınsan dogmadan hıssedıyor ıste.suan ne guzel sen hep 2 kısısın.senı cok seven bırını hep ıcınde tasıyosun:) sen hep mutlu ol mınık kızın da "ohh annem cok mutlu laylayla ben bıraz uzanıyım gel keyfım gel desın" kaaanında:)) ben ablam hamıleyken hep fasüyle napıyo derdım o da "gaanımda teyzesi" derdi

yıne duygulandım

menapoza mı gırıyoru. yetısın kızlarrrrrrr:))))
:) Allah en kısa zamanda sanada tattırsın bu duyguları canım

ben bilmiyorum...
kendimi bazen çok iyi hissediyorum,herşey çok güzel olacak diyorum ama bazende çok korkuyorum..
bir kızım olacak ve devir çok kötü.
onu koruyabilecek miyim,ona iyi bir anne olabilecek miyim...
bunları düşünüyorum sürekli.
her gün Rabbime hamd ettiğim bir eşim var,onsuzluktan korkuyorum bazen..
bilmiyorum işte çok garip duygular.
bazen çok mutluyken bazen çok karamsarım.
hamilelikten sanırım.
bazen diyorum kendime erken yaşta anne olmayı kaldırabilecek misin bakalım elagam...
annem geliyor haftaya.
ve kpss ye kadar hem kızıma bakmamda hemde ev işlerinde yardımcı olacak bana,kpss ye çalışabileyim diye.
annemi çok seviyorum çok fedakar ve düşüncelidir ama bir o kadar da alıngan.
bu yüzden çok küser vs...
yapabilecek miyim aynı evde.sonra düşünüyorum acaba kızımda yıllar sonra benim için böyle düşünür mü

çok psikopata bağladım yani sorma gitsin

aynı şeye hem üzülüp hem sevinen biri oldum çıktım..
hadi sende biraz kendinden bahset,hep ben anlatıyorum

belki bende senin bana verdiğin gibi gaz verebilirim

çok iyi geldi yazın Allah razı olsun