Arkadaşlar senelerdir kıvırcık saçlarımla başedemediğim için muzdaribim.Saçımı hale yola koymak için o kadar ürün o kadar yöntem denedim ki anlatamam.Saçlarım gayet kabarık bir şekilde kıvırcık.Kalın telli ve çok sert.Bonus kafayım anlayacağınız :) senelerce düzleştirdim saçımı olmadı, köpük kullandım olmadı. neler neler ...
Bir hafta önce kendime internetten fön makinası aldım, fön çektim saçıma. ilk başta zor oldu biraz kendi kendime fön çekmem çünkü düzleştirici kullanmak gibi değil bu. o kadar memnun kaldımki sonuçtan, mutlaka alın kullanın diyorum, düzleştirici saçı odun gibi yapıyo hem yakıyo hem de kırıyo.uçlarını mahvediyo.fön çektikten sonra saçlarım yumuşacık oldu, ister açık bırakıyorum ister bağlıyorum.şimdiye kadar denediğim her şeyi çöpe atıyorum, banyodan sonra saçı kurutup arkasından on dakikada fön çekip istediğim kadar kullanıyorum.. Şimdi diyeceksinizki bunu zaten biliyorum, ben bilmiyordum, kullanmamıştım, kuaföre gidiyordum kuaför saçı çeke çeke insanın canını acıta , en az 40 dakika uğraşarak yapıyodu bu işi.Ben de yapabilirmişim diyorum.Hemen sizlerle paylaşmak istedimmm.. :) inşallah faydası dokunur, herkese selamlar...