Artık kilo veremiyorum :(

zburuk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
228
0
316
Diyarbakır
Ocaktan beri diyetteyim, şimdiye kadar 15 kilo verdim ama artık veremiyorum. 2 haftadır diyete devam etmeme rağmen 100gr bile veremedim Neden böyle olmuş olabilir acaba?

Ocaktan beri diyetteyim, şimdiye kadar 15 kilo verdim ama artık veremiyorum. 2 haftadır diyete devam etmeme rağmen 100gr bile veremedim Neden böyle olmuş olabilir acaba?

diyetin metabolizma yavaşlatıcı şeyler olsa gerek ayrıca protein demir çinko dan yoksun heralde. diyetin neyse bırakıp dukan diyetini yapmanı tavsiye ederim.

Sporum pek iyi gitmiyor, ondan olabilir mi? Bu 15kiloyu da çok ağır spor yaparak vermemiştim zaten.
Akşamları yürüyüşe çıkmak istiyorum ama eşlik edecek kimsem olmuyor. Babam da sağolsun hava kararınca müsade etmiyor.
Evde egzersiz de bir yere kadar. Çok kötü hissediyorum kendimi Şu anda 46 bedenim. Bana gelinlik bulunmazki

saçmalama canım ne demek gelinlik bulunmaz
bulunur cok da guzel olunur
bende 86 kgdım evlenirken cok da guzel cok da mutlu guleryuzlu bi gelin olmustum
önemli olan sevdgnle mutlu olmak sakın kendini kasma
kendini sıkıntıya sokarsan bu surecten yara alırsınız
oldugu kadar olsun de bak o zman daha kolay kilo verirsin canımm

Bende 11 aydır diyetteyim başlangıç kilom 80 su an 65 kiloyum boyumda 1.65 ve hedefim 60 ve 2 aydır kilo veremiyor um bende sporsuz verdi m doğum kilomdu.dediğin gibi gr gitmiyoelma diyeti yapıyorum 2 gundur eğer verirsem sanada derim sende yaparsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…