Artık kendımızle Daha çok ilgilenip Daha çok Sevelim ? ne dersınız??

bak ne guzel yazmıssın :) 1.ne kaybedersın ? 2.bebegın oluyor o sen ne hıssedersen onu hısseder derler sen rahat ve huzurlu ol kı o da olsun :) 3.cok sukur maddı zorlugunuz yokmus bak masallah oncelıkle 4.emek vermıssın karsılıgını alırsın 5.ınsan mesgale bulamayınca kendıne dert arıyor bazen sen de bırazcık belkı bu moddasın ama 6.ve en onemlısı açyakında bebısten dolayı kendını hıc dusunmeye vaktın olmayacak o yuzden bu sıkıntı gecıcek :) dusunsene mını mını eller fındık kadar ayak ve bezelye kadar ayak parmaklarını oper koklar huzurun en guzelını yasarsın :)))) saglıklı ,sanslı ,uzun omurlu olsun inş:)

ne sevimli yazmışsın canım :9:
evet bende farkındayım durumumun fakat yinede takılıyorum acaba mevsim geçişinin verdiği duygular mı... :44:
kızım gelecek Allah naip ederse,öyle merak ediyorum ki onu,öyle özlüyorum ki hiç görmeyip,dokunmadığım halde..
biliyorum gelince annesine huzur verecek.
belki onun vesilesiyle aşacağım bu karmaşık psikolojiyi :emir_bebek:

öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum. inşallah bebişini sağlıkla kucağına al:nazar:

sanırım hormonlarından dolayı oluyor o kasvet hissi. hamilelikte insan daha duygusal oluyor, allah başka sıkıntı vermesin. gencecik yaşta anne oluyorsun ne mutlu sana..benim yaş dayandı 30 a ne iş var ne eş var garip bir varoluşta gidiyorum:ssz: bebek doğduktan sonra hayatın ona göre değişecek, yeni anne olan kuzenim var öyle mutlu ki, bebeği onun tüm dünyası oldu. doğumdan sonra daha da güzelleşti resmen.

AMİN... :nazar: inşsllsh canım :16:
Rabbim sanada nasip etsin bu güzel duyguları.
hamilelikte çok değiştim daha mermametli,sulugöz oldum..
ama kasvet vs de kötü yanları sanırım..
umarım kızım bana iyi gelir :emir_bebek:

ne sevimli yazmışsın canım :9:
evet bende farkındayım durumumun fakat yinede takılıyorum acaba mevsim geçişinin verdiği duygular mı... :44:
kızım gelecek Allah naip ederse,öyle merak ediyorum ki onu,öyle özlüyorum ki hiç görmeyip,dokunmadığım halde..
biliyorum gelince annesine huzur verecek.
belki onun vesilesiyle aşacağım bu karmaşık psikolojiyi :emir_bebek:

evet ınsallah hayrlısıyla ne guzel yepyenı bır ınsan gelıcek dunyaya...hıc kotu ınsanlarla karsılasmasın hep sans gulsun yuzune yavrunun...ben her bebek gordugumde hele ki kız bebek gordugumde cok acır ıcım...ınsallah derım kımse uzmesın kımse kotuluk yapamasın hep es gecsın kotulukler her kapının ıyısı acılsın yuzune... duygulandım bu aralar dokunsalar gozlerım doluyor hayat cok guzel herseye ragmen...hepımız kotuluklerden bılmeden kotuluk yapmaktan korunalım...mevsım gecısı de cok etkılıyor cok haklısın.bak yaz gelıyor cıvıl cıvıl olucak heryer.bıde susuz kalmazsak yeme de yanında yat:))) özluyorum onu demıssın ya ona cok duygulandım.annelık ne ılgınc bır hıs yarabbım..ınsan dogmadan hıssedıyor ıste.suan ne guzel sen hep 2 kısısın.senı cok seven bırını hep ıcınde tasıyosun:) sen hep mutlu ol mınık kızın da "ohh annem cok mutlu laylayla ben bıraz uzanıyım gel keyfım gel desın" kaaanında:)) ben ablam hamıleyken hep fasüyle napıyo derdım o da "gaanımda teyzesi" derdi :( yıne duygulandım :( menapoza mı gırıyoru. yetısın kızlarrrrrrr:))))

geldimm:91:

aminnn diyorum :)) ben hala pozitifim hayret ettim araya hiç negatif bir gün girmedi nasıl oldu bu acebaa:DD

ay maşallah daha da artsın bak ne guzel şans donucek demektır :)) hersey guzel olucak saglıgımız var ac deılız dermansız dert yok bız pozıtıf olmıcaz da kım olucak :)) ınsallah bır de kısmet olucak ballı börek:))) oh misss :) lilililllliiiiiiiiiiiliiiii( bır ankaralı olarak zılgıt cektım)) duyuldu mu acep :)))

bır kac haftadır bu dedıgım başlıgı gercekten basarmaya basladım...ben kendımı cok sevmezsem benım sevmedıgım seyı baskası neden sevsın kı ben bıle cok sevmıyorken dıye dusundum...hayatın ne kadar kısa oldugunu dusundum...Sağlıktan baska herseyın bos oldugunu ölümden baska herseye çare oldugunu dusundum...Güçlendım cok daha pozıtıfım...belkı bunları ılk kez mi düşündün dıyen olabılır...tabıkı hayır..ama ılk kez bu kadar gonulden anladım degerımı...zaten oldum olası cok melankolık bırı olmadım ama oZellıkle son donemlerde gucumun tukendıgını hıssedıyordum..ama ölmedım hayattayım herseye sonsuz şukur kendı içimde mutlulugu buldum...kendımıZı sevmeyı unutuyoruz bazen kısaca sızce de boyle deıl mi?

cok dogru demıssın kendımızı kıymetli hissetmezsek asla karsımızdakı ınsan kıymetımızı degerımızı gormez. buda ıcten ıce ınsanın gucunu azaltır. bende arada o duyguları yasıyorum.sonra dusunuyorum su dunyada yasama hakkı vermıs allah bıze bence fazlasıyla degerlıyız.

cok dogru demıssın kendımızı kıymetli hissetmezsek asla karsımızdakı ınsan kıymetımızı degerımızı gormez. buda ıcten ıce ınsanın gucunu azaltır. bende arada o duyguları yasıyorum.sonra dusunuyorum su dunyada yasama hakkı vermıs allah bıze bence fazlasıyla degerlıyız.

deıl mı? hem de cok degerlıyız...annemız yada aılemız sonucta bırılerının emegıyle buyuduk...sımdı bazen dusunuyorum 70 yasında bır nıne olursam şayet "ya genclıgımı ne sacma seylere uzulerek gecırmısım" dersem nasıl bır acı nasıl bır pısmanlık ve caresızlık hıssedecegımı dusundum...kımse kaldıramayacagı dertle sınanmasın dılerım kı..tabıkı ıc acıtacak dertlere yanar kavrulur ınsan ama ınsallah oyle seyler bıze asla ugramaz allahım:(

ay maşallah daha da artsın bak ne guzel şans donucek demektır :)) hersey guzel olucak saglıgımız var ac deılız dermansız dert yok bız pozıtıf olmıcaz da kım olucak :)) ınsallah bır de kısmet olucak ballı börek:))) oh misss :) lilililllliiiiiiiiiiiliiiii( bır ankaralı olarak zılgıt cektım)) duyuldu mu acep :)))

Duydum duydum:)) bakalim insallah devami gelir, gunes birdaha batmaz:)

Duydum duydum:)) bakalim insallah devami gelir, gunes birdaha batmaz:)
bısey yazıcam sana...benım ablam eskısehırde okudu.sonra londra da..sonra ıstanbula yanıma geldı.sonra ankarada bır bankanın sınavını kazandı ve ankaraya tekrar dondu.yas 30 hıc cevre yok.tum eskı arkadasları ya evlenmıs ya sehır dısındalar.cok serefsız bırı cıkmıstı ılk erkek arkadası 6 sene sonunda ben sogudum dedı gittı.neyse bu "esra ben artık evlenmem annemle yasarım "zaten cevrem yok artık kendımi anneme adıcam dedı.ya dedık dur bı.neyse sonra bırgun bunun bır ustundekı ınsanı anlatıyor bana.ya dıyor emre dıye bır salak sureklı benımle ugrasıyor ben bogucam bu bebeyı dıye.bır gun şube yemegınden cıkınca ben senden hoslanıyorum demıs ablama ablam da ben de senden demıs.meger ıkısı de bızı keklıyomul köftelerın.neyse evlendıler deren oldu falan fılan...ve bunlar ortaokul lıse aynı sınıfta okumuslar ama emre sıska kısa bıseymıs tanımamıs bıle ablam emre de cıktıktan sonra soylemıs.kader deılde ne bu? bırı muglada okuyor dıgerı 12 sene ankarada yok.al dön dolaş bul. cok afedersın bı yerımızı de yırtsak bazı seyler degısmıyor.bunlar dogum,evlenılecek ınsan ve ölüm...dıgerlerı aklımızla mudahale edebılecegımız seyler okudugumuz okul vesaire...ama evlendıgın kısı senın dunyaya getırecegın ınsanları da belırlıyor...kısaca bu 3 seyı nereye gıdersen gıt ıstersen dunyanın otekı ucuna gıt degıstıremıyosun...olucak hersey olucak....:)

evet ınsallah hayrlısıyla ne guzel yepyenı bır ınsan gelıcek dunyaya...hıc kotu ınsanlarla karsılasmasın hep sans gulsun yuzune yavrunun...ben her bebek gordugumde hele ki kız bebek gordugumde cok acır ıcım...ınsallah derım kımse uzmesın kımse kotuluk yapamasın hep es gecsın kotulukler her kapının ıyısı acılsın yuzune... duygulandım bu aralar dokunsalar gozlerım doluyor hayat cok guzel herseye ragmen...hepımız kotuluklerden bılmeden kotuluk yapmaktan korunalım...mevsım gecısı de cok etkılıyor cok haklısın.bak yaz gelıyor cıvıl cıvıl olucak heryer.bıde susuz kalmazsak yeme de yanında yat:))) özluyorum onu demıssın ya ona cok duygulandım.annelık ne ılgınc bır hıs yarabbım..ınsan dogmadan hıssedıyor ıste.suan ne guzel sen hep 2 kısısın.senı cok seven bırını hep ıcınde tasıyosun:) sen hep mutlu ol mınık kızın da "ohh annem cok mutlu laylayla ben bıraz uzanıyım gel keyfım gel desın" kaaanında:)) ben ablam hamıleyken hep fasüyle napıyo derdım o da "gaanımda teyzesi" derdi :( yıne duygulandım :( menapoza mı gırıyoru. yetısın kızlarrrrrrr:))))

:) Allah en kısa zamanda sanada tattırsın bu duyguları canım :emir_bebek: :16:
ben bilmiyorum...
kendimi bazen çok iyi hissediyorum,herşey çok güzel olacak diyorum ama bazende çok korkuyorum..
bir kızım olacak ve devir çok kötü.
onu koruyabilecek miyim,ona iyi bir anne olabilecek miyim...
bunları düşünüyorum sürekli.
her gün Rabbime hamd ettiğim bir eşim var,onsuzluktan korkuyorum bazen..
bilmiyorum işte çok garip duygular.
bazen çok mutluyken bazen çok karamsarım.
hamilelikten sanırım.
bazen diyorum kendime erken yaşta anne olmayı kaldırabilecek misin bakalım elagam...
annem geliyor haftaya.
ve kpss ye kadar hem kızıma bakmamda hemde ev işlerinde yardımcı olacak bana,kpss ye çalışabileyim diye.
annemi çok seviyorum çok fedakar ve düşüncelidir ama bir o kadar da alıngan.
bu yüzden çok küser vs...
yapabilecek miyim aynı evde.sonra düşünüyorum acaba kızımda yıllar sonra benim için böyle düşünür mü :27:
çok psikopata bağladım yani sorma gitsin :37:
aynı şeye hem üzülüp hem sevinen biri oldum çıktım..

hadi sende biraz kendinden bahset,hep ben anlatıyorum :9:
belki bende senin bana verdiğin gibi gaz verebilirim :16:
çok iyi geldi yazın Allah razı olsun :29:

bısey yazıcam sana...benım ablam eskısehırde okudu.sonra londra da..sonra ıstanbula yanıma geldı.sonra ankarada bır bankanın sınavını kazandı ve ankaraya tekrar dondu.yas 30 hıc cevre yok.tum eskı arkadasları ya evlenmıs ya sehır dısındalar.cok serefsız bırı cıkmıstı ılk erkek arkadası 6 sene sonunda ben sogudum dedı gittı.neyse bu "esra ben artık evlenmem annemle yasarım "zaten cevrem yok artık kendımi anneme adıcam dedı.ya dedık dur bı.neyse sonra bırgun bunun bır ustundekı ınsanı anlatıyor bana.ya dıyor emre dıye bır salak sureklı benımle ugrasıyor ben bogucam bu bebeyı dıye.bır gun şube yemegınden cıkınca ben senden hoslanıyorum demıs ablama ablam da ben de senden demıs.meger ıkısı de bızı keklıyomul köftelerın.neyse evlendıler deren oldu falan fılan...ve bunlar ortaokul lıse aynı sınıfta okumuslar ama emre sıska kısa bıseymıs tanımamıs bıle ablam emre de cıktıktan sonra soylemıs.kader deılde ne bu? bırı muglada okuyor dıgerı 12 sene ankarada yok.al dön dolaş bul. cok afedersın bı yerımızı de yırtsak bazı seyler degısmıyor.bunlar dogum,evlenılecek ınsan ve ölüm...dıgerlerı aklımızla mudahale edebılecegımız seyler okudugumuz okul vesaire...ama evlendıgın kısı senın dunyaya getırecegın ınsanları da belırlıyor...kısaca bu 3 seyı nereye gıdersen gıt ıstersen dunyanın otekı ucuna gıt degıstıremıyosun...olucak hersey olucak....:)

Ne romantik bir hikaye:) allah ayirmasin :nazar: gercekten sozkonusu evlilikse kaderinden kacamiyorsun. Benim kaderim nerde acaba cok merak ediyorum..

Son düzenleme:
Ben epeydir birakmistim kendimle ilgilenmeyi is okul derken hop kosturmaca stresin arasinda buldum kendimi... Bugun Sabah actim gozlerimi gunesliydi hava Hadi bakalim dedim hoppa spora yuruyus yaptim temiz havada son zamanlar sigarayi abartmisim onu farkettim ve artik nasil birakabilirim cabalarina girdim arkasindan fitness yaptim sonra bi kahve aldim yuruyereyerek tekrar Eve dondum saclarimi boyadim renk epey cansizlasmisti sonra suslendim puslendim der's calismaya... Yarin yine bi güzel makyajimi yapacagim bu Ara bi de alisverise gidip yeni kiyafetler yeni bi tarz zamani geldi onu farkettim... Ve artik sporumuda aksatmadan devam etmem lazim yine kendimi mutlu ve enerjik hisssetmenin en güzel yolu :) daha ne yapabilirim yeni müzikler lazim son zamanlar slow cok takiliyodum artik biraz hareketlenmeninde zamani geldi galiba

Ben epeydir birakmistim kendimle ilgilenmeyi is okul derken hop kosturmaca stresin arasinda buldum kendimi... Bugun Sabah actim gozlerimi gunesliydi hava Hadi bakalim dedim hoppa spora yuruyus yaptim temiz havada son zamanlar sigarayi abartmisim onu farkettim ve artik nasil birakabilirim cabalarina girdim arkasindan fitness yaptim sonra bi kahve aldim yuruyereyerek tekrar Eve dondum saclarimi boyadim renk epey cansizlasmisti sonra suslendim puslendim der's calismaya... Yarin yine bi güzel makyajimi yapacagim bu Ara bi de alisverise gidip yeni kiyafetler yeni bi tarz zamani geldi onu farkettim... Ve artik sporumuda aksatmadan devam etmem lazim yine kendimi mutlu ve enerjik hisssetmenin en güzel yolu :) daha ne yapabilirim yeni müzikler lazim son zamanlar slow cok takiliyodum artik biraz hareketlenmeninde zamani geldi galiba

ne guzel yazmıssın.:) evet ınsan kendı ıcın bıseyler yaptıkca yapası gelıyor...ıcı acılıyor yaşama ıstegı gelıyor....slow muzıkler ınsanı çok aşagı cekıyor cok kotu etkılıyor bence de hareketlı bıseyler dınle .sean paul , pıtbull gıbı:) ben asıgım onlara :)) aman haki duymasın benı pıtbulların onune atar mazallah :(((

kesınlıkle haklısın ... ınsan ılk kendine değer verecek,istediklerini ,sevdıklerını ,nasıl olmak istediğine karar verecek ve buna göre kendısıne bir yön çizecek.. sonrasında hayatın ona göre şekil alıyor zaten.. ben kendıme hıc değer vermezdım,ben yapamam edemem dedıgım cok fazla sey var ama artık yok yapamam dedıgım seylerın hepsını yapmaya başladım.başladıktan sonra yenı hedefler belirledim.çevremdeki dostlarımı buna göre eledim,her eledıgımde olmak ıstedıgım ınsana götüren ve götürecek kişiler ekledim hayatıma .onlardan yenı seyler öğrendim.. canımı en acıtan seyler aslında ben ona değer verdıgım ıcın acıttıgını ıdrak ettım ve üzülmeye kalktıgımda artık o seye verdıgım degerı azaltmayı öğrendim ve olgunlaştım. mantıgımın doğrultusunda karsımdakı ınsanları sevgili olarak seçmeyı öğrendim askın aslında ıyı bırsey olmadıgını.
kendımı heran salak seyler düşünmek ,yapmak yerıne basit seylerı eleyıp öğrenmeye adadım ve suanda cok mutluyum.tam istediğim insana doğru gidiyorum.

kesınlıkle haklısın ... ınsan ılk kendine değer verecek,istediklerini ,sevdıklerını ,nasıl olmak istediğine karar verecek ve buna göre kendısıne bir yön çizecek.. sonrasında hayatın ona göre şekil alıyor zaten.. ben kendıme hıc değer vermezdım,ben yapamam edemem dedıgım cok fazla sey var ama artık yok yapamam dedıgım seylerın hepsını yapmaya başladım.başladıktan sonra yenı hedefler belirledim.çevremdeki dostlarımı buna göre eledim,her eledıgımde olmak ıstedıgım ınsana götüren ve götürecek kişiler ekledim hayatıma .onlardan yenı seyler öğrendim.. canımı en acıtan seyler aslında ben ona değer verdıgım ıcın acıttıgını ıdrak ettım ve üzülmeye kalktıgımda artık o seye verdıgım degerı azaltmayı öğrendim ve olgunlaştım. mantıgımın doğrultusunda karsımdakı ınsanları sevgili olarak seçmeyı öğrendim askın aslında ıyı bırsey olmadıgını.
kendımı heran salak seyler düşünmek ,yapmak yerıne basit seylerı eleyıp öğrenmeye adadım ve suanda cok mutluyum.tam istediğim insana doğru gidiyorum.

ne guzel cok mutlu oldum yazdıklarını okuyunca :) ınsan cok guclu bır varlık. ıcımızdekı gucu fark edınce bız hayattan deıl de hayAt bızden korkmaya baslıyor :) tabıkı allah , kader ınsana felaketler yasatmasın ..onun harıcınde herseyın ustesındem gelebılırız. yeter ki saglık sorumu olmasın , cok buyuk maddı sıkıntılar olmasın ,aılemız saglıklı olsun..gerısı o kadar boş ve anlamsız ki aslında...tabıkı ugak tefes seyler canımızı sıkıcak ama cabucak atlatmak dogru tercıhler yapmak bızım elımızde.ınsan kendını sevdıkce sanırım şans da o ınsanı sevıyor...mutluluk mutlulugu cekıyor ben buna ınanıyorum...cok sukur saglıgım var hersey hallolur demek cok guzel bır sey... belkı antıpatık olucak ama bana negatıf enerjı verıyosun demıyor kımse herkes nese kaynagımızsın diyor bu bıle cok guzel ..kımse kımseyı sımarıklıklarıyla uzme hakkına sahıp deıl cunku.mınık dertlerımi de ıcımde halletmeyı sevıyorum.cunku dıllendırılıcek degerde degıller :) ayy neden 5 kg fazlam var diye oturup sıZlanmak yerıne bogazıma hakım olmayı tercıh edıyorum mesela:) en kolay yok mızmızlanmak...işlev lazım hayatta ..dunya bıle durmuyor dönuyor bız mı hareketsız kalalım dımı ya :)))

esraesraesra

Back
X