Saç Kesim Şekilleri Artık kıvırcık saçlarımla mutluyummmmm :) okuyun mutlaka

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

laaiilaa

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
1
0
16
İstanbul
Arkadaşlar senelerdir kıvırcık saçlarımla başedemediğim için muzdaribim.Saçımı hale yola koymak için o kadar ürün o kadar yöntem denedim ki anlatamam.Saçlarım gayet kabarık bir şekilde kıvırcık.Kalın telli ve çok sert.Bonus kafayım anlayacağınız :) senelerce düzleştirdim saçımı olmadı, köpük kullandım olmadı. neler neler ...

Bir hafta önce kendime internetten fön makinası aldım, fön çektim saçıma. ilk başta zor oldu biraz kendi kendime fön çekmem çünkü düzleştirici kullanmak gibi değil bu. o kadar memnun kaldımki sonuçtan, mutlaka alın kullanın diyorum, düzleştirici saçı odun gibi yapıyo hem yakıyo hem de kırıyo.uçlarını mahvediyo.fön çektikten sonra saçlarım yumuşacık oldu, ister açık bırakıyorum ister bağlıyorum.şimdiye kadar denediğim her şeyi çöpe atıyorum, banyodan sonra saçı kurutup arkasından on dakikada fön çekip istediğim kadar kullanıyorum.. Şimdi diyeceksinizki bunu zaten biliyorum, ben bilmiyordum, kullanmamıştım, kuaföre gidiyordum kuaför saçı çeke çeke insanın canını acıta , en az 40 dakika uğraşarak yapıyodu bu işi.Ben de yapabilirmişim diyorum.Hemen sizlerle paylaşmak istedimmm.. :) inşallah faydası dokunur, herkese selamlar...

Son düzenleme:
Fön makınasının ucunda fırcasıda vatmı yoksa bıldıgımız kuafordekı makınalar gıbı fırcayla bızmı duzlestırıyoruz

bir süre sonra fönde sıkıcı gelecek çünkü, iki günde bir duş aldığını varsay sürekli fön çekmek çok zor bi işlem olacak. Sanırım bekarsın bir de evli olduğunu varsay hergün hergün fön çekmen imkansız. Ben yıllardır fön çekiyorum artık çok sıkıldım. Her ne kadar yıpratmıyor desende bi süre daha çek saçlarının kuruduğunu ve aptal bi kıvırcık olduğunu göreceksin. Benim saçım fönden dolayı o kadar kötü bi hal aldı ki kıvırcık desen değil, dalgalı desen değil. Kısacası saçımın doğal halini artık kullanamıyorum. Ama düzleştirici kadar saçı yıpratmadığı kesin bi gerçek

makine ne marka hangi model

bende kıvırcık saçlıyım ince telli, saçlara sahibim çok kırılgan saçlarım var bence kıvırcık saçın neme çok ihtiyacı var ne kadar nemlendirirseniz o kadar iyi oluyor
durulanmayan argan yağıda cok iyi geliyor
ve kat kat kesimli olmalı

ahahaha nur hiç güleceğim yoktu çok haklısın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…